Evet bi onu yapamıyorum zaten ama yapmicam artik dogal akisina birakcamStres yapmamayi denesek birde tek o kaldiiiii cnmm
herşeyin başı stres zaten kuzum ya onla baş etsek aslında dediğin gibi sorun kalmıcakStres yapmamayi denesek birde tek o kaldiiiii cnmm
cnm dün akşam arkadaş dedi onunda migreni var vicks duydum bi yerden dedi başı ağrımaya başlayınca şakaklarına sürmüş az bişey parmağının ucuyla hafifletti ağrımı dedi varsa evde dene istersenBasimin agrisi gecmiyooo deli olcammm
Bence parol ic canimBasimin agrisi gecmiyooo deli olcammm
Iyi fikiryeni bi topic açalım stres yapmadan bebiş bekleyenler diyeanca sakinleşiris herhalde topige uygun olarktan
bu saatten sonra kimsenin rahatsızlığını kafaya takmamasını temenni ediyoruz ve uyguluyoruz bakalım ne derece başarlı olcazIyi fikir
bencede canım boşuna acı çektirme vucuduna yazık iç bi parolBence parol ic canim
Hepimiz basarcaz ins canim :)bu saatten sonra kimsenin rahatsızlığını kafaya takmamasını temenni ediyoruz ve uyguluyoruz bakalım ne derece başarlı olcaz
evet cnm el b,irliğyle herşeyin üstesinden gelces inş :)Hepimiz basarcaz ins canim :)
canm bak doktor yorum yapmş atıyorum sanabencede canım boşuna acı çektirme vucuduna yazık iç bi parol
Evet canim hayat cok kisa dun bugün ve yarin dun bitti bugun biticek ve birtek yarin kalicak oyüzden hergünumuzu son günümüz gibi yasamamiz gerekio tadini cikaralim hayatımızınevet cnm el b,irliğyle herşeyin üstesinden gelces inş :)
Bende duydum onu da cnm ayaklarina surup yatinca da geciriyomuss ama bulamadimmcnm dün akşam arkadaş dedi onunda migreni var vicks duydum bi yerden dedi başı ağrımaya başlayınca şakaklarına sürmüş az bişey parmağının ucuyla hafifletti ağrımı dedi varsa evde dene istersen
canım ayak altı grip için okumuştum benBende duydum onu da cnm ayaklarina surup yatinca da geciriyomuss ama bulamadimm
Gecmezse yatarken icecem cnmBence parol ic canim
ewt düşinmicez eminmki bir iki aya kalcam yada 1 seneye olsn ksımeti ne zamansa o zaman gelsn hayrlısıyla
hemen yeni konu açalım bebek için kendini dinlenmeye alanlarAyneeeen katiliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?