yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

soğan yapar canm yumrtlama dön. değilsen soğandandr benmde çk olmştu hem bel ağrım hem akıntım için temizlniyo
son adetmi geç oldum kuzum belki yumurtlama döneminede giriyo olabilirim hep akıntım olduğu için kestiremiyorum tam

evet canım o arada kendimize meşgale olcak şeyler bulmalıyızki hiç düşünmeyelim :) sonrası kısmet
ne yapsak ki canm ben takı yapcam geçende eşime dedm hatta annem takı kursuna gtmşti baya takı malzemesş var onları alıymda yapıyım bari

ne yapsak ki canm ben takı yapcam geçende eşime dedm hatta annem takı kursuna gtmşti baya takı malzemesş var onları alıymda yapıyım bari
yap valla canım ben işten eve gittimi ya ev işi yapıyorum ya örgü örüyorum yada gezmeye gidiyorum yoksa evde geceleri insan düşünüyo ister istemes mutlaka aklına gelio :) takıda iyi fikir bence elinden geliyosa neden olmasın bide bnm evde yapılmayı bekleyen puzzlem var ona başlasam aslında tam kafam dağılcak

puzzle da çk mantklıymş canm :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…