son adetmi geç oldum kuzum belki yumurtlama döneminede giriyo olabilirim hep akıntım olduğu için kestiremiyorum tamsoğan yapar canm yumrtlama dön. değilsen soğandandr benmde çk olmştu hem bel ağrım hem akıntım için temizlniyo
ovulasyon alsaydn keşke canmson adetmi geç oldum kuzum belki yumurtlama döneminede giriyo olabilirim hep akıntım olduğu için kestiremiyorum tam
bu ay böyle olsun canımda ocakta zaten doktora gitme niyetim var ona göre plan yapcma kendime bu ay bedenimi rahatlatıyorumovulasyon alsaydn keşke canm
rahatlat canm önce kendimz rahatlayalmda snra bebişler gelsnbu ay böyle olsun canımda ocakta zaten doktora gitme niyetim var ona göre plan yapcma kendime bu ay bedenimi rahatlatıyorum
evet canım o arada kendimize meşgale olcak şeyler bulmalıyızki hiç düşünmeyelim :) sonrası kısmetrahatlat canm önce kendimz rahatlayalmda snra bebişler gelsn
ne yapsak ki canm ben takı yapcam geçende eşime dedm hatta annem takı kursuna gtmşti baya takı malzemesş var onları alıymda yapıyım barievet canım o arada kendimize meşgale olcak şeyler bulmalıyızki hiç düşünmeyelim :) sonrası kısmet
yap valla canım ben işten eve gittimi ya ev işi yapıyorum ya örgü örüyorum yada gezmeye gidiyorum yoksa evde geceleri insan düşünüyo ister istemes mutlaka aklına gelio :) takıda iyi fikir bence elinden geliyosa neden olmasın bide bnm evde yapılmayı bekleyen puzzlem var ona başlasam aslında tam kafam dağılcakne yapsak ki canm ben takı yapcam geçende eşime dedm hatta annem takı kursuna gtmşti baya takı malzemesş var onları alıymda yapıyım bari
puzzle da çk mantklıymş canm :9yap valla canım ben işten eve gittimi ya ev işi yapıyorum ya örgü örüyorum yada gezmeye gidiyorum yoksa evde geceleri insan düşünüyo ister istemes mutlaka aklına gelio :) takıda iyi fikir bence elinden geliyosa neden olmasın bide bnm evde yapılmayı bekleyen puzzlem var ona başlasam aslında tam kafam dağılcak
aynen canım severim öyle şeyleride kışın odam müsait deil biri geldimi topla sonra yeniden yay zor oluyo açmadım hiç 1000 parça kendileripuzzle da çk mantklıymş canm :9
ayyy allah yardmcn olsn canm:)aynen canım severim öyle şeyleride kışın odam müsait deil biri geldimi topla sonra yeniden yay zor oluyo açmadım hiç 1000 parça kendileri
sağol canımda şuan elime almam sanırım :) hamile kalıpta işi bırakırsam o zmn uğraşmak istiyorum ndenseayyy allah yardmcn olsn canm:)
ne dedi peki tatlım?Doktor klomen vermedi kizlar ya
Dün hormonlara bakmak icin kan almisti bakti degerlerin cok iyi ilaca gerek yok dedine dedi peki tatlım?
ee niye suratını asıyosun tatlım iyi bişey değilmi bu durum?Dün hormonlara bakmak icin kan almisti bakti degerlerin cok iyi ilaca gerek yok dedi
Canim 3 yildir normal yollardan hamile kalamadim klomeni kullandigim ilk ay kaldim degerlerin cok iyi dio ama ne biliyim simdiye ksdsr niye olmadi ozamnee niye suratını asıyosun tatlım iyi bişey değilmi bu durum?
kşke bu şekilde sorsaydın kuzum doktoruna ne dicekti acaba?Canim 3 yildir normal yollardan hamile kalamadim klomeni kullandigim ilk ay kaldim degerlerin cok iyi dio ama ne biliyim simdiye ksdsr niye olmadi ozamn
Soyledim canim boyle böyle die hic degilse bir ay bekle ben bu degerlerde ilac onermiyorum dedi beklicez artikkşke bu şekilde sorsaydın kuzum doktoruna ne dicekti acaba?
canım bikaç aydan bişey olmaz madem öyle önerdi bide öyle yapSoyledim canim boyle böyle die hic degilse bir ay bekle ben bu degerlerde ilac onermiyorum dedi beklicez artik
Stres yapmamayi denesek birde tek o kaldiiiii cnmmSoyledim canim boyle böyle die hic degilse bir ay bekle ben bu degerlerde ilac onermiyorum dedi beklicez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?