yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

aaaa blmiyodm cnm alıyım bari onu
cnm kilo verme birazda metabolizmayla alakalı bende mesela uzun yıllar kabızlık sorunu vardı daha yeni yeni düzene girdi hep şişimdir o yüzden kilo veremezdim hiç keten tohumu kullandım bi ara düzenli oda fayda ediyo susam tadında zaten suyla bi kaşık sabah akşam yutuyodum ben faydalı bi bitki zararıda yok

babam kullanmıştı sanki canım çiğnicekmiyim yoksa direk yutcakmıyım

babam kullanmıştı sanki canım çiğnicekmiyim yoksa direk yutcakmıyım
canım onun toz çekilmişleri var aktardan al denemelik ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı suyla yutuyodum ağzıma alıpta çiğneyebilirsinde ama bana yutmak daha cazip gelmişti direk mideye insin :) tadıda kötü deil kokusuda susam gibi

yarn alıyım bari canm adı neydi

inş canm düşünmicem en azndan nisana kadr deneriz ama zayıflamm lazm çok hırslandm yani bu işin tedavisi var allah ol derse olck yani karamsar olmıcam daha çok gencim
heh şöyle günlerdir duymk istediğim şeyler senden :) düşünmemek en iyisi canım ben bu ay o kadar rahatım ki eşimle konuşmuyorum bile acabamı öylemi olcak nolcak diye oda bişey sormuyo takılmayınca üzülmüyoda insan bırakalım akışına su yolunu bulur bişekilde

yani canm herşeyn hayrlısı erken olupta kaybetmek var diye düşünüyorm kendi kendime geç olsn güç olmasn

yani canm herşeyn hayrlısı erken olupta kaybetmek var diye düşünüyorm kendi kendime geç olsn güç olmasn
evet canım benim kesinlikle daha çok genciz hiçbişyin sonu değil sonuçta burda birbirimize destek ve moralde oluyoruz kendi sorunlarımızı da aşcaz zamanla

amin canım benim :) bendede bir haftayı geçti belim nasıl ağrıyo neden olabilir kestiremiyorum.Bide çok akıntım var bu ara soğandan sanırım
soğan yapar canm yumrtlama dön. değilsen soğandandr benmde çk olmştu hem bel ağrım hem akıntım için temizlniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…