cnm kilo verme birazda metabolizmayla alakalı bende mesela uzun yıllar kabızlık sorunu vardı daha yeni yeni düzene girdi hep şişimdir o yüzden kilo veremezdim hiç keten tohumu kullandım bi ara düzenli oda fayda ediyo susam tadında zaten suyla bi kaşık sabah akşam yutuyodum ben faydalı bi bitki zararıda yokaaaa blmiyodm cnm alıyım bari onu
benmde var daha canm içiyim bariSorma ticarete atiliyorumm esimde denicem tabi ilk. Kullanmis daha once ben test edip onaylicam sonra kendim de uygulicamm
dene bakalım kuzum ona göre bizde faydalanalım saynde :) eşimde beni kobay olarka kullanıyo onlarda saraçoğlunun bayisi bende deniyolar ürünleriSorma ticarete atiliyorumm esimde denicem tabi ilk. Kullanmis daha once ben test edip onaylicam sonra kendim de uygulicamm
ay ne blym cnm ya ben verememiştim[sene OTE]
Canimm az once bisi duydumm senle paylasmak istedimm bi arkadasim evleneli bikac sene oldu yeni hamile kaldii doktorlar mucize diyormus hamile kalmasi rahim dogustan tersmis yeni farketmisler ve bebek cok saglikliymis ama dikkat etmesi gerekiyormus asla normal dogum olmazmiss bu hicbi sekilde umudumuzu kaybetmememise en buyuk ornekk
babam kullanmıştı sanki canım çiğnicekmiyim yoksa direk yutcakmıyımcnm kilo verme birazda metabolizmayla alakalı bende mesela uzun yıllar kabızlık sorunu vardı daha yeni yeni düzene girdi hep şişimdir o yüzden kilo veremezdim hiç keten tohumu kullandım bi ara düzenli oda fayda ediyo susam tadında zaten suyla bi kaşık sabah akşam yutuyodum ben faydalı bi bitki zararıda yok
canım onun toz çekilmişleri var aktardan al denemelik ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı suyla yutuyodum ağzıma alıpta çiğneyebilirsinde ama bana yutmak daha cazip gelmişti direk mideye insin :) tadıda kötü deil kokusuda susam gibibabam kullanmıştı sanki canım çiğnicekmiyim yoksa direk yutcakmıyım
yarn alıyım bari canm adı neydicanım onun toz çekilmişleri var aktardan al denemelik ben sabah akşam 1 tatlı kaşığı suyla yutuyodum ağzıma alıpta çiğneyebilirsinde ama bana yutmak daha cazip gelmişti direk mideye insin :) tadıda kötü deil kokusuda susam gibi
kesinlikle canım benim biz ne ilkiz ne de son herkesin kendine göre sıkıntıları var herşeyinde zmanı var ayrıca denk geldmi bütün sorunlar çözülüyor rabbimin izniyle :) o yüzden mutlu umutlu pozitifizallahım byk işte canm hiç bi zaman kaybetmicen umudunu
keten tohumu canım çekilmiş olanından alcanyarn alıyım bari canm adı neydi
tamam canm saolketen tohumu canım çekilmiş olanından alcan
ne demek canım benim belki işe yarartamam canm saol
inş canm düşünmicem en azndan nisana kadr deneriz ama zayıflamm lazm çok hırslandm yani bu işin tedavisi var allah ol derse olck yani karamsar olmıcam daha çok gencimne demek canım benim belki işe yarar
heh şöyle günlerdir duymk istediğim şeyler senden :) düşünmemek en iyisi canım ben bu ay o kadar rahatım ki eşimle konuşmuyorum bile acabamı öylemi olcak nolcak diye oda bişey sormuyo takılmayınca üzülmüyoda insan bırakalım akışına su yolunu bulur bişekildeinş canm düşünmicem en azndan nisana kadr deneriz ama zayıflamm lazm çok hırslandm yani bu işin tedavisi var allah ol derse olck yani karamsar olmıcam daha çok gencim
yani canm herşeyn hayrlısı erken olupta kaybetmek var diye düşünüyorm kendi kendime geç olsn güç olmasnheh şöyle günlerdir duymk istediğim şeyler senden :) düşünmemek en iyisi canım ben bu ay o kadar rahatım ki eşimle konuşmuyorum bile acabamı öylemi olcak nolcak diye oda bişey sormuyo takılmayınca üzülmüyoda insan bırakalım akışına su yolunu bulur bişekilde
evet canım benim kesinlikle daha çok genciz hiçbişyin sonu değil sonuçta burda birbirimize destek ve moralde oluyoruz kendi sorunlarımızı da aşcaz zamanlayani canm herşeyn hayrlısı erken olupta kaybetmek var diye düşünüyorm kendi kendime geç olsn güç olmasn
allh hayrlısını versn hepimize canmevet canım benim kesinlikle daha çok genciz hiçbişyin sonu değil sonuçta burda birbirimize destek ve moralde oluyoruz kendi sorunlarımızı da aşcaz zamanla
amin canım benim :) bendede bir haftayı geçti belim nasıl ağrıyo neden olabilir kestiremiyorum.Bide çok akıntım var bu ara soğandan sanırımallh hayrlısını versn hepimize canm
soğan yapar canm yumrtlama dön. değilsen soğandandr benmde çk olmştu hem bel ağrım hem akıntım için temizlniyoamin canım benim :) bendede bir haftayı geçti belim nasıl ağrıyo neden olabilir kestiremiyorum.Bide çok akıntım var bu ara soğandan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?