yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık sabır ve sukunett •••●••• tarih 23 Ocak
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık ???????
@kelebekk47 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık beklemede
erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
@mina33 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 3 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
kelebek19 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 10 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
susgun peri ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
hayallergercekolsa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 18 Ocak
@nurduaa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 19 Ocak
elizanim ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 24 Ocak

Az once ust katindaki arkadasa
s ciktim bebegi oldu on gunluk esime gsteriyim diye resmini cektim kisakndi bebegi kimseye reamini gnderme fln dedi uzuldm bnde bizimde olunca byle yaparmiyiz acaba

Az once ust katindaki arkadasa
s ciktim bebegi oldu on gunluk esime gsteriyim diye resmini cektim kisakndi bebegi kimseye reamini gnderme fln dedi uzuldm bnde bizimde olunca byle yaparmiyiz acaba
Ben asla yapmicam oyle bisey bise anlatayimm izinde ankaraya gittik cocukluk arkadasim dogum yapmiss ziyaret edeyim dedim pisman oldum gittigime emziriyodu bebege baktim bakma flan dedi anlamadim sapikmiyim ben gogsunu sakladi sonra bisiler oldu soyle yap dedim sen ne biliyosun dedi uzayli degilim herhalde sahit oldum yigenlerden biliyorum flan dedim artik sinir oldumm dokunmadim bile daha bi dolu seyy ben yapmicam vercem herkesin kucagina sevsinlerr

Aynen canim birak kucagima almayi sadece uzaktn baktim ki bu arkadasin dogumunda eve gelmeainde herseyinde yaninda oldm yardim ederim belki bi faysam.olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…