yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Aynen canim birak kucagima almayi sadece uzaktn baktim ki bu arkadasin dogumunda eve gelmeainde herseyinde yaninda oldm yardim ederim belki bi faysam.olur diye
Bi arkadasim da gormeye gittigimde kizimin teyzesi gelmis dedi uyandirdi kucagina alip benim kucagima koyuverdi ben gelene kadar da almadi benden cok hosuma gitmisti

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz,bende bu 5 aydır bebek çalışmalarındayım ama henüz sonuç yok tam bu ay tamam dedim bu seferde soğuk algınlığından acillik oldum antibiyotik kullandım ama bunlar gebelik planladığımı söylediğim için verilen ilaçlardı yani sanki hamileymişim gibi ilaç verdiler kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine,şimdi sizlere sorum şu kızlar aralık 1,de adet olmuştum 28 günde adet olan ben neden tekrardan aralık 24 de adet oldum yani 24 günde oldum.

Hosgeldn canm tabi kabul ederiz kullandigin ilaclaein etkisinden olabilir cok faz bi fark yok 4 gn canini sıkma bnce zwn yine duzenli olabiliyosn bnm oda yok olursam ilacla olmazsa bekleki olasn bnde tedavi goruuorm suan ama incur kurune basladm bu aybakalim.hayirlisi

hoşbuldum cnm evet cnm düzenliyimdir normalde çok şükür,sen neden düzenli olamıyorsun

hoşbuldum cnm evet cnm düzenliyimdir normalde çok şükür,sen neden düzenli olamıyorsun
Polikistik over var canm bnde 10 ay bitti evliligm de ama hastaligim bekarkende varsi adetlerim hepsıkintiliydi hic korunmadim ve gecn yaz 3 ay adet olmamamyla tedaviye basladik 5 aydr daha cok istiyorz ama kismet iste bu ay klomen kullandm ve doktorum baska yere gtti suan adam akilli bi doktor bulmaya calisiyorm ama bisure gtmk ilac kullanmkta istemiyorm bnce incir basladm bakalim neolack o

anladım cnm rabbim inş sıkıntını giderir yüzünü güldürür cnm,nerde oturuyorsun cnm belki dr tavsiye edebilirim

anladım cnm rabbim inş sıkıntını giderir yüzünü güldürür cnm,nerde oturuyorsun cnm belki dr tavsiye edebilirim
Erzurumdayim canim zaten kendimde kadin dogum hastanrsinde rintgen teknikeriyim ama hastanediklr bile dogru duzgun bintedavi baslmiyor sen nerde oturuyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…