Biraz morali bozulmus bi sure takilmicam dedi canim kafasini toplucakmissHerseyin hayirlidi canım önümüzdeki ayy hepimiz oluruz ins.. bu arada niye görünmüyor zobiska
Bi arkadasim da gormeye gittigimde kizimin teyzesi gelmis dedi uyandirdi kucagina alip benim kucagima koyuverdi ben gelene kadar da almadi benden cok hosuma gitmistiAynen canim birak kucagima almayi sadece uzaktn baktim ki bu arkadasin dogumunda eve gelmeainde herseyinde yaninda oldm yardim ederim belki bi faysam.olur diye
Kiiz kocana da boyle kiskanmisin sennnBende misafirlikteyimBu arada cok ilgilenme kiskanirim
Ne guzel isteBi arkadasim da gormeye gittigimde kizimin teyzesi gelmis dedi uyandirdi kucagina alip benim kucagima koyuverdi ben gelene kadar da almadi benden cok hosuma gitmisti
Hosgeldn canm tabi kabul ederiz kullandigin ilaclaein etkisinden olabilir cok faz bi fark yok 4 gn canini sıkma bnce zwn yine duzenli olabiliyosn bnm oda yok olursam ilacla olmazsa bekleki olasn bnde tedavi goruuorm suan ama incur kurune basladm bu aybakalim.hayirlisimerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz,bende bu 5 aydır bebek çalışmalarındayım ama henüz sonuç yok tam bu ay tamam dedim bu seferde soğuk algınlığından acillik oldum antibiyotik kullandım ama bunlar gebelik planladığımı söylediğim için verilen ilaçlardı yani sanki hamileymişim gibi ilaç verdiler kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine,şimdi sizlere sorum şu kızlar aralık 1,de adet olmuştum 28 günde adet olan ben neden tekrardan aralık 24 de adet oldum yani 24 günde oldum.
hoşbuldum cnm evet cnm düzenliyimdir normalde çok şükür,sen neden düzenli olamıyorsunHosgeldn canm tabi kabul ederiz kullandigin ilaclaein etkisinden olabilir cok faz bi fark yok 4 gn canini sıkma bnce zwn yine duzenli olabiliyosn bnm oda yok olursam ilacla olmazsa bekleki olasn bnde tedavi goruuorm suan ama incur kurune basladm bu aybakalim.hayirlisi
valla cnm pek anlamadım ama sanki silik çizgi var öyle diilmiEki Görüntüle 1353290 Sizce de yeni yila biz 2 kisimiyiz
Polikistik over var canm bnde 10 ay bitti evliligm de ama hastaligim bekarkende varsi adetlerim hepsıkintiliydi hic korunmadim ve gecn yaz 3 ay adet olmamamyla tedaviye basladik 5 aydr daha cok istiyorz ama kismet iste bu ay klomen kullandm ve doktorum baska yere gtti suan adam akilli bi doktor bulmaya calisiyorm ama bisure gtmk ilac kullanmkta istemiyorm bnce incir basladm bakalim neolack ohoşbuldum cnm evet cnm düzenliyimdir normalde çok şükür,sen neden düzenli olamıyorsun
Bncede silik cizgi vr ama sen yinenkan tahlili cer cnm gunun gectimi yiksa daha varmiEki Görüntüle 1353290 Sizce de yeni yila biz 2 kisimiyiz
anladım cnm rabbim inş sıkıntını giderir yüzünü güldürür cnm,nerde oturuyorsun cnm belki dr tavsiye edebilirimPolikistik over var canm bnde 10 ay bitti evliligm de ama hastaligim bekarkende varsi adetlerim hepsıkintiliydi hic korunmadim ve gecn yaz 3 ay adet olmamamyla tedaviye basladik 5 aydr daha cok istiyorz ama kismet iste bu ay klomen kullandm ve doktorum baska yere gtti suan adam akilli bi doktor bulmaya calisiyorm ama bisure gtmk ilac kullanmkta istemiyorm bnce incir basladm bakalim neolack o
Erzurumdayim canim zaten kendimde kadin dogum hastanrsinde rintgen teknikeriyim ama hastanediklr bile dogru duzgun bintedavi baslmiyor sen nerde oturuyosnanladım cnm rabbim inş sıkıntını giderir yüzünü güldürür cnm,nerde oturuyorsun cnm belki dr tavsiye edebilirim
ben istanbulda oturuyorum cnm,allah yardımcın olsun cnm.Erzurumdayim canim zaten kendimde kadin dogum hastanrsinde rintgen teknikeriyim ama hastanediklr bile dogru duzgun bintedavi baslmiyor sen nerde oturuyosn
Sagolasin canim cümlemizinben istanbulda oturuyorum cnm,allah yardımcın olsun cnm.
ikinci çizgi silik gözüküyor, hamile olabilirsin. adet günün geçti mi? kan testi de yaptır istersen.Eki Görüntüle 1353290 Sizce de yeni yila biz 2 kisimiyiz
5 gun geciktimikinci çizgi silik gözüküyor, hamile olabilirsin. adet günün geçti mi? kan testi de yaptır istersen.
valla cnm pek anlamadım ama sanki silik çizgi var öyle diilmi
gunum.gecti.ve iki testtede silik.cizgi.var birde.biri 3 gun gecince yaptigim biri 4 gunBncede silik cizgi vr ama sen yinenkan tahlili cer cnm gunun gectimi yiksa daha varmi
İlk hamilemiz geliyormu ozamngunum.gecti.ve iki testtede silik.cizgi.var birde.biri 3 gun gecince yaptigim biri 4 gun
Drum muayne etti cuma gel dedi...kana gerek yok dediİlk hamilemiz geliyormu ozamn/ hmn kantestide yaptrmalsn bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?