yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

selam arkadaşlar bende 1 bucuk yıldır cocuk istiyorum fakat henüz bişey yok. bu ay klomen kullandım ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum bugün 12. günüm fakat hiçbi belirti yok ara ara adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oluyo. sizce bu ay da mı olmadı

canm adet gnn geçmeden bşey söylemek imkansız bende 2 ay klomen ve ovtrelle kullandm hiç belrtm yoktu ve adet gnm geldi hasta oldm yani hayal kırıklığı ve yumurtalarım klomene cevap vermiyo doktor tüp bebek dedi umarım hamilesndr en kısa zamanda sevinirsinz

Bnde klomen kullandm ama domtorum gtrigi icin igne fln olmadm bnmde kasik ve bel agrim var insallah tutmust da ondadndr bn ayin 9 unda adet olmstm ocagin 9 unu bekliyorm simdi gerci bnm düz i degil ama ona gore tekrar doktora gtcm sen ne icin kullandn klomeni

Ben bir buçuk Yıldır korunmadım ve Çocuğum olmadığı için doktor ilk tedavi için klomen verdi ve klomenden sonra iğne yaptırdım şuan beklıuorm

Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bir hafta sonra belli olur sanırım

Evet fena ysndi hemde haftasonu icin kactik bi otele jakuzi keyfi yapioruz kocisimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…