hayırlı olsun öyleyse tebrikler :)Drum muayne etti cuma gel dedi...kana gerek yok dedi
Bi gariplik yok mu bu testtevalla cnm pek anlamadım ama sanki silik çizgi var öyle diilmi
Gunaydin canimBu arada gunaydin canlarimm
canm adet gnn geçmeden bşey söylemek imkansız bende 2 ay klomen ve ovtrelle kullandm hiç belrtm yoktu ve adet gnm geldi hasta oldm yani hayal kırıklığı ve yumurtalarım klomene cevap vermiyo doktor tüp bebek dedi umarım hamilesndr en kısa zamanda sevinirsinzselam arkadaşlar bende 1 bucuk yıldır cocuk istiyorum fakat henüz bişey yok. bu ay klomen kullandım ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum bugün 12. günüm fakat hiçbi belirti yok ara ara adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oluyo. sizce bu ay da mı olmadı
Bnde klomen kullandm ama domtorum gtrigi icin igne fln olmadm bnmde kasik ve bel agrim var insallah tutmust da ondadndr bn ayin 9 unda adet olmstm ocagin 9 unu bekliyorm simdi gerci bnm düz i degil ama ona gore tekrar doktora gtcm sen ne icin kullandn klomeniselam arkadaşlar bende 1 bucuk yıldır cocuk istiyorum fakat henüz bişey yok. bu ay klomen kullandım ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum bugün 12. günüm fakat hiçbi belirti yok ara ara adet olcakmışım gibi kasık ve bel ağrısı oluyo. sizce bu ay da mı olmadı
Ben bir buçuk Yıldır korunmadım ve Çocuğum olmadığı için doktor ilk tedavi için klomen verdi ve klomenden sonra iğne yaptırdım şuan beklıuormBnde klomen kullandm ama domtorum gtrigi icin igne fln olmadm bnmde kasik ve bel agrim var insallah tutmust da ondadndr bn ayin 9 unda adet olmstm ocagin 9 unu bekliyorm simdi gerci bnm düz i degil ama ona gore tekrar doktora gtcm sen ne icin kullandn klomeni
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bir hafta sonra belli olur sanırımcanm adet gnn geçmeden bşey söylemek imkansız bende 2 ay klomen ve ovtrelle kullandm hiç belrtm yoktu ve adet gnm geldi hasta oldm yani hayal kırıklığı ve yumurtalarım klomene cevap vermiyo doktor tüp bebek dedi umarım hamilesndr en kısa zamanda sevinirsinz
Oooo hemde nasilKiiz kocana da boyle kiskanmisin sennn
Allaaah yanmiss :) nasilsin canim bu arada gorusemiyoruz kac gundurrOooo hemde nasil
Oooo supermissssEvet fena ysndi hemdehaftasonu icin kactik bi otele jakuzi keyfi yapioruz kocisimle
Amin insallah canim :*Insallah tatlim ben bikere gördüm ama sonrasi nasip olmadi rabbim tekrar nasip etsin bana ve hepimizeee
Merhaba cnmm nasilsinnMerabalr
Merhaba cnmm nasilsinn[/QUOTiyim sukur canim sen nasilsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?