Eki Görüntüle 1353290 Sizce de yeni yila biz 2 kisimiyiz
Ayirlisi olsun canimm uzulmeeYine bana hasret.. bana yine hüsran var.. kanlı günler Eyvah
herkese gunaydinnnnngünaydın hanımlar iyi haftalar..
Nasilsin cnm goremedim seni bi kac gundurrgünaydın hanımlar iyi haftalar..
Nasilsin cnm goremedim seni bi kac gundurr
Bende iyiyim cnm aynii takiliyorum oyleeeiyiyim cnm saol sen nasılsın? haftasonu tatil bana nete giremiyorum ev işleri falan kızımla ilgileniyorum anca o yüzden yanii.. sende ne var ne yok?
Merabalar arkadslr bnmde bua y icimde bi rahatlik var hayirlisi bakalim neolackmerhaba kızlar nasılsınız?
Hayirlisi olsun hakkimizda.. Bende bu ay adet oldugumda dusunmucem artik ne olursa olsun umrumda değil diyodum ama ister istemez takiliyo insan olduğu diyeMerabalar arkadslr bnmde bua y icimde bi rahatlik var hayirlisi bakalim neolack
merhaba kızlar nasılsınız?
selamlar millet ne var ne yok? hamiş var mı aramızda
sen ikinciyi bekliyodun dimi canım? hadi hayırlısı o zaman, bekletmeden gelsin bebişlerslm cnm hamiş olmak için çalışmalara başladık bakalım hayırlısı :)
Hep ole oliyo zaten canm ama dua et bol bol o insani rahatlatiyorsen ikinciyi bekliyodun dimi canım? hadi hayırlısı o zaman, bekletmeden gelsin bebişlerbenim 10 gün var ortalama. düşünmiyim dedikçe daha çok aklıma geliyor
sen ikinciyi bekliyodun dimi canım? hadi hayırlısı o zaman, bekletmeden gelsin bebişlerbenim 10 gün var ortalama. düşünmiyim dedikçe daha çok aklıma geliyor
Hep ole oliyo zaten canm ama dua et bol bol o insani rahatlatiyor
Aminn inşallah. ama güç olacağına geç olsun demişler dimievet cnm ikinciyi istiyoruz allahım çok aratmaz inş.
Aminn inşallah. ama güç olacağına geç olsun demişler dimiay bu ay ben de hem umutluyum hem umursamazım hem istiyorum hem boşver diyorum, bebiş daha gelmeden dengemi bozdu
keyifleri ne zaman isterse o zaman gelsin bebişler napalımaynen bende öyleyim nedense tutmayacak gibi geliyor umudumda var garip duygular.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?