- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
hımm anldım cnmayyy ne güzl canm değerlendirin ben yumurtlamamıştm cumartesi gnü belki bende yumurtluyorum bugn ama saldım ipleri valla
iyiyz canm sn nasılsnMerhaba kizlarrr..Nasılsıniz
Bnde iyiyim canim saol.. bisey sorcam merve ya simdi ben iki aydir adet olmadim biliosun 24 aralik adet oldum bu 5.gunum ben nasil hesaplicam yumurtlama gününüiyiyz canm sn nasılsn
ayyy o çok zor canm biraz ya diğer adetlerin yne düzenlyse sadece iki aydr şaştıysa yne adetnn 1. gnnden say 14.günü ama onuda blemeyz bence test al derm bak bende blmiyorm şmdi hç ne zaman yuurtlucam kadınlar her ay yumurtlarmı acaba ya şmdi ben yumurtlamadm ya yumurtlarmıyım bidahaki adetme kadrBnde iyiyim canim saol.. bisey sorcam merve ya simdi ben iki aydir adet olmadim biliosun 24 aralik adet oldum bu 5.gunum ben nasil hesaplicam yumurtlama gününü
Bende hic anlamiyorum ya su yumurtlama gunlerini sansa birakmicaz ozaman hergun devam edicezayyy o çok zor canm biraz ya diğer adetlerin yne düzenlyse sadece iki aydr şaştıysa yne adetnn 1. gnnden say 14.günü ama onuda blemeyz bence test al derm bak bende blmiyorm şmdi hç ne zaman yuurtlucam kadınlar her ay yumurtlarmı acaba ya şmdi ben yumurtlamadm ya yumurtlarmıyım bidahaki adetme kadr
hergün yaparsanda kaliteli olmuyo diyolr zaten ben bu ayı es geçiyorum ya aslnda yumurtlama dön. ama yumurtlamadm kayıp yani zaten canmda istemiyo hiç artk şubatta falan tüp bebek artk napalımBende hic anlamiyorum ya su yumurtlama gunlerini sansa birakmicaz ozaman hergun devam edicez
Benim sansimmi bilmem ben anlıyorum cunku deli gibi ağrı oluyor bekarken çok sinirimi bozuyodu bu ağrı kimsede yok niye bende oluyor diyordum ama simdi anlıyorum ki iyi biseymis hatta dün yumurtlama günümdü :)Bende hic anlamiyorum ya su yumurtlama gunlerini sansa birakmicaz ozaman hergun devam edicez
ayy ne güzel ya akıntıdan dyolr benm dün ve bugn akıntım var beyaz ve kesik kesikBenim sansimmi bilmem ben anlıyorum cunku deli gibi ağrı oluyor bekarken çok sinirimi bozuyodu bu ağrı kimsede yok niye bende oluyor diyordum ama simdi anlıyorum ki iyi biseymis hatta dün yumurtlama günümdü :)
hoşgeldn canm iyiz sn naslsnmerhaba arkadaşlar nasılsınız:)
Benim yumutta akı gibi akıntı geldikten iki gün sonra yumurtlama oldu canım 34 günde bir adet oluyorum 15. Gün yumurtlamam olduayy ne güzel ya akıntıdan dyolr benm dün ve bugn akıntım var beyaz ve kesik kesik
işte belli olmuyo canm benm öylede akıntım oluyodu ama bu ay olmadı zaten yumurtlamadm ondan kaldı klomen tedavmBenim yumutta akı gibi akıntı geldikten iki gün sonra yumurtlama oldu canım 34 günde bir adet oluyorum 15. Gün yumurtlamam oldu
Klomen ne ise yarıyı canım hic bilmiyorum onu ben onu kullanmak için yumurtlamanmi gerekişte belli olmuyo canm benm öylede akıntım oluyodu ama bu ay olmadı zaten yumurtlamadm ondan kaldı klomen tedavm
Az bekle bakalim cnm belki olucak tüp bebek son caren olsun bence.. hergun olmasada gun asiri olur artik amaninn vallahi ne karışık isler yahu bunlarhergün yaparsanda kaliteli olmuyo diyolr zaten ben bu ayı es geçiyorum ya aslnda yumurtlama dön. ama yumurtlamadm kayıp yani zaten canmda istemiyo hiç artk şubatta falan tüp bebek artk napalım
Bu cok güzel canim degerlendir :)Benim sansimmi bilmem ben anlıyorum cunku deli gibi ağrı oluyor bekarken çok sinirimi bozuyodu bu ağrı kimsede yok niye bende oluyor diyordum ama simdi anlıyorum ki iyi biseymis hatta dün yumurtlama günümdü :)
Bos gecirmiyoruz canım bakalım artik :)Bu cok güzel canim degerlendir :)
4 gun gecikti canm bugn :)gerçekten canm bldiğin koyu yani ne kadr gecikti
Hayırlısi olur ins canimBos gecirmiyoruz canım bakalım artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?