Aynen bndede o duygulardan var canimAminn inşallah. ama güç olacağına geç olsun demişler dimiay bu ay ben de hem umutluyum hem umursamazım hem istiyorum hem boşver diyorum, bebiş daha gelmeden dengemi bozdu
bu topicte toplanmamız tesadüf değil o zamanAynen bndede o duygulardan var canim
bu topicte toplanmamız tesadüf değil o zaman
7 ocak ama +2 diyorum bu ay. geçen ay ilk kez 2 günlük gecikme yaşamıştım o nedenle bu ay biraz gecikme payı veriyorum kendime. yoksa gereksiz yere alarma geçiyoruz kocamlabncede canim senin adetine ne kdr var
iyiyim canım bende çalışıyorum iş güç bugün pek bakamadım :) kolay gelsinmrb cnm ben kendi adıma iyiyim çok şükür işyerindeyim çalışıyorum sen nasılsın?
iyiyim canım bende çalışıyorum iş güç bugün pek bakamadım :) kolay gelsin
bugün bnmde öyle oldu tatlım fırsatımda olmadı girmeye sürekli nasılsın?Yahu ben gelince neden kimsecikler olmuyo burdaaaa hep yanliz kaliyorumm. Ben gediyorum siz geliyosunuzz
nasıl silik canm bildiğin kopkoyu :) gözün aydın hemen gt kan testi yaptrKizlarrrr sizceee sonuc neeee
Gerceltenmiii canimmmnasıl silik canm bildiğin kopkoyu :) gözün aydın hemen gt kan testi yaptr
cnmm bizim bugün yumurtlama günümüznasıl silik canm bildiğin kopkoyu :) gözün aydın hemen gt kan testi yaptr
gerçekten canm bldiğin koyu yani ne kadr geciktiGerceltenmiii canimmm
slm canm hoşgeldncnmm bizim bugün yumurtlama günümüz
hoşbuldum cnmslm canm hoşgeldn
ayyy ne güzl canm değerlendirin ben yumurtlamamıştm cumartesi gnü belki bende yumurtluyorum bugn ama saldım ipleri vallacnmm bizim bugün yumurtlama günümüz
kendiliğinden olmaz dedi ya valla blmiyorum ble ne zaman yumrtlarım yada yumurtlarmıyım kısmet olrmu blmemhoşbuldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?