Insallah rabbim hepimize nasip etsin canmHayırlısi olur ins canim
cnm bnmde adetim düzensiz bak bn tlfnuma bir takvim indirdim o hesaplıyo mesela bn kasım da 50 günde oldum bu ay 39 günde oldum yumurtlama günümü doğru hesplamış testlede onayladım istersen adını söyleyim sende indirHayırlısi olur ins canim
Meraba arkadalar canm banada sylermisn siteyicnm bnmde adetim düzensiz bak bn tlfnuma bir takvim indirdim o hesaplıyo mesela bn kasım da 50 günde oldum bu ay 39 günde oldum yumurtlama günümü doğru hesplamış testlede onayladım istersen adını söyleyim sende indir
Kan tahlili yaptrnmi canm hamilemisn simdi4 gun gecikti canm bugn :)
cnm telefondan google play a gir arama yerine adet takvmi period tracker yaz pembemsi defter gibi bişi çıkıo ilk başta üstünde beyaz çiçek varMeraba arkadalar canm banada sylermisn siteyi
Yok canim yumurta buyumusine yardmci yumurtalrni buyutuyo yani ama ilac bna etki etmrdiKlomen ne ise yarıyı canım hic bilmiyorum onu ben onu kullanmak için yumurtlamanmi gerek
Esim mayisa kdr bkliyelm dyo cnm cok uzn ya bkleyemm 2ay fln en fazla subttada olmadi mrtta gderzAz bekle bakalim cnm belki olucak tüp bebek son caren olsun bence.. hergun olmasada gun asiri olur artik amaninn vallahi ne karışık isler yahu bunlar
Amin canim insallah :)Kan tahlili yaptrnmi canm hamilemisn simdihadi gozun aydin darisi bize
Tesekkur ederim canm :)hayırlı olsun evrembus :)
Hayırlısı olsun canım gözünaydin :)kizlar cok tuhaf duygu ya bi sy hissedemiyorm gerci
Iyi olur canim ya du bnde indiriyimcnm bnmde adetim düzensiz bak bn tlfnuma bir takvim indirdim o hesaplıyo mesela bn kasım da 50 günde oldum bu ay 39 günde oldum yumurtlama günümü doğru hesplamış testlede onayladım istersen adını söyleyim sende indir
Canm.indrdm programi ama 23 35 gun araligi sen 50/gnde oldugn icin fln ne yazdn kabul ediyormu 50 yi 35 in ustunucnm bnmde adetim düzensiz bak bn tlfnuma bir takvim indirdim o hesaplıyo mesela bn kasım da 50 günde oldum bu ay 39 günde oldum yumurtlama günümü doğru hesplamış testlede onayladım istersen adını söyleyim sende indir
Bnde indirdim ama anlayamadimCanm.indrdm programi ama 23 35 gun araligi sen 50/gnde oldugn icin fln ne yazdn kabul ediyormu 50 yi 35 in ustunu
Aynen canimBnde indirdim ama anlayamadim
Iyiyim canim sen nasilsinnbugün bnmde öyle oldu tatlım fırsatımda olmadı girmeye sürekli nasılsın?
Hayirli olsun canimKizlarrrr sizceee sonuc neeee
burdayimm yettiimmm cnmmhilal1907 nerdesin canimmmm
Nerelerdesin kuzum sennIyiyim canim sen nasilsinn
Hayirli olsun canim
burdayimm yettiimmm cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?