• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıla zayıf girmek isteyenler 🛎

Kahvaltı
2 dilim tb ekmeğiyle yapılmış peynirli tost
Zeytin
1 haşlama yumurta
1 adet hurma
Bitki çayı

Öğle
Bir kase yoğurt
1 meyve

Ara öğün
Leblebi
Kuru üzüm
Bitki çayı

Akşam
Ispanak yemeği

Hamilelik düşünüyorum yumurtlama takibi yapıyorum acaba bende katılabilir miyim ? Diyet yapabilir miyim ki ?:KK64:
Diyet yap olumsuz bir etkisi olmaz sağlıklı besleniyorsun sonuçta hatta yanında biraz spor yaparsan yumurtlamayı da kolaylaştırır ben de diş tedavisine başlayacağım bu hafta inşallah çok uzun sürmez de ondan sonra hamilelik düşüneceğim ve spora başlayacağım tekrar spordan kastım Leslie ve yürüyüş🥰

Başlangıç kilom (1 kasım): 67
Güncel (1 Aralık ) :61
İlk Hedef (1 Ocak ) : 56
Son hedef (20 Ocak ) : 53
İnşallah yıl başına hedef kilonuza ulaşmış bir şekilde girersiniz ve zayıflama sürecinizde kolaylıklar diliyorum🥰😘

Diyet yap olumsuz bir etkisi olmaz sağlıklı besleniyorsun sonuçta hatta yanında biraz spor yaparsan yumurtlamayı da kolaylaştırır ben de diş tedavisine başlayacağım bu hafta inşallah çok uzun sürmez de ondan sonra hamilelik düşüneceğim ve spora başlayacağım tekrar spordan kastım Leslie ve yürüyüş🥰
Tamamdır teşekkür ederim önerileriniz için 🥰

Nasıl gidiyor bende bugun itibariyle start verdim ay sonu kendimi en fazla 53 görmek istiyorum🤲✨✨

Ben chloe ting’in 2 haftalık egzersiz programlarına başladım.Tavsiye ederim
Ona ben de başlamak istedim vücut şekillendirmek için daha etkili bence ama 6 ay önce doğum yaptım ağır egzersiz yasak. Mekike daha yeni başladım

Merhaba kızlar, yeni yıla nasıl girersen öyle geçer yıl derler. Ben de biraz kilo vermiş olarak girmek istiyorum ki yıl içinde formumu hep koruyayım.

:nazar:Bu pazartesi başlayıp 31 aralıkta bitecek program.

:nazar:Diyet + spor herkes istediği yöntemle devam etsin burda paylaşırız kim ne yapıyor, tavsiyeler veririz.

:nazar:Esnek bi program yani sürekli mesaj yazmak zorunda değilsiniz.

:nazar:Max 10 kişiyle devam edelim ki takip kolay olsun.

:nazar:3-7 arası kilo kaybı hedefimiz.

:nazar:Pazartesiden itibaren başlıyoruz, her pazartesi sabah tartı günü.

Var mı katılmak isteyen?!?:KK200:
Selam😃
Teklifiniz hala gecerli mi acaba?

Merhaba o zaman 😊
1.58 boyunda 68.5 kiloyum 36 yasindayim.
Ev hanimiyim
2 oglum var .onlari besleyeyim derken kendini kaptiranlardanim🙄
Gecen sene eylulde dikkat etmeye basladim 78 5 ile, 10 u gitti👍 kaldi 10 kg

Yilbasina kadar 65 olmam istiyorum.insallah olur .28 gun var olabilir 🤔
Neden olmasin🤩

Pazartesileri tartiliyoruz sanirim di mi??

Merhaba o zaman 😊
1.58 boyunda 68.5 kiloyum 36 yasindayim.
Ev hanimiyim
2 oglum var .onlari besleyeyim derken kendini kaptiranlardanim🙄
Gecen sene eylulde dikkat etmeye basladim 78 5 ile, 10 u gitti👍 kaldi 10 kg

Yilbasina kadar 65 olmam istiyorum.insallah olur .28 gun var olabilir 🤔
Neden olmasin🤩

Pazartesileri tartiliyoruz sanirim di mi??
62 bile olursunuz bence.
Ben de 67 ile başladım 61 e düştüm 1 ayda. İlk haftalar ödem falan gidiyor daha çok veriliyor. Rahat bi 5 kg verirsiniz tabi kaçamak yapmadan diyet yaparsanız. Bi de leslie yaptım ben hergün onun da etkisi çok var. Bir ay emek edersiniz ama bir ay sonunda 62 olmuş olacaksınız bi düşünsenize müthiş bi duygu 😍

62 bile olursunuz bence.
Ben de 67 ile başladım 61 e düştüm 1 ayda. İlk haftalar ödem falan gidiyor daha çok veriliyor. Rahat bi 5 kg verirsiniz tabi kaçamak yapmadan diyet yaparsanız. Bi de leslie yaptım ben hergün onun da etkisi çok var. Bir ay emek edersiniz ama bir ay sonunda 62 olmuş olacaksınız bi düşünsenize müthiş bi duygu 😍
Cok güzel olur 🤩
Insallah :))

Merhaba,
Güncel kilom 60
Haftaya hedef 59
Diyete ve spora tam gaz devam. Leslie mekik squat çok faydasını görüyorum tavsiye ederim

Back
X