Yeni yılda anne olmak isteyenlerrr !! 2017 şans getirsin herkese

Kirmizibalik88

Güzel günler göreceğiz güneşli günler ☀️☀️
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
3.045
7.266
158
2016 yılı uğurlu bir yıl olmadı diyen ve benim gibi düşük yapıp üzülen herkese 2017 nin bomba gibi gelmesini diliyorum veee güzel bebişler kucaklamasını nasip etsin Rabbim diyorum

2016 yılı uğurlu bir yıl olmadı diyen ve benim gibi düşük yapıp üzülen herkese 2017 nin bomba gibi gelmesini diliyorum veee güzel bebişler kucaklamasını nasip etsin Rabbim diyorum
Merhaba canım ben de bi düşükle umudumu gelecek yıla taşıdım inşallah hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip olur

inş. canım ben de geçen ay 14 ünde olmuştum genelde atar ileri benim ,
ben de 18 i diyorum bakalım..........
aynıyız o zaman canım ben takvim tutuyorum geçen sene de 20 kasımda adet olmuşum tam denk düşmüş bu sene de

adet günün ne zmandı
28 Eylül. Ben pkosluyum ve Prolaktinim 99 çıkmıştı son tahlilimde. O süreden beri Parlodel kullanıyorum. Geçen sefer de aynı sebepten Dostinex vermişti doktorum. O zaman da ilaç içerken hamile kalmıştım. Şimdi o yüzden heyecan yaptım. İnşallah hamileyimdir

Ne güzel bi konu.. İnşallah isteyen, bekleyen herkese nasip olur annelik Dün test yaptım çok silik bir çizgi gördüm.
Amiiin diyelim Ben ekim başında kalbi durduğu için kürtaj olmak durumunda kaldım 7 haftalıktı. Yeni yılın tüm güzellikleriyle gelmesini diliyorum ben. Herşeyde bir hayır var muhakkak

Kizlaaaar test yaptım

Eklentiler

• IMAG1092_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 61
elmooll maşallah sana yaaa,
bu sefer tamamına erer inş.
ben de yaptım boş, kan verdin mi
sağol canım yaa sabah verdim sağlık ocağında akşama ancak çıkar herhalde darısı inşallah başına canım benim bu ay ilişki 36 saati bile geçmişti oldu iğneden sonra ben kesin yok dedim hiç belirtim de yoktu başlarda çatlamadığını bile düşündüm bi ara hiç şişkinlik olmadı çok takılmadım olmazsa zaten ara vericem kilo vermem lazım diyodum amaa dün çok şüphelendim akşam test yaptım çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…