- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi Kirmizibalik88
-
inşallah eder canım,sağol canım yaasabah verdim sağlık ocağında akşama ancak çıkar herhalde darısı inşallah başına canım benim bu ay ilişki 36 saati bile geçmişti oldu iğneden sonra ben kesin yok dedim hiç belirtim de yoktu başlarda çatlamadığını bile düşündüm bi ara hiç şişkinlik olmadı çok takılmadım olmazsa zaten ara vericem kilo vermem lazım diyodum amaa dün çok şüphelendim akşam test yaptım çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah bu sefer
canım iğneden herhalde 40 saat sonra falan bi ilişki oldu bide ertesi akşam bi ilişki oldu ama o pek verimli olmadı sonra bi hafta sonra ilişki oldu başka da yokinşallah eder canım,
göğüs ağrısı vs var mı?
bi de iğneden sonra ilişki ne sıklıkla oldu?
canım dediğin gibi öyle yoğun bir çalışma da olmamış ama nasip olacaksa oluoyr işte...ne mutlu sanacanım iğneden herhalde 40 saat sonra falan bi ilişki oldu bide ertesi akşam bi ilişki oldu ama o pek verimli olmadı sonra bi hafta sonra ilişki oldu başka da yoktembeldik bu ay beklemiyodum inanki
göğüslerim iki gündür dokununca çok acıyo yürürken bile acıyo canım aşırı susuyorum sürekli su içip tuvalete çıkıyorum
haftaya izin alıcam inşallah evde dinlenicem canım bu hafta da o kadar yoğun ki perşembe eşimin kuzeninin kınası var cumartesi düğünü şehir dışından gelenler olacak bir sürü napıcam bilmiyorumcanım dediğin gibi öyle yoğun bir çalışma da olmamış ama nasip olacaksa oluoyr işte...ne mutlu sana
inş bu defa tamamına erecek amam bu aralar fazla yorulma
walla eşine söyle o halde size gelen olmasınhaftaya izin alıcam inşallah evde dinlenicem canım bu hafta da o kadar yoğun ki perşembe eşimin kuzeninin kınası var cumartesi düğünü şehir dışından gelenler olacak bir sürü napıcam bilmiyorum
doğru söylüyosun canım dinlenicem bu defa haftaya da izin alıcam zaten yanacak iznim yıl sonunda ben de öncekinde bayramdı çok yollardaydım olacağı varmış ama sebep olmak istemem dikkat edicem artıkwalla eşine söyle o halde size gelen olmasın
benm de ilk gebeliğimde tam yeni öğredniğimde eşimin erkke kardeşinin düğünü vardı, şehir dışına kınaya gititk 1500 km
ordan dönüş yine , sonra bu ilde düğün oldu, bize de bi süür misafir geldi , günsz işe gittim akşam misafir ağırladım sonra zaten olan oldu, pişmanım..................
senin de zaten bi düşüğün var , olmadı söyleyin millete riskli dedi dr yatması laızm dedi deyin canım,
bu defa riske atma
Niye öyle diyorsunuz, belki 2017 başında hamilelik haberi alacağız :)2-3 aya gebe kalamazsak 2017 de anne olmak bir hayal olacak(
kesinlkle dinlen canım,misafir falan ağırlamadoğru söylüyosun canım dinlenicem bu defa haftaya da izin alıcam zaten yanacak iznim yıl sonunda ben de öncekinde bayramdı çok yollardaydım olacağı varmış ama sebep olmak istemem dikkat edicem artık
henüz çıkmadı canım ya ben de bekliyorum sağlık ocağı ya geç çıkıyo tahlillerkesinlkle dinlen canım,misafir falan ağırlama
bi daha hemen hamile kalacağının garantisi yok ki,
bak ben kalamıyourm......
kan tahlilinde ne çıktı
oy oyyy oyyy maşallah sana,o 40. saattekinde kaldın sen gebe:)Kızlar kanda 26.81 çok şükür :)
zaten ya o ya sonraki gün canım başka da ilişki yok :)) tembeliz biz ben diyodum zaten tembelin çocuğu olmaz dermiş eskiler neden dediklerini anlamıştım o kadar saat yani iğne olmuşum boşa niye gidiyo işte nasip olacaksa oluyo canım darısı başına inşallah senden de güzel haberler alalım şu rahimdeki olayı hallediver olcak inşallahoy oyyy oyyy maşallah sana,o 40. saattekinde kaldın sen gebe:)
sakın yorma kendini
inş. canım adet olursam derhal dr a gitmem lazım ama olur da bi mucize olur mu diye de beklemiyor değilim... eşim bu ay ilaç kullandı ama bakalım... dün testte bişey çıkmaıdğına göre.......zaten ya o ya sonraki gün canım başka da ilişki yok :)) tembeliz biz ben diyodum zaten tembelin çocuğu olmaz dermiş eskiler neden dediklerini anlamıştım o kadar saat yani iğne olmuşum boşa niye gidiyo işte nasip olacaksa oluyo canım darısı başına inşallah senden de güzel haberler alalım şu rahimdeki olayı hallediver olcak inşallah
Adet günün ne zamandı canım inşallah hayırlı haberler alırsın ben de daha tam emin olamıyorum ki var ama bakalım sağlıklı ilerlesin diye dua ediyoruminş. canım adet olursam derhal dr a gitmem lazım ama olur da bi mucize olur mu diye de beklemiyor değilim... eşim bu ay ilaç kullandı ama bakalım... dün testte bişey çıkmaıdğına göre.......
inş ben de verirm hayırlı haberler
adetim i 18 i gibi düşünüyorum, geçen ay 14 ünde olmuştumAdet günün ne zamandı canım inşallah hayırlı haberler alırsın ben de daha tam emin olamıyorum ki var ama bakalım sağlıklı ilerlesin diye dua ediyorum
aa benim de 18 i canım adet tarihim inşallah güzel haberi alırsın canım yaadetim i 18 i gibi düşünüyorum, geçen ay 14 ünde olmuştum
inş. canımaa benim de 18 i canım adet tarihim inşallah güzel haberi alırsın canım ya
çok geçmiş olsun canım ya öyle düşünme senin öyle olacak diye şartlama kendiniinş. canım
inan operasyon olmak korkutuyor beni, annem de geçen hafta amelşiyat oldu ben hep yanındaydım ilaçları kaldıramadı kriz geçirdi baygınlık vs eşliğinde , herşeye şahit oldum maalesef, annemin o halleri hep gözümün önünde, şimdi ben de korkuyorum zaten korkuyordum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?