Yeni yılda anne olmak isteyenlerrr !! 2017 şans getirsin herkese

Aminn diyorum bu güzel başlığa. Bugün adet oldum. Önümüzdeki ay başlıyoruz biz de:) Birlikte hayırlı zamanda hayırlı haberler alırız umarım..

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum inşallah benimde 2017 de bi miniğim olur :) 1 yıldır bebek istiyoruz geçen ay hsg çekildim ve bu ayda ovulasyon testi kullanıyorum yumurtam dün çatladı beklemedeyim hayırlısıyla olur inşallah :)

İnşallah canım. Geçen ay hgs çekildiysen bu ay hamile kalma olasılığın artıyor diye duymuştum. Umarım sende de işe yarar da hemen alırız güzel haberini. Ben de bu ay denemeye başlayacağım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bakalım:)

hsg çekildikten sonra bu 3. denemem ben biraz sık adet oluyorum bakalım inşallah sende güzel haberi çabuk alırsın canım

Selamlar bende aranıza katılmak istiyorum, umarım 2017 hepimize bebişlerimizi verir.. ben 1 hafta önce düşük yaptım malesef doktorun yanlış tedavisi yüzünden. Bir kızım var 2013 doğumlu ve tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım kızıma. Düşüğüm ise kendiliğinden hamile kalmışım ama malesef gitti..

Neden canm ne tedavisi oldun da düştü

Neden canm ne tedavisi oldun da düştü
Hamile olduğumu bilmiyordum dr gittiğimde de daha cok yeniymiş malesef testte de çıkmadı. Malesef hamileyken histereskopi yapıldı ve 1hafta sonra da hamile oldupumu öğrendik. Ama histereskopi esnasında bebek zarar gördüğü için düşük yaptım..

Anladım canım geçmiş olsun. benim doktorum hsg yi adetimin son günü yapmıştı normalde de öyle yapılıyo aslında adet bitimi falan bebek varsa zarar gelmesin diye

aynıyız o zaman canım ben takvim tutuyorum geçen sene de 20 kasımda adet olmuşum tam denk düşmüş bu sene de

Eski açtığım konuya göz attım ve müthiş hamilesin demek
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Eski açtığım konuya göz attım ve müthiş hamilesin demek
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım inşallah tamamına ermek nasip olur sen ne durumdasın ? Inşallah bu yıl uğurlu gelir güzel haberler alırsın canım :)

Sağol canım inşallah tamamına ermek nasip olur sen ne durumdasın ? Inşallah bu yıl uğurlu gelir güzel haberler alırsın canım :)

Ben henüz sonuç alamadım Eşim her hafta 3 yada 4 gün şehir dışında işi nedeniyle belki doğru günde yanımda değildir bile
Rabbim hayırlısını versin isteyen herkese
Güzelliklerle gelsin bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…