- Konu Sahibi perakedisi
Kızlar bu arada bu testlerin yanıltma ihtimali var mı sizce ?:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm be 4 yıl aradan sonra rabbımın ol emrı ıle ve ıncır ve havuc kurununde(incir yumurta arttırıyor regl duzenlıyor-havuc yumurta catlatıyor bılgınızee) bahanesı ıle gebe kaldım elhamdulıllahhhh..
netten ıbrahım saracoglundan bulabılırsın vee corek otu hem olumden baska herseye deva dır ınsll bız esım le ıkı ay yaptık ve ıkı.ayın sonunda cok sukur 3 aylık gebeyımmm ısersenn ayrıntılarıda mesaj atarımm canımmmmmmmmmmmmmmm
caım bence olmaz çünkü 2 ayrı firmanın testini almışın o yanlış olsa öbürü başka çıkar yani bence yoktur öle bişi
bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)
bende bebek istiyorum çok üzülüyoruum çooookkk allahım ne olur bana da versin yaaa
canim ya sana bi soru sorucam..benim bu gune kadar hep yumoslarim kucukda olsa oluyordu..fakat son 3 ay aslaa bi yumosum olmadi, bende pkoyum..klomen onceleri 2kere kulannmisdim, ilkinde buyutmedi ama ikincide buyutdu.simdi tekrar kullansam buyuturmu acaba? cunki hiccc 1mmlik bile follikul olmadi son 3ayda dediyim gibi..bi etki edermiki ?
ya kızlar bişi sorcam yurtlayıp yumurtlamadığımızı nerden anlıcazz bende bu ay öle yumurta akı fln gibi bişi gelmedi sadece beyaz akıntı geldi:S
canım beyaz çektikçe uzayan diye tabir edilen bir akıntı mıydı?
bi kaç güne kadar öle değildi ama ama şimdi uzuyooacaba üşüttüğüm içinmi ? :S
inşallah 2013'te bende o müjdeli haberi alabilirim kızlar..ve tabiki isteyen hepinizde..
dün tuttum kolundan amaagün aşırı dendiğii içinn bugün tutamıcamm
![]()
![]()
![]()
inşallah canım.. biz her ne kadarocak listesi yapsak da şimdilik,2013 de 12 ay var.. inş herkes hayaline kavuşur![]()