Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canımmm be 4 yıl aradan sonra rabbımın ol emrı ıle ve ıncır ve havuc kurununde(incir yumurta arttırıyor regl duzenlıyor-havuc yumurta catlatıyor bılgınızee) bahanesı ıle gebe kaldım elhamdulıllahhhh..:nazar::nazar::nazar:

netten ıbrahım saracoglundan bulabılırsın vee corek otu hem olumden baska herseye deva dır ınsll bız esım le ıkı ay yaptık ve ıkı.ayın sonunda cok sukur 3 aylık gebeyımmm ısersenn ayrıntılarıda mesaj atarımm canımmmmmmmmmmmmmmm

çok memnun kalırım.Sizde hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşursunuz inşallah.;)

caım bence olmaz çünkü 2 ayrı firmanın testini almışın o yanlış olsa öbürü başka çıkar yani bence yoktur öle bişi
bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)

Öyle mi diyosun canım inşallah dediğin gibidir. Yarın anlıcaz artık kan sonucu çıkınca :18: Amin Teşekkür ederim darısı başınızaaa :))

bende bebek istiyorum çok üzülüyoruum çooookkk allahım ne olur bana da versin yaaa

amin şentürkcümmm isteyen herkese versin

Son düzenleme:
canim ya sana bi soru sorucam..benim bu gune kadar hep yumoslarim kucukda olsa oluyordu..fakat son 3 ay aslaa bi yumosum olmadi, bende pkoyum..klomen onceleri 2kere kulannmisdim, ilkinde buyutmedi ama ikincide buyutdu.simdi tekrar kullansam buyuturmu acaba? cunki hiccc 1mmlik bile follikul olmadi son 3ayda dediyim gibi..bi etki edermiki ?

valla bence büyütür. sana tavsiyem arı sütü de kullan. ben her sabah bir tatlı kaşığı bal polen arı sütü karışımı kullanıyorum. kullandım kullanalı adetlerim düzenlendi. her ay yumurtlamaya başladım. yumurtam da daha hızlı büyüyor.

ya kızlar bişi sorcam yurtlayıp yumurtlamadığımızı nerden anlıcazz bende bu ay öle yumurta akı fln gibi bişi gelmedi sadece beyaz akıntı geldi:S

inşallah 2013'te bende o müjdeli haberi alabilirim kızlar..ve tabiki isteyen hepinizde..

Kasik ve bel agrim cok artti bugun kizlar ya :( bi makine camasiri 2 defa ara vererek utuledim resmen.. ayakta durmak arttiriyo sanirim agrilari... herkes kocasina yemek hazirlama telasindadir simdi,gerci sansli olanlar coktaaan caya gecmistir bile :) bana 8.30dan once yuzunu gormek nasip olmuyo.. ayy yanlizken zamanda gecmiyo zaten,belli bi zamandan sonra bebek gercekten kadin icin kurtarici :) oyy simdiden kurban olurum onu yaratana :) o dogunca kocanin yolunu beklemek daha kolay olacak eminim.. benimkinin fantezisi var zaten,kapiyi calinca emekleyerek senden once kapiya kossun,o da beni karsilasin, gece aglasin bizi uyutmasin, evimiz bebek koksun vs vs... Rabbim sen herseye kadirsin,merhametlisin,kullarini seversin.. senden evlat dileyen herkese hayirlisini hayirli zamanda nasip et... hepiniz icin ayni seyleri diliyorum gercekten.. muslumanin kardesine yaptigi dua daha makbulmus,dua edelim birbirimize :)

Back
X