Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
saol canım darısı tüm isteyenlerin basına bugün de çok zamandır uğrasan ama bebek haberi alamadığım bı arkadasım müjde verdi cok keyiflendim kızıma bı arkadas daha geliyo :))))
sen nasılsın umarım hersey yolundadır...

şimdilik iyi gibiyim canım ama doktora gıdene kadar cok emrak edıyorum onu 11 gun var gıtmeme babası erken gıdelım dıyo ama bakalım ara ara sancılarım oluyo oda korkuyo halıyle hayırlısı bakalım

arkadaşlar merhaba ben de aynı sorunları yaşıyorum bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor 15 aydır beklemedeyiz lütfen konuşalım görüşmek üzere

canım dokotra gitmen lazım once ama ııyı bır doktora eger hersey yolundaysa yapıcak bırsey yok zamnını beklıyceksın canım

Kızlar bıliyorsunuz oğlum olucak ınsallah kız olsaydı bir sürü isim bulmuştum ama erkekte zorlanıyorum aklımda birkaç isim var önerilerinizi bekliyorum. Karan , emek, can diğer popüler isimler arkadaslarım da hep var

Kızlar bıliyorsunuz oğlum olucak ınsallah kız olsaydı bir sürü isim bulmuştum ama erkekte zorlanıyorum aklımda birkaç isim var önerilerinizi bekliyorum. Karan , emek, can diğer popüler isimler arkadaslarım da hep var

canımmm çok sevindimmm eeee benim de ızım olacak ve ben ilk haberi alınca dedım kızım olacak diye ama hala daha karar veremedim.Seçenekler var ama hala karar aşamasındayız.Derin ve Özüm favorilerim ama eşimin sanırım daha farklı düşünceleri var pek yanaşmıyor.
Benden bi iki seçenek çok severim erkekte bu isimleri,YAMAN EFE,POYRAZ,RÜZGAR,YAĞIZ beliki yardımcı olur :))))

canımmm çok sevindimmm eeee benim de ızım olacak ve ben ilk haberi alınca dedım kızım olacak diye ama hala daha karar veremedim.Seçenekler var ama hala karar aşamasındayız.Derin ve Özüm favorilerim ama eşimin sanırım daha farklı düşünceleri var pek yanaşmıyor.
Benden bi iki seçenek çok severim erkekte bu isimleri,YAMAN EFE,POYRAZ,RÜZGAR,YAĞIZ beliki yardımcı olur :))))

canım bu yazdığın erkek isimlerinin hepsi kız arakdaslarımda yüğenlerımde var ondan koyamıyorum bende erkek çocuk cok olguu için herkez koydu yamanda güzelde baranda fena değil gibi
özüm güzerl bence derin koyma okdar cok varkı sımdı arkadaş hamıle onunda kzıı olacak oda NİL koyucak cok güzel bence ben kızım olsa İPEK düşünmüşdüm kızlık soyism im. ASYA NEVA DİLA YEĞENLERİMİN ismi bunlar güzel gibi daha cok var evet ama ınsan düşünüyor yınede :)

Kızlarrrrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok terkedilmiş gibi nezamandır fazla gelen giden yok keyifler,bebişler nasıl herkese selamlarrr :)))

ıyıyız canım sen nasılsın sabırsızlıkla bebegımı gorcegım gunu bekliyorum hfataya cuma gıdıcem sen ne kadr sıklıkla gıdyorsun bu arada benım bel agrılarım basladı fena artık görenler hamle oldgumu anlıyor buda hosuma gıdıyor:)

ben aylık gidiyorum canım,doktor ayda bir çağırıyor sanırım bi zaman sonra daha sık gidicez :) Bu cumartesi detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım valla :) bel ağrıları sırt ağrıları baladı gerçekten çok zorluyo bazen ama değer miniklerimizeeee :)))

Selamlar herkese
nasılsınız beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorum.
mide bulantılarım ve halsizliğin dışında
gayet iyim işe gidip geliyorum.
benimde kontrolüme daha iki hafta var 8 haziranda gidicem
en son 11 mayısda gitmiştim durumlar gayet iyiydi kan testlerimde çok normal çıktı.
şimdi gidişimde ikili testimiz yapılcak.
bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum.
acaba cinsiyetide belli olurmu onuda çok merak ediyorum.:18::18:

Selamlar herkese
nasılsınız beni sorarsanız iyi olmaya çalışıyorum.
mide bulantılarım ve halsizliğin dışında
gayet iyim işe gidip geliyorum.
benimde kontrolüme daha iki hafta var 8 haziranda gidicem
en son 11 mayısda gitmiştim durumlar gayet iyiydi kan testlerimde çok normal çıktı.
şimdi gidişimde ikili testimiz yapılcak.
bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum.
acaba cinsiyetide belli olurmu onuda çok merak ediyorum.:18::18:

selam canım mıde bulantısı zor benim hala geçmedi sabah uyanır uyanmaz Kızım sanki anneeeee ben burdayım der gibi :)))
benım 16.haftada belli olmustu ama değişken bi durum belki senın ki sabırsızdır :)))
ikili test sonucunda dilerim güzel cıkar :)))

Kızlarrrrr nerelerdesiniz ya hiç kimsecikler yok iyice kimsesiz kaldı bu topik :(
Ben ve KIZIM iyiyiz umarım tüm hamişler ve bebekleri de iyidir.
Yeni güzel haberler bekliyoruz herkese sevgiler :)

kızlar nerdesiniz ya bi zamanlar ne kadar güzel sohbetler dönerdi burda ya bebek hayalleri kurarken,birbirimize müjdeli haberler verirken nerelerdesiniz ara ara giriyorum bakıyorum en son benim yazdığım ille kalmış üzüldüm çok bu topik bana uğurlu gelmişti...

Back
X