Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
iyiyiz canım sen nasılsın ben cinsiyetini ögrendim erkekk :) zaten öyle hissetmişdim ben söyledim doktora erkek mı dıye gecen hafta kesin degıl demişdi bu hafta kesin dedi. hayırlısıyla gelsdınde tabı ınsan önce saglıklı olsun dıyor ama sonrada merak edıyor kız annesımıyım erkek mı dıye bu arada etrafımdakı herkez sankı kız beklıyormus gıbı tepkı verdı sasırdım neyse oğlum gelsınde önmeli değil senınde haberini bekliyorum

yaaaa çok sevindım bebiş gösterdi demek valla darısı başıma bu sıralar topik cok durgun valla kımsecıkler yok yetim gibi kaldıı ya :(
nasıl gidiyor hamişlik dilerim bı sorun yoktur kendine iyi bak :)

nasılsın canım nasıl gıdıyo hamlıelık ya zaman ne cabuk gecıyo senın buraya hamıleyım yazdıgın zamanı haıtrlıyorum sımdı 21 haftalık olmusmasallah erkek dı dımıc anım hareketlerını hıssedebılıyomusun bu zamanlar ılerledıkce cok sevınıyorum

teşekkür ederim nageeecim, Allah nasip ederse evet erkek... hissediyorum hareketlerini hem de çok net maşallah:) iyiyim yani Allaha şükür canım.. evet di mi yaa daha dün gibi hamileyim yazışım.. seninki de dün gibi ama bak bi çırpıda 14 haftalık oluverdin maşallah:nazar::nazar: sen hissediyo musun? hissetmiyosan bile sen de de ufak ufak kıpırtılarını hissetmeye başlarsın yakında canım:)

Son düzenleme:
iyiyiz canım sen nasılsın ben cinsiyetini ögrendim erkekk :) zaten öyle hissetmişdim ben söyledim doktora erkek mı dıye gecen hafta kesin degıl demişdi bu hafta kesin dedi. hayırlısıyla gelsdınde tabı ınsan önce saglıklı olsun dıyor ama sonrada merak edıyor kız annesımıyım erkek mı dıye bu arada etrafımdakı herkez sankı kız beklıyormus gıbı tepkı verdı sasırdım neyse oğlum gelsınde önmeli değil senınde haberini bekliyorum
bu arada senin de oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olmasını nasip etsin canım:16: alışverişe falan da başlamadımben daha nedense hala ne olur ne olmaz mantığı ile temkinli hareket ediyorum.. ama bu aralar artık bir iki bişeyler almaya başlasam iyi olucak:)

bu arada senin de oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olmasını nasip etsin canım:16: alışverişe falan da başlamadımben daha nedense hala ne olur ne olmaz mantığı ile temkinli hareket ediyorum.. ama bu aralar artık bir iki bişeyler almaya başlasam iyi olucak:)

Merhaba Perakedisi her şey yolunda görünüyor maaşallah nezaman hissettin ilk hareketleri merak ettim de benım de 16 hafta oldu bu hafta sonu kontrolde cinsiyetını beklı gösterir Fındığım :) geçen sefer gizledi :)
Oğlan yılı sanırım bu yıl kıme sorsam erkek diyor bakalım benım ne olacak :)

yaaaa çok sevindım bebiş gösterdi demek valla darısı başıma bu sıralar topik cok durgun valla kımsecıkler yok yetim gibi kaldıı ya :(

canım bebek gösterdi evet bide bizim doktorun makınesi ıyı baya 4 boyutlu ızlıyoruz hep ondanda net gözukdu bıde erkek erken gösterir derler hamıleleık ıyı gıdıyo cok sukur ınsallah sonuna kadarda böyle gıder bence bu hafta sende ogrenıceksın cınsıyetını
bırde ben çin takvımınde de bakmısdı cıkdı tum arkdaslarıma bakdım cıkdı bazıları cın takvımı yanlış dıyor ama bakmayı yanlış bılıyorlar bence kendı yasımıza gore bakmıyoruz mesela ben 29 um ama +1 ekleyip öyle bakıyorum 30 a göre yani
Hayırlısı olsun canım Allah hayırlı sağlıklı evlat versin...merkala bekliyorum haberini

teşekkür ederim nageeecim, Allah nasip ederse evet erkek... hissediyorum hareketlerini hem de çok net maşallah:) iyiyim yani Allaha şükür canım.. evet di mi yaa daha dün gibi hamileyim yazışım.. seninki de dün gibi ama bak bi çırpıda 14 haftalık oluverdin maşallah:nazar::nazar: sen hissediyo musun? hissetmiyosan bile sen de de ufak ufak kıpırtılarını hissetmeye başlarsın yakında canım:)

bende bazen hıssedıyorum ama teekme seklınde degıl gazdır dıyolar bısye demiyorum artık doktorum 18. 20. haftada hıssedersın ılk olduğu ıcın dedı. bu arada artık bıseyler alabılırsıın bence masllah kocaman olmuş sağlıklı kucağımıza alırız ınsallah....rbbim korusun onları

Merhaba Perakedisi her şey yolunda görünüyor maaşallah nezaman hissettin ilk hareketleri merak ettim de benım de 16 hafta oldu bu hafta sonu kontrolde cinsiyetını beklı gösterir Fındığım :) geçen sefer gizledi :)
Oğlan yılı sanırım bu yıl kıme sorsam erkek diyor bakalım benım ne olacak :)

çokkkk sağol tatlım ilk hareketleri 15 haftalıkken hissetmeye başladım seğirme gibi bir hisle başladı.. ondan sonra minik minik pıt pıtlar ve ardından daha güçlü vuruşlar 18. haftada başladı.. ama 2 gündür hissetmiyodum dün ağlayarak acile gittim.. dr bebeğiniz yaşıyo iyi dedi ve bir nebze olsun ferahladım.. ama hala güçsüz hareketleri:( geçen hafta o kadar kuvvetli vuruyordu ki canım yanıyodu resmen.. ne oldu anlamadım hala endişeliyim yani..:((( sende durum ne canım var mı bi hareket:52:

evet bu yıl erkek yılıymış:) benim okulumda 4 hamile vardı ikisi doğurdu.. hiçbiri kız değil.. cidden var birşeyler:53:

bende bazen hıssedıyorum ama teekme seklınde degıl gazdır dıyolar bısye demiyorum artık doktorum 18. 20. haftada hıssedersın ılk olduğu ıcın dedı. bu arada artık bıseyler alabılırsıın bence masllah kocaman olmuş sağlıklı kucağımıza alırız ınsallah....rbbim korusun onları

amin canım... birkaç haftaya hissedersin merak etme.. insan hissetmeden önce acaba iyi mi diye hep endişeleniyo, hissettikten sonra da "acaba bugün neden oynamadı neden az hareket etti falan diye pimpirikleniyo... off of ne zor ya bi kavuşabilsek hayırlısıyla:emir_bebek::nazar: genelde nete bakıyorum alışveriş sitelerinde herşey var.. dolaşacak dermanım yok zaten..:ssz:

amin canım... birkaç haftaya hissedersin merak etme.. insan hissetmeden önce acaba iyi mi diye hep endişeleniyo, hissettikten sonra da "acaba bugün neden oynamadı neden az hareket etti falan diye pimpirikleniyo... off of ne zor ya bi kavuşabilsek hayırlısıyla:emir_bebek::nazar: genelde nete bakıyorum alışveriş sitelerinde herşey var.. dolaşacak dermanım yok zaten..:ssz:

evet hareketler zorlaşıyor bırde benım doğum ekım sonuna denk geliyor antalyada yasıyorum bende burası cok sıcak nasıl alısverıs yapılcak bılmyorum aılelerde burda degıl ben bır de zıraat muhendısyım buyaz ne yapıcam seralarda bılmıyorum valla. evet haklısın en basda tek dusuncemız sağlıklı olmaları endıselenmelrımız ondan degılmı.
bu arada arkadaslr ve akrabalar soruyor neyınız olcak dıye erkek dıyınce ( e olsun ) dıye cevap verıyorlar sınır oluyorum hatta gecen bı arkdadas esıne bızımkısı kızolsun dımı askım erkek olursa sevmeyız felan dedı. sankı benım 3 tane oğlum varda dorduncude erkek olmuş gıbı tepkı verıyorlar kımse aaa ne güzel demıyo halbukı benım erkek kız umrumda degıl hep aklımda ıyımı dıye sagsalım elıme alçağım gunu bekliyorum ınsanlr ne kadar tuhaf deıglmı esımde kız ıstıyordu ama Allahım ısde oğlumu gonderıyor .duysa ne kadar uzulur bebegım benım.....

çokkkk sağol tatlım ilk hareketleri 15 haftalıkken hissetmeye başladım seğirme gibi bir hisle başladı.. ondan sonra minik minik pıt pıtlar ve ardından daha güçlü vuruşlar 18. haftada başladı.. ama 2 gündür hissetmiyodum dün ağlayarak acile gittim.. dr bebeğiniz yaşıyo iyi dedi ve bir nebze olsun ferahladım.. ama hala güçsüz hareketleri:( geçen hafta o kadar kuvvetli vuruyordu ki canım yanıyodu resmen.. ne oldu anlamadım hala endişeliyim yani..:((( sende durum ne canım var mı bi hareket:52:

evet bu yıl erkek yılıymış:) benim okulumda 4 hamile vardı ikisi doğurdu.. hiçbiri kız değil.. cidden var birşeyler:53:

yaa dilerim iyidir bebişin ee acil doktorundan sonra kadın doğumcuna gitmedin mi onlar daha açıklayıcı bilgi verirler sanıyorum.valla bende daha ne cinsiyet belli ne de hareket hissediyorum sadece her sabah kusuyorum :( doktor gelişimi gayet ii dedi en son hastanede yatmıştım asırı kusma sebebi ile hastane çıkısında gitmiştim hersey yolunda dedı bakalım bu cumartesi de kontrolum var dilerim cinsiyetını gösteririr :) ya hareketlerini hala hissetmemeiş olmam normal mi acaba herkes az cok hissetmeye baslamış bu zamanlarda endişelenmeye basladım :(

canım nasılsın herketlerını hıssetmeye basladınmı mıde bulantıların ne durumda sanırım bıraz daha ıyısın .benımde basım sütle dertte hıc ıcemıyorum yanı sevmedıgımden degılde ıctıgım gıbı gaz yapıyo arrdından affedersın ıshal oluyorum dun gece ağrıyla uyandım tuvalete zor yetısdım ne olcak bılmıyorum valla

canım nasılsın herketlerını hıssetmeye basladınmı mıde bulantıların ne durumda sanırım bıraz daha ıyısın .benımde basım sütle dertte hıc ıcemıyorum yanı sevmedıgımden degılde ıctıgım gıbı gaz yapıyo arrdından affedersın ıshal oluyorum dun gece ağrıyla uyandım tuvalete zor yetısdım ne olcak bılmıyorum valla

teşekkür ederim canım evet dediğin gibi daha iyiyim yemek yiyebiliyorum artık :) sorma benım de sütle basım dertte ama ben tadını sevmiyorum günde bir koca bardak gece yatarken burnumu tıkayıp içiyorum :( ama ayran,yogurt,peynir,dondurma sanırım sütten yeterince alamadığım kalsiyum acığını kapatıyordur :) valla hala bi hareket yok bende hissettiğim endişelenmeye basladım acaba bı sıkıntı mı var diye ya :(
senin nasıl gidiyor sana süt için tavsiyem laktozu azaltılmış sütler var gaz problemi olanlar için onları dene istersen :)

kızlar sıze bı sorum olcak bende ıkı gundur krem hatta acık sarı akıntı oluyo canımı ıskıyor buda doktor gelebılır demısdı ama neden oluyo dıye kafaya takıyorum bi bilginiz varmı

Back
X