- Konu Sahibi perakedisi
- #3.261
bu topiğe snaırım kimse girmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz canım sen nasılsın ben cinsiyetini ögrendim erkekk :) zaten öyle hissetmişdim ben söyledim doktora erkek mı dıye gecen hafta kesin degıl demişdi bu hafta kesin dedi. hayırlısıyla gelsdınde tabı ınsan önce saglıklı olsun dıyor ama sonrada merak edıyor kız annesımıyım erkek mı dıye bu arada etrafımdakı herkez sankı kız beklıyormus gıbı tepkı verdı sasırdım neyse oğlum gelsınde önmeli değil senınde haberini bekliyorum
nasılsın canım nasıl gıdıyo hamlıelık ya zaman ne cabuk gecıyo senın buraya hamıleyım yazdıgın zamanı haıtrlıyorum sımdı 21 haftalık olmusmasallah erkek dı dımıc anım hareketlerını hıssedebılıyomusun bu zamanlar ılerledıkce cok sevınıyorum
bu arada senin de oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olmasını nasip etsin canımiyiyiz canım sen nasılsın ben cinsiyetini ögrendim erkekk :) zaten öyle hissetmişdim ben söyledim doktora erkek mı dıye gecen hafta kesin degıl demişdi bu hafta kesin dedi. hayırlısıyla gelsdınde tabı ınsan önce saglıklı olsun dıyor ama sonrada merak edıyor kız annesımıyım erkek mı dıye bu arada etrafımdakı herkez sankı kız beklıyormus gıbı tepkı verdı sasırdım neyse oğlum gelsınde önmeli değil senınde haberini bekliyorum
bu arada senin de oğluşun olacakmış hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli olmasını nasip etsin canımalışverişe falan da başlamadımben daha nedense hala ne olur ne olmaz mantığı ile temkinli hareket ediyorum.. ama bu aralar artık bir iki bişeyler almaya başlasam iyi olucak:)
yaaaa çok sevindım bebiş gösterdi demek valla darısı başıma bu sıralar topik cok durgun valla kımsecıkler yok yetim gibi kaldıı ya
nasıl gidiyor hamişlik dilerim bı sorun yoktur kendine iyi bak :)
teşekkür ederim nageeecim, Allah nasip ederse evet erkek... hissediyorum hareketlerini hem de çok net maşallah:) iyiyim yani Allaha şükür canım.. evet di mi yaa daha dün gibi hamileyim yazışım.. seninki de dün gibi ama bak bi çırpıda 14 haftalık oluverdin maşallahsen hissediyo musun? hissetmiyosan bile sen de de ufak ufak kıpırtılarını hissetmeye başlarsın yakında canım:)
slm hamişler çok şükür bende muradıma erdim darısı tüm olmayanlara :)
Hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin insallah Allah tüm isteyenlere versin :)
saol canm aminn inş hepimizi sağlıkla kucağımıza alırız çok şükür rabbime :)canım hayırlı olsun Allah kucağına da sağ salim almayı nasip etsin...![]()
Merhaba Perakedisi her şey yolunda görünüyor maaşallah nezaman hissettin ilk hareketleri merak ettim de benım de 16 hafta oldu bu hafta sonu kontrolde cinsiyetını beklı gösterir Fındığım :) geçen sefer gizledi :)
Oğlan yılı sanırım bu yıl kıme sorsam erkek diyor bakalım benım ne olacak :)
bende bazen hıssedıyorum ama teekme seklınde degıl gazdır dıyolar bısye demiyorum artık doktorum 18. 20. haftada hıssedersın ılk olduğu ıcın dedı. bu arada artık bıseyler alabılırsıın bence masllah kocaman olmuş sağlıklı kucağımıza alırız ınsallah....rbbim korusun onları
amin canım... birkaç haftaya hissedersin merak etme.. insan hissetmeden önce acaba iyi mi diye hep endişeleniyo, hissettikten sonra da "acaba bugün neden oynamadı neden az hareket etti falan diye pimpirikleniyo... off of ne zor ya bi kavuşabilsek hayırlısıylagenelde nete bakıyorum alışveriş sitelerinde herşey var.. dolaşacak dermanım yok zaten..
![]()
çokkkk sağol tatlım ilk hareketleri 15 haftalıkken hissetmeye başladım seğirme gibi bir hisle başladı.. ondan sonra minik minik pıt pıtlar ve ardından daha güçlü vuruşlar 18. haftada başladı.. ama 2 gündür hissetmiyodum dün ağlayarak acile gittim.. dr bebeğiniz yaşıyo iyi dedi ve bir nebze olsun ferahladım.. ama hala güçsüz hareketlerigeçen hafta o kadar kuvvetli vuruyordu ki canım yanıyodu resmen.. ne oldu anlamadım hala endişeliyim yani..
(( sende durum ne canım var mı bi hareket
![]()
evet bu yıl erkek yılıymış:) benim okulumda 4 hamile vardı ikisi doğurdu.. hiçbiri kız değil.. cidden var birşeyler![]()
yaaaa çok sevindım bebiş gösterdi demek valla darısı başıma bu sıralar topik cok durgun valla kımsecıkler yok yetim gibi kaldıı ya
nasıl gidiyor hamişlik dilerim bı sorun yoktur kendine iyi bak :)
canım nasılsın herketlerını hıssetmeye basladınmı mıde bulantıların ne durumda sanırım bıraz daha ıyısın .benımde basım sütle dertte hıc ıcemıyorum yanı sevmedıgımden degılde ıctıgım gıbı gaz yapıyo arrdından affedersın ıshal oluyorum dun gece ağrıyla uyandım tuvalete zor yetısdım ne olcak bılmıyorum valla