Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif... kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem

günaydıııııınnnnn kızlarrrr

biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldım :1: ordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm :1: vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm :1: ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo :1: çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii :1: sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :49:

günaydın kızlar. Çok hastayım. Kulaklarım boğazım geberiyorum tabiri caizse :D 2. sınıf travesti gibi çıkan sesimle yazdıklarınızı okuyunca şubede müthiş bi kahkaha patlattımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm çünküüüüüüüüüüüüüü :52::52::52::52::52::52::52::52::1::1::1::1::1::1::1:

harikasınız tebrikler tebrikler ikinizi de çok çok çok öpüyorum :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem:27:[/QUO

hayırlııolsunnnnnnnnn peraaa ayy konu açan hamile kalıyor galiba diğer topiğimdede konu sahibem hamile kaldıı bende konu açcam :52::52::52::52::52::52:
yeni yıla bebişlerinizle girdinizzzzz allah kucagınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldım :1: ordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm :1: vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm :1: ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo :1: çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii :1: sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :49:

:16::16:hayırlı olsun bebişinn sende yenı yıla bebişinle girdin allah kucagına almayı nasip etisnnn:16::16::16:

teşekkür ederimm cannımmmm çok sağol perakedisii sendee git bi an öncee kan vermeyee hadii çok meraklandımm :1:
kızlar benim 192.53 çıktı yaa ne kadarlıktır acabaa çok merakettiimmm :1:
bu arada sizce ne zaman gitmeliyim dr.a ???

teşekkür ederimm cannımmmm çok sağol perakedisii sendee git bi an öncee kan vermeyee hadii çok meraklandımm :1:
kızlar benim 192.53 çıktı yaa ne kadarlıktır acabaa çok merakettiimmm :1:
bu arada sizce ne zaman gitmeliyim dr.a ???

canımmm senin bebişin 4 haftalık allahın izniyle.. senin batın ne zmandı eger gecmedıyce bence batın gecmesını bekle bence

canım senin 3 ocakmıs bence önümüzdeki hafta sonu gidebilirsin yada sonraki pazartesi tam gecmiş olur batın

sağol canım çok teşekkür ederimmm ben pek bilmediğimdenn soruyorumm annemlerdende uzağımm onlarada süprizz yapıcazz akşam yemeğee çağırıpp o yüzdenn kusura bakmayın saçma sapan sorular soruyorumm :1:

Ayyy canimmm hayirlii olsunnnn :)

Nasil sevindim anlatamamm cok cok tebrik seni ve esini

Allahin guzelliklerle kucagina almayi nasip etsin tatlim...

Darisi hepimizin basina :)

kızlar aranızda izmirli olan varmııııııııı
benim izmirde doktora ihtiyacım var ve ben kimseyi tanımıyorum

Canim gunaydin
Bende izmirliyim cok mutlu oluyorum valla burda izmirlileri gorunce :)
Tatlim benim bildigim kadariyla
Sifadaki mine hanim cok iyi diyorlar kismet olurda bebisim gelirse ben ona gitmeyi dusunuyorum.
Ama ilk kontroller icin testler odur budur ucretsiz olarak yaptirayim iyide bir mua. Geceyim diyorsan ataturk arastima hastanesi burcu hanimdan randevu al derim.
Ben ona gidip bebek dusunuyoruz artik neyapmaliyim dedim
A dan Z ye herseyi kontrol etti hemde 5 kurus vermedim
Bilgin olsun tatlim...

canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem:27:

Canim yaaa bencede kesin hamilesinn artik dusunme valla tadini cikar :)
Nasil sevindim ya anlatamam herkes sirayla hamis haberlerini veriyor
Iyiki acmissin bu sayfayi
Ne kadar ugurluymus ellerin...
herkes bir bir ilan ediyor bebsilerini cok mutluluk verici
Cani gonulden tebrik ederimmm canim
Allahim guzelliklerle saglikla kucagini almayi nasip etsin...

çok sağoılll canımm aminnnn inan sizin içindee duaa ediorumm bi an önce sizdee koca göbüşlü olursunuzzz :16:

Aminn canim insallahh

Ayy benide umitlendirdin simdi varya nasil zor duruyorum test yapmamak icin :)
Senin son 3 gununmuydu tatlim
Bende 3 gun kalami yapsam acaba :) ayyy dayanamiyorum catlayacamm :D
Insallah bende de vardir yA
Bu sabah yine olctum atesimi 37 cikti
Ayy yaaa insallah dusmez
Bende burda sizinle paylasirim bu mutlulugu

canlarımmmmm gunaydınlarrrrrrrrrrrr

ben sıze demedımmı pazartesı hayırlı sonuclarınızı beklıyorum dıyeeeeeeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutluyummm
hepinizi tebrık edıyorummmmmmmmmmmmmmmm

peracım bereket duası işe yaradı masllah hamişler çoğaldı allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş isteyen tüm arkadaşlarımada meleklerini rabbim göndersin içinizi ferah tutun rabbim dualara mutlak cevap verir

Aminn canim insallahh

Ayy benide umitlendirdin simdi varya nasil zor duruyorum test yapmamak icin :)
Senin son 3 gununmuydu tatlim
Bende 3 gun kalami yapsam acaba :) ayyy dayanamiyorum catlayacamm :D
Insallah bende de vardir yA
Bu sabah yine olctum atesimi 37 cikti
Ayy yaaa insallah dusmez
Bende burda sizinle paylasirim bu mutlulugu

İNŞALLAH senınde bebeişin vardır canımmmmmm

Back
X