Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Insallah tatlim hayirlisiyla tez zamanda aliriz mutlu haberlerini :)
Beklenmeyen tarihin ne zaman insallah gelmez... Benim 5 ocak ben dun dayanamayip test yaptim negatif cikti :( simdi 5 ocagi bekliyorum her sabah atesimi olcuyorum son 3 gundur 37 oldu insallah dusmez atese tutunuyorum valla :) yuksek ciktikca umudum artiyo :) hic ummazdim ateslendigim icin bu kadar sevinecegimi :D

canım günaydın inşallah düşmez ateşin
benim BATım 9 ocaktı normalde hiç böyle olmazdı canım çok düzenliydi
ama akşam çok az bu sabahda biraz kanamam var var
ve korkunç bi ağrı ne yapıcamı bilmiyorum çok moralim bozuk
acaba diyorum ben dün çok yoruldum ağır kaldırdım bide işim gereği
sabah sekizden gece 2 ye kadar çalıştım bebiş vardıda gittimi diye şimdi
kendimi yiyip bitiriyorum ağlamaktan gözlerim balon gibi

bessteee ve perakedisi hayırlı olsun bebişlerini sizin adınıza cok sevındım inş. darısı bebiş bekleyenlerin basına bızde burdan guzel haberler verırız:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Geçmiş olsun canım :((( Batına daha 9 gün var belki bu kanama yerleşme kanamasıdır ve belki o ağrıların da yorulduğun içndir. İçin rahat etmiyecekse doktora git bence ne olduğunu anlarsın en azından :(

Canim kiyamam sana :( agir kaldirmamaya calis tatlim ama eger kanaman cok degilse yerlesme kanamasida olabilir telas etme yanliz cok dikkat et kendine sakin ilac falanda icme atesinide bir olc istersen 36.5 ve uzeri ise umut var demektir bozma morelini
Bugun tatil degilmi tatlim dinlensen aslinda uzatsan ayaklarini cok iyi gelir... Bu arada haberdar et olurmu durumunu uzulme sakin olmazsa bile onumuzde bi suru yeni guzel aylar var hepsi umut dolu tamammi... 2013 de hayirlisiyla hepimiz bir bir haykircaz bebislerimizi :)

canımmmm benım cok uzuldum arkadaşların dediği gibi yerleşme kanı olabılır uzme kendını bıraz daha dıkkat et kendıne

kızlarr ateşim 36.5 bugünde adet olmadım.ama akıntı da yok gibi ya adet öncesi olur ya hani kuru kuru öyle:(

Peraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacimmmmmmmm :52::52:

nerdesin hadi ya catladim meraktan. Kesin hamilesin ama bi de su kan sonucu ciksaydi :16::16::16::16:

Son düzenleme:
kızlarr ateşim 36.5 bugünde adet olmadım.ama akıntı da yok gibi ya adet öncesi olur ya hani kuru kuru öyle:(

Canim atesin iyi adettinin gunu gectimi? Bu ates olayini cok arastirdigim icin az cok ogrendim canim ve 36.5 ile hamile kalan cok insan var... Insallah hamissindir... Moreilini bozma ve iyi dusun iyi seyler olsun bebisin gelsin hayirlisiyla...

Peraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacimmmmmmmm :52::52:

nerdesin hadi ya catladim meraktan. Kesin hamilesin ama bi de su kan sonucu ciksaydi :16::16::16::16:

Bencede kesin hamisss allahim hayirlisiyla kucagini almayi nasil etsin...
Bugun tatil kocasiyla tadini cikariyorlardirrr ee haklari :)
Allah gonullerine gore versin
Tabii bizimde :) insallahhh :)

Canim atesin iyi adettinin gunu gectimi? Bu ates olayini cok arastirdigim icin az cok ogrendim canim ve 36.5 ile hamile kalan cok insan var... Insallah hamissindir... Moreilini bozma ve iyi dusun iyi seyler olsun bebisin gelsin hayirlisiyla...

sağolasın canım ya inşallah.adetim bugün yada yarın olması lazım.yeni düzene girdi tam emin olamıyorum.2 hafta önce cmts günü yumurtam 16 mm di.bi kaç güne çatlar demişti dr.

sağolasın canım ya inşallah.adetim bugün yada yarın olması lazım.yeni düzene girdi tam emin olamıyorum.2 hafta önce cmts günü yumurtam 16 mm di.bi kaç güne çatlar demişti dr.

Ayy canimm cok iyi o zaman olmus olabilr... Atesin hic dusmesin insallahhh guzell haberini aliriz en yakin zamanda. Guzell allahim gonlune gore versin arkadasim. Tez zamanda dolsun kucagin. Tabii benimde :)

Ayy canimm cok iyi o zaman olmus olabilr... Atesin hic dusmesin insallahhh guzell haberini aliriz en yakin zamanda. Guzell allahim gonlune gore versin arkadasim. Tez zamanda dolsun kucagin. Tabii benimde :)

inşallah canım isteyen herkese rabbim tattırsın bu duyguyu.senin ne zamn adetin ve ne zamandır istiyosun?

inşallah canım isteyen herkese rabbim tattırsın bu duyguyu.senin ne zamn adetin ve ne zamandır istiyosun?

Amin canim insallah... Benim 5 ocak az kaldi ama catliyorum meraktan... Oldumu ne oldu diye dun acayip gaza geldim test yaptim negatif cikti tabiii :( acayip morelim bozuldu falan neyse toparlandim sonra biz 6 aydir ugrasiyoruz tatlim ya :( gelmedi bebisimiz bir turlu rabbimin dedigi zaman gelicek tabi ama iste biz kullar hemen olsun istiyoruz ya :( insallah hayirlisiyla saglikla hepimize nasip eder rabbim tez zamanda.
Bende bu clomid kullandim ama yumurta olustumu buyudumu catladimi bilmiyorum iste adetimin 10. Gununden sonra gun asiri sevgi yumagi olduk kocisle :) ama bakalimm rabbim insallah kavusturur melegimize.
Sen ne zamandir istiyorsun tatlim ilac kullandinmi hic

ladybirddd cnm sana bırsey sorucamm sen kan testınden kac gun sonra doktora gıttın ultrason için?
ben cuma aksamı kan testı sonucumu ögrendım doktora henüz gitmedim yarın mı yoksa cts mi gitsem kararsızım yarın gitsem kese görünürmü acaba?

günaydıııııınnnnn kızlarrrr

biliosunuzki benim bat 3 ocak ve benbim karnım çok ağrıoduu bende eşime dedimki test alalım o almamak için elinden geleni yaptıı ( korktuu koçişşşş) ama aldırdım 2 tanee veeeee bi baktııımmm 2 çizgiiiiiiiiiiiiiiii sonra devlet hastanesine gittik yanımada evdeki testleri aldım :1: ordaaa acilde kan değil idrar testi yapıoruz dediler ii pekii zaten hamileyim dedimm sonra eşim bak negatif çıkarsa ağlamak yok dedii yok yaa zatenn hamileyim dedimm :1: vee sonuç bi çıktı negatif siz bilmiosunuz ben hamileyim dedimm bakın bunlardaa evdeki testlerim dedimm :1: ordaki çalışann kadın bana dediki sen git şu hastaneyee orda kan testi yaptırr acildekiler düzgün yapamıoo dedi neyse ben dururmuyum gittik gene o hastaneyee dedik kan vercezzz gebelik testi içinn neyse verdimm kanıı bak dedim kadınaa bunlar benim sonuçlarımm evde yaptıklarımm tamamm dur bakalım 1. buçuk saat sonra gel al dedii neyse 1 buçuk saat geçti ama nedensee bendee bi ümitsizlikk gittik hastaneye sonuçları almayaa kadın bilgisayara bakıoo biz sokmuşuzz kafamızıı camdann kadın nasıı gülüoo :1: çıkarttı sonucuu bide sölemioo bizle dalga geçioo yılbaşı bebeğinizz hayırlı olsun dedii eşim sadece gerçektenmiii diyebildiii :1: sonuç 192.53 çıktıı veeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :49:

Canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım :nazar::nazar:

canlarrrrr günaydın hepinize... herkese mutlu yıllarrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
yaptığım labo.... marka testlerin sonuncusunu sabah yaptım yine çıktı pembe çizgi... ve evimin karşısındaki eczaneye gittim az önce başka marka aldım( aylardır bu markadan alıp yapıyordum bembeyaz çıkıyordu) o da pozitif...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: kızlar galiba gerçekten hamileyimmmmm:))))))))))) ama dr.a çarşamba gidicem:27:

Peracığım canım ben zaten emindim senin hamile olduğuna:nazar::nazar: çok ama çok seviniyorum sadece 1 gün girmedim foruma :49::49:hamilelerimizin sayısı atmış.Bu topic hepimize uğurlu gelicek. :16::16::16:

Selam kızlaaar, ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Ben de 2013 yılında bebek isteyenlerdenim.. Ocak ayımdaki adetim bitince çalışmalara başlıcaz. Rabbim inşallah aratmadan verir hepimize.. 2013 yılı bize sağlıklı bebekler nasip etsin.. Amin..

Selam kızlaaar, ben de bir süredir takip ediyorum forumu. Ben de 2013 yılında bebek isteyenlerdenim.. Ocak ayımdaki adetim bitince çalışmalara başlıcaz. Rabbim inşallah aratmadan verir hepimize.. 2013 yılı bize sağlıklı bebekler nasip etsin.. Amin..

Hoşgeldin canım kendini kısaca tanıtır mısın? Kaç yıllık evlisin çocuk var mı vs. İlk denemeniz mi olacak bebiş için?

Back
X