Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.