Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
mrh kızlar ben yeni üyeyim.bende 2013 te hamile kalmak istiyorum artık.çarşamba günü ilk aşılamam olacak ne olur dualarınızı esirgemeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun...

mrh kızlar ben yeni üyeyim.bende 2013 te hamile kalmak istiyorum artık.çarşamba günü ilk aşılamam olacak ne olur dualarınızı esirgemeyin.allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşgeldinnnn,çok yakın zaman, hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inş, müjde ver bize:16:

Hadi bakalim bu agrilar dogum sancisina kadar gotursun bizi insallahhhhh :-) ayaklarim usuyo demissin,ben corap ustune yun corap giydigim halde buzzz :( sen benden 4 gun once ogreniceksin sonucu, yili senin guzel haberinle acariz umarim..

ayy inşallah canım yaa:16: ben hala çorap giymedim, kalksam iyi olacak pc başındn:126:

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle bekleyenlerdenim listeye benide ekleyebilirsiniz ama çok sık giremiyorum nete, hikayem şöyle: 6 yıldır bebek için bekliyorum sebepsiz infertiliteyiz eşimde de bende de sorun yok ama olmuyor, klomenler yumurta takipleri, aşılamalar ve bir kez tüp bebek denedim , tüp bebek dışında hiç pozitif sonuç almadım ancak o da dış gebelik oldu ve çok zor günler geçirdim bu arada pek çok bitkisel kürler de denedim tabi. Şimdi dinlenmedeyim sadece dua ederek bekliyorum meryem suresi okuyorum 41 gün süreli. Normalde ankara da yaşıyorum ancak eşimin görevi nedeniyle bir süreliğine Almanya da yaşayacağım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın, sonuçta imtihan dünyası inşallah sabrımızın karşılığını Allah boş bırakmıcak bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah.
Listeye eklerseniz benide mutlu olurum, 6 yıl yani 72 ay oldu bekleyeli, beklenen adet tarihim 28 aralık, ama her zamanki gibi bütün adet belirtilerim mevcut, bakalım kısmet belki 2013 hepimiz için sürpriz yılı olur.

Allah tez zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese canım. İnsallah çifter çifter gelir bebislerimiz

canım hoşgeldin:16: yeni yıl deyince hepimizin içinde bir umut oluyor nedense:116: zor süreçlerden geçmişsin gerçekten, belirsizlik ve beklemek insanı gerçekten psikolojik olarak etkiliyor.. korkma canım hayırlı olan zamanda gelecek inşallah bebeğin.. bu zaman neden yeni yıl olmasın:116:seni de listeye ekleyecektim ama bat tarihini yazmamışsın:34:
canım valla bat kaç olur ben de bilmiyorum. ama 25 ocak diyelim. hadi bismillah
2 yılda 3 düşük ve pko lusun.gayette çabuk olmuş canım bende 16 aydır istiyorum hiç gebelik olmadı.pko var.

ilk 2 gebelik klomen ile oldu canım kendiliğinden yumurta olmadığı için. klomen kullandığım halde olmadığı zamanlar oldu. sonuncu kendiliğinden. ona ben de şaşırmıştım.

ilk 2 gebelik klomen ile oldu canım kendiliğinden yumurta olmadığı için. klomen kullandığım halde olmadığı zamanlar oldu. sonuncu kendiliğinden. ona ben de şaşırmıştım.

bende oda olmadı canım klomen işe yaramadı.2 aydır soğan krü yapıyorum bu ay 16 mm lik yumurtam vardı.

benım canımı bıde sevıyesız sorulan sorular sıkıyor annemın komsusu sordu dun hamıle mısın dıye degılım dedım nıye degılsın
dedı bana ne dıyecegımı bılemedım kısmet degıl demekkı ondan degılım dedım uzuluyorum herkes soruyor ıste yap yasın gecmeden bır tane olsun felan felan sankı oluyorda hemen ben ıstemıyorum olsa oynıcam sevıncımden

benım canımı bıde sevıyesız sorulan sorular sıkıyor annemın komsusu sordu dun hamıle mısın dıye degılım dedım nıye degılsın
dedı bana ne dıyecegımı bılemedım kısmet degıl demekkı ondan degılım dedım uzuluyorum herkes soruyor ıste yap yasın gecmeden bır tane olsun felan felan sankı oluyorda hemen ben ıstemıyorum olsa oynıcam sevıncımden

evet yaaa bide demiyorlarmi tembel olmayin bebek yapin die..sinir oluyorum..bebek tembellikle ceviklikle alaklai olsaydi ben her ay hamile kalmama gerekirdi )))))) salakca sorular..

canim ya sana bi soru sorucam..benim bu gune kadar hep yumoslarim kucukda olsa oluyordu..fakat son 3 ay aslaa bi yumosum olmadi, bende pkoyum..klomen onceleri 2kere kulannmisdim, ilkinde buyutmedi ama ikincide buyutdu.simdi tekrar kullansam buyuturmu acaba? cunki hiccc 1mmlik bile follikul olmadi son 3ayda dediyim gibi..bi etki edermiki ?

Back
X