- Konu Sahibi perakedisi
kasıklarım çok ağrıyoooooooo bide memişler balon gibi oldu batıma daha 12 gün var ne bu şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım benim yumurtlama günün olabilir.Bu aralar çok çalışın bana kalırsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasıklarım çok ağrıyoooooooo bide memişler balon gibi oldu batıma daha 12 gün var ne bu şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar günaydınnbiliyorsunuz bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm
![]()
kızlar günaydınnbiliyorsunuz bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm
![]()
![]()
gunaydin canim sakin ol bakalim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh geliyodur bebisin![]()
hadi inşallah canımmm tekrar yap testiii oleyyyyy :)
günaydııınnnn inşallah süper bi gün olsunn ve göğüs ağrım bitsinn çok fenayııımmm sanki kolumun altından bi göğüs daha çıkıooo öffff
peracımmm yarın sabah tekrarmı yapsan acaba belkıde bebiş vardır haaaaaaaaaaaaaa![]()
kızlar şimdi yedim içtim bol miktarda su da içtim çıkmaz yapsam çünkü çizgi o kadar silik ki ama net olarak var çizgi:) evde aynı markadan 2 testm daha var ama yarın sabah başka bir test alıp yapmak istiyorum inşallah kimyasal değildir![]()
kızlar şimdi yedim içtim bol miktarda su da içtim çıkmaz yapsam çünkü çizgi o kadar silik ki ama net olarak var çizgi:) evde aynı markadan 2 testm daha var ama yarın sabah başka bir test alıp yapmak istiyorum inşallah kimyasal değildir![]()
yaaaa kimyasal falan degildir.getirme aklina oyle seyleri litfen
bence de baska bi marka daha al yarin da ikisiyle birden bak canimm cok sevindimmmmmm:)
canım hamişlıklık nasıl gıdıyor
kızlarr kimyasal nee ben bilmiyrumm cahil kaldımm![]()
![]()
![]()
günaydın herkeseeee..
canım hadi gözün aydınnn biz şimdiden tebrik edelim seniyarın da tekrarla testi inşallah daha net bir çizgi görürsün