Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
slm şirin biraz önce diğer forumdan yazdım sana ama buraya geçmişsin, bizimde 7. ayımız denemelerde. bu arada devamlı araştırma halindeyim tabi. ama maalesef 4. hafta dolmadan belirti filan olmuyormuş. ben de bunu bilsem de her ay aynı şeyi yaşıyorum.

Oncelikle cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim... Yeni oldugum icin girdigim yeri sonra tekrar bulamiyorum... Yeni yerlere yaziyorum bende ama cevap alamayinca morelim bozulmustu:(
Dedigin gibi psikolij de olabilir ama okadar cok arastirdim ki yani erken belirtisi olanda var olmayanda var hani bu sefer oldu sanki gibi geliyor insallah olmustur. Hemen hemen ayni durumdayiz bizde 6 aydir ugrasiyoruz insallah seninde bu ay yuzun guler burdan duyurabiliriz bebislerimizi. Senin beklenmeyen gunun ne zaman varmi belirtilerin yada hissettiklerin...

Oncelikle cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim... Yeni oldugum icin girdigim yeri sonra tekrar bulamiyorum... Yeni yerlere yaziyorum bende ama cevap alamayinca morelim bozulmustu:(
Dedigin gibi psikolij de olabilir ama okadar cok arastirdim ki yani erken belirtisi olanda var olmayanda var hani bu sefer oldu sanki gibi geliyor insallah olmustur. Hemen hemen ayni durumdayiz bizde 6 aydir ugrasiyoruz insallah seninde bu ay yuzun guler burdan duyurabiliriz bebislerimizi. Senin beklenmeyen gunun ne zaman varmi belirtilerin yada hissettiklerin...

31 aralık olması gerekiyor ama bugünden adet ağrım var sanki, bu ay ilk defa ilaç ve iğne kullandım ben de. ondan daha umutluydum ama sabahtan beri tuvalete mekik dokuyorum. bi de benim korunmayı bıraktıktan beri adet düzenim çok bozuldu. normalde senelerdir günü saati şaşmazdı 7 aydır bazen 26 gün sonra bazen 30 gün sonra oluyor.

kızlarr bişi sorucammm bu ateşin hamilelikle ne ilgisi ben şimdi merak ettim ölçtüm 36.6 çıktı

Son düzenleme:
kızlarr bişi sorucammm bu ateşin hamilelikle ne ilgisi ben şimdi merak ettim ölçtüm 36.5 çıktı

benim bildiğim ateşin hamilelikle değil de ovülasyon dönemini hesaplamanla ilgisi var. yani normal vücut ısından yaklaşık 1 derece arttığında yumurtan çatlamak üzere oluyor ve daha fazla çalışıyorsun :)

31 aralık olması gerekiyor ama bugünden adet ağrım var sanki, bu ay ilk defa ilaç ve iğne kullandım ben de. ondan daha umutluydum ama sabahtan beri tuvalete mekik dokuyorum. bi de benim korunmayı bıraktıktan beri adet düzenim çok bozuldu. normalde senelerdir günü saati şaşmazdı 7 aydır bazen 26 gün sonra bazen 30 gün sonra oluyor.

Canim resmen ayniyiz ya bende bu ay clomid kullandim ve onun icin. Cok heyecanliyim sanki oldu gibi dusunuyorum hep insallah allahim yzumuze guler... Bu arada benimde hep 28 gunde mutlaka gelirdi esimin isi sebebiyle 8 ay once mekkeye geldim hava degisiminden sonra benim adetim acayip dengesizlesti simdi bir duzene oturdu gibi su son 4 ayda bi 28. Gunde geliyor birde 31. Gunde geliyor simdi gecen ay 28. Gunde geldigi icin bu ay 31 de gelir ( tabii insallah gelmez ) diye dusunerekonun icin kafam karisik :( belki senin suan hissettigin adet sancisi degil belkide melegin geldi onun icin bu kadar cok wc gidiyorsun... Olumlu dusunup iyi enerjiyle cagiralim meleklerimizi ben bu ay gelmesini cok istiyorum yaa :( hayirlisiyla saglikla gelsinler insallahh

Canim resmen ayniyiz ya bende bu ay clomid kullandim ve onun icin. Cok heyecanliyim sanki oldu gibi dusunuyorum hep insallah allahim yzumuze guler... Bu arada benimde hep 28 gunde mutlaka gelirdi esimin isi sebebiyle 8 ay once mekkeye geldim hava degisiminden sonra benim adetim acayip dengesizlesti simdi bir duzene oturdu gibi su son 4 ayda bi 28. Gunde geliyor birde 31. Gunde geliyor simdi gecen ay 28. Gunde geldigi icin bu ay 31 de gelir ( tabii insallah gelmez ) diye dusunerekonun icin kafam karisik :( belki senin suan hissettigin adet sancisi degil belkide melegin geldi onun icin bu kadar cok wc gidiyorsun... Olumlu dusunup iyi enerjiyle cagiralim meleklerimizi ben bu ay gelmesini cok istiyorum yaa :( hayirlisiyla saglikla gelsinler insallahh

ya ne kadar güzel umut dolusun bense karamsarlıkta sınır tanımıyorum. belki kendimi hiç hamile düşünemediğim için sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. umarım hislerin seni yanıltmaz.

kızlarr bişi sorucammm bu ateşin hamilelikle ne ilgisi ben şimdi merak ettim ölçtüm 36.6 çıktı

Mrb bu konuda bende cok arastirma yapmistim ama bir turlu takip etme sansim olmadi ama bildigim kadariyla adettinin ilk gununden itibaren sabah uyanir uyanmaz yataktan cikmadan once her sabah ayni saatte olculerek not edilecek sonra yumurttanin catladigi gun 14 gunu denk geliyor cogu insanin ve o zaman atesin bira dusuyor yani 36,3 ve asagisi ise yumurta catlamis oluyor ondan sonra vucut progestron uretiyor ve ates yukseliyor ve eger dollenme gerceklesmisse atesin dusmuyor genelde de tabi kisiye gore degisiyor 36,5 den asagiya dusmedigi surece gebelik ihtimali oldugu soyleniyor ve bunun dogrulugu baya var gibi benimde suanki durumum 36.9 insallah su son 7 gun ve ondan sonra hic dusus olmaz ve melegim gelir. Seninde melegini tez zamanda kucagini alman dilegiyle...

ya ne kadar güzel umut dolusun bense karamsarlıkta sınır tanımıyorum. belki kendimi hiç hamile düşünemediğim için sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. umarım hislerin seni yanıltmaz.

Karamsar olmak yok bak super su ates olayini sende dene hem az kalmis regline gerci en bastan yapmak gerek ama eger atesin yuksekse ve dusmezse kesin melegin geliyor demek... Yarin sabah ilk isin yataktan cikmadan once olcmek olsun ve haber et olurmu yarin girip ve burayi bulabilirsem :) sana yazarim merakla guzel haberlerini bekliyorum.

G

Mrb araniza yeni katildim...
Oncelikle tebrik ederim hayirlisi olsun... Rabbim saglikli ve rahat bir gebelik nasip etsin arkadasim.
Bende bu ay baya bi belirti var cok meraktayim 5 ocak beklenmeyen regli gunum ama 1 haftadir atesim 36.9 midemde eksimeler surekli gaz hali ve sagli sollu kasik agrisi var bunlarin hepsi psikolojik de olabilir belki ama acayip meraktayim 6 aydir ugrasiyoruz artik melegimiz gelsin istiyoruz :( sen adetten once hissedebilmismiydin gebe oldugunu yada belirtilerini paylasabilirmisin... Simdiden tesekkur ederim...
seni de listeye ekledim tatlım ama diğer bilgilerini de paylaşabilirsin istersen:)

iyi burcucum :) henuz bulantim falan yok. yedigime ictigime dikkat ediyorum. biraz kasiklarimda agrim var onun disinda hic bi sorun yok. ocak 14te ilk kontrolumuz var bakalim :):nazar::emir_bebek: sen nasilsin :)

tyezesı yısın onuuuuu:54: bende hafta ıcı calışmalara baslıycam enerjı toplamaya camlışyorum dıcem ama işteyımm hala

Karamsar olmak yok bak super su ates olayini sende dene hem az kalmis regline gerci en bastan yapmak gerek ama eger atesin yuksekse ve dusmezse kesin melegin geliyor demek... Yarin sabah ilk isin yataktan cikmadan once olcmek olsun ve haber et olurmu yarin girip ve burayi bulabilirsem :) sana yazarim merakla guzel haberlerini bekliyorum.

bu ataeş olayını nedeır kıslar yumurtlama gunu ılemı alakalı

Mrb bu konuda bende cok arastirma yapmistim ama bir turlu takip etme sansim olmadi ama bildigim kadariyla adettinin ilk gununden itibaren sabah uyanir uyanmaz yataktan cikmadan once her sabah ayni saatte olculerek not edilecek sonra yumurttanin catladigi gun 14 gunu denk geliyor cogu insanin ve o zaman atesin bira dusuyor yani 36,3 ve asagisi ise yumurta catlamis oluyor ondan sonra vucut progestron uretiyor ve ates yukseliyor ve eger dollenme gerceklesmisse atesin dusmuyor genelde de tabi kisiye gore degisiyor 36,5 den asagiya dusmedigi surece gebelik ihtimali oldugu soyleniyor ve bunun dogrulugu baya var gibi benimde suanki durumum 36.9 insallah su son 7 gun ve ondan sonra hic dusus olmaz ve melegim gelir. Seninde melegini tez zamanda kucagini alman dilegiyle...

inşallah canımm ama bu ay gelmicek galiba kereta çünkü çok acayip karnım ağrıyoo sanki biri içimi söküo gibii adetime 1 hafta var ve sanki kollarımın altından yeni memişler çıkıoo ilk defa bu kadar göğüs ağrısıı çekiorumm belkide diorum vücut kendini hazırlıoo :43: bende reflü var ama bu 1 haftadır acayip midem nası yanıoo ve nasıı bi şişkinlik var anlatamam kimseyee nefes alamıorum resmen bazenn belkide vardır diorum amaa karnım ağrımaya başlayıncaa hoopp bütün ümidim sönüyoo ama inşalah bi an önce gelir zaten ben şubata kadar bekliorum yoksa bırakıcam çnkü eşim aralıkta askere gitcek o yokken doğurmak istemiorum :) :43:

Son düzenleme:
hamile sayısı 3 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:49::49::49:
İNŞALLAH TOPİĞİMİZ BEREKETLİ OLUR VE BEBEK İSTEYEN HERKES BU YIL YAVRUSUNA KAVUŞUR...

*********(Y*E*N*İ* Y*I*L)OCAK AYI LİSTEMİZ*********[TABLE="class: grid"]
[TR]

[TD="width: 20"] NO [/TD]
[TD="width: 40"] İSİM [/TD]
[TD="width: 25"]YAŞ [/TD]
[TD="width: 110"] YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 120"] BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD="width: 150"]KAÇINCI DENEME AYI/SONUÇ[/TD]
[TD="width: 83"]CİNSİYETİ[/TD]
[TD="width: 83"]DOĞACAĞI TARİH[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]6. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]tuykucuk[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD]2. ay:49::nazar:HAMİLE[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]duamnur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]sheflera[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 ocak[/TD]
[TD]1. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]6. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]derrrya[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]3 ocak[/TD]
[TD]2. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]7[/TD]
[TD]izell[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]3. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]kedikuyruğu[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 ocak[/TD]
[TD]1. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]layle[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]5 ocak[/TD]
[TD]1. ay[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ezoben[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]amasya[/TD]
[TD]2 ocak[/TD]
[TD]1. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]duamnur[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]diyarbakır[/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD]17. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]crocus55[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD]26 ocak[/TD]
[TD]5. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]lavinia1688[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD]3. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]yasamim[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD]30. ay:49::nazar:HAMİLE[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]mira1986[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD]9. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]ayser89[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD]4. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]nacisss[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]2. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]ladybirddd[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD]1. ay:49::nazar:HAMİLE[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]burcuhayal[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 ocak[/TD]
[TD]1. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]tatlıcadı55[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]23 aralık[/TD]
[TD]12. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]nihalgerez[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]2. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]fizyo[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]eskişehir[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]4. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]güldenizerdoğan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]popp[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]bbeessttee[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 ocak[/TD]
[TD]1. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]merserayy[/TD]
[TD][/TD]
[TD]almanya[/TD]
[TD]28 aralık[/TD]
[TD]72. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]nedenolmuyor[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]7. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]fdmaydn[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 ocak[/TD]
[TD]72. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]tuxedo2634[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]3. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]d_yesilcik[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 ocak[/TD]
[TD]8.ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]meleklerim35[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]3. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]mutludml[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD]2.ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]33[/TD]
[TD]mia_mia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]48. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]zehra9090[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 aralık[/TD]
[TD]16. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]

[TD]35[/TD]
[TD]taana[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bakü[/TD]
[TD]16 ocak[/TD]
[TD]6. ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]36[/TD]
[TD]bjk92[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]3.ay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]merserayy[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]38[/TD]
[TD]agresifmelek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]39[/TD]
[TD]Ssirin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]40[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]41[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]42[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]43[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]44[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]46[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]47[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]48[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]49[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]53[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]54[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]56[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]59[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]

[/TR]

[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
bu ataeş olayını nedeır kıslar yumurtlama gunu ılemı alakalı

Hemen yumurtlama gununu anlayabiliyorsun hemde gebe olup olmadigini... Yani baya yaygin bir yontem ama ben bi beceremedim ayni satte olcmek isi biraz zor oldu ama su son 1 haftadir kurup saatimi kalkip olcuyorum yatiyorum tekrar onemli olan yatakdan cikmadan olcmek ve ayni satte simdilik iyi gidiyor insallah dusmez ve bebisim gelir. Rabbim isteyen herkezin kucagini tez zamanda doldursun...

kizlarr merhabaa bendee hamileyimmmmm:49::52:
dun aksam esimle idrar testi yaptik cift cizgiyi gorduk inanamadik yarim saat sonra tekrar yaptik yine cift cizgiydi.
Sonrada dayanamayip hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 390 cikti.
henuz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum keseyi de gormus oluruz hem diye siz ne dersiniz?

Allahh isteyeen herkeseee bebiss versin insallahhh..

ayyyy çok sevındım canım ALLAH sağ salım kucagına almayı nasıp etsın İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:nazar:

Back
X