Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Hemen yumurtlama gununu anlayabiliyorsun hemde gebe olup olmadigini... Yani baya yaygin bir yontem ama ben bi beceremedim ayni satte olcmek isi biraz zor oldu ama su son 1 haftadir kurup saatimi kalkip olcuyorum yatiyorum tekrar onemli olan yatakdan cikmadan olcmek ve ayni satte simdilik iyi gidiyor insallah dusmez ve bebisim gelir. Rabbim isteyen herkezin kucagini tez zamanda doldursun...

AMİN CANIMMM BU TOPŞJ UGURLU BAKKKK BEN BUNA INANIYORUMMMM HEPCİĞİMİZİN BEBİŞLERİ OLACAK İNŞALLAH:nazar:

Kıslar hamiş sayısı arttıkçaa bend ebı heyecean basıyorrrrr bende hamıleyım dıye haber vermek ıstyorum bı an önce inşallahhhhhh

hamile sayısı 3 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:49::49::49:

Canim ne guzel bir liste yapmissin tebrik ederim valla bu arada bende soyleyim :) ben izmirliyim ama suan yurtdisinda yasiyorum esimin isi sebebile ama bebisim olursa guzel memleketimde dogurmak istiyorum donucem yani. Bu 6 ayimizi ve ben bu ay clomid kullandim insallah gelir :) yasimda 32 4 yillik evliyim :) baska bisey varmiydi valla goremiyorumda suan insallah eksiksiz olmustur :) ilgine tesekkurler haa bide calismiyorum :)

Kıslar hamiş sayısı arttıkçaa bend ebı heyecean basıyorrrrr bende hamıleyım dıye haber vermek ıstyorum bı an önce inşallahhhhhh

ya vallahi bende ölee eşime dedimm gelirkenn test al diee :1: oda dğnden razıı ben dğn üzlüorum öölee hamile değilim die o dioo hamöilesin ben değilim diiorum o hamilesin dioo :1:

Son düzenleme:
Canimm insallahh yaaa valla agzindan bal damliyor butun dua ediyorum insallahhh insallah :)

saol tatlım ınanırmısınız her dua ettiğimde tanıdıgım tanımadıgım herkesın dua edıyorummmm RABBİME anne olmak ısteyn herkesin sağlıklı cocukları olsun dıye
varya gorun bakın bı sure sonra aşermelerimiz,kılolarımızı,bulantılarımızı ,ultrason resmılerımızı paylşacazzzz

Canim ne guzel bir liste yapmissin tebrik ederim valla bu arada bende soyleyim :) ben izmirliyim ama suan yurtdisinda yasiyorum esimin isi sebebile ama bebisim olursa guzel memleketimde dogurmak istiyorum donucem yani. Bu 6 ayimizi ve ben bu ay clomid kullandim insallah gelir :) yasimda 32 4 yillik evliyim :) baska bisey varmiydi valla goremiyorumda suan insallah eksiksiz olmustur :) ilgine tesekkurler haa bide calismiyorum :)

şirincim bu kadar olur ben de izmirliyim ve 4 yıllık evliyim, ama 2 yaş küçüğünüm :) buraları sorarsan izmiri bilirsin her hali ayrı güzel :))

saol tatlım ınanırmısınız her dua ettiğimde tanıdıgım tanımadıgım herkesın dua edıyorummmm RABBİME anne olmak ısteyn herkesin sağlıklı cocukları olsun dıye
varya gorun bakın bı sure sonra aşermelerimiz,kılolarımızı,bulantılarımızı ,ultrason resmılerımızı paylşacazzzz

inşallah canım hep beraber ülkeye nüfus patlaması yaşatırızzz inşallaahhh :1:

inşallah canımm ama bu ay gelmicek galiba kereta çünkü çok acayip karnım ağrıyoo sanki biri içimi söküo gibii adetime 1 hafta var ve sanki kollarımın altından yeni memişler çıkıoo ilk defa bu kadar göğüs ağrısıı çekiorumm belkide diorum vücut kendini hazırlıoo :43: bende reflü var ama bu 1 haftadır acayip midem nası yanıoo ve nasıı bi şişkinlik var anlatamam kimseyee nefes alamıorum resmen bazenn belkide vardır diorum amaa karnım ağrımaya başlayıncaa hoopp bütün ümidim sönüyoo ama inşalah bi an önce gelir zaten ben şubata kadar bekliorum yoksa bırakıcam çnkü eşim aralıkta askere gitcek o yokken doğurmak istemiorum :) :43:

Ayy kiyamam sana canim ya umidi kesme gelmistir belki sana supriz yapicak hem gebelik belirtisinde de karin agrisi var adet agrilarinla ayni hemen hemen ama bu mide eksimesi yemek borusuna kadar gelip gitmeler bende de var onun icin umutluyum ben hemn benim dah 7 gun var senin sanirim son iki gunun dimi canim bu belirtiler cok guzel tutmustur insallahh.

perakedisi beni de ekler misin seçil izmir 30 bat 31 aralık deneme 7

ekledim kızlar hadi bakalım hayırlara vesile olsun topiğimiz:)))))))):49::49:

Back
X