Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Ayy kiyamam sana canim ya umidi kesme gelmistir belki sana supriz yapicak hem gebelik belirtisinde de karin agrisi var adet agrilarinla ayni hemen hemen ama bu mide eksimesi yemek borusuna kadar gelip gitmeler bende de var onun icin umutluyum ben hemn benim dah 7 gun var senin sanirim son iki gunun dimi canim bu belirtiler cok guzel tutmustur insallahh.

yok canım benim bat 3 ocak 4 5 günüm var

şirincim bu kadar olur ben de izmirliyim ve 4 yıllık evliyim, ama 2 yaş küçüğünüm :) buraları sorarsan izmiri bilirsin her hali ayrı güzel :))

Canim yaaa valla bu kadar olur :) cok sevindim ya hemserim benim :) nasil ozledim izmirimi burnumda tutuyor valla ee sen neler yapiyorsun calisiyormusun ilac ve igne olmustun dimi hani hanstaneye yada dr. Gidiyorsun memnunmusun canim

Eki Görüntüle 591093

kızım ördü inşallah kardeşide çabuk gelir bekletmez bizleri

canım cok tatlı inş. fazla bekletmez hemen gelır bebişinde sımsıkı sararsın ya
kizlarr merhabaa bendee hamileyimmmmm:49::52:
dun aksam esimle idrar testi yaptik cift cizgiyi gorduk inanamadik yarim saat sonra tekrar yaptik yine cift cizgiydi.
Sonrada dayanamayip hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 390 cikti.
henuz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum keseyi de gormus oluruz hem diye siz ne dersiniz?

Allahh isteyeen herkeseee bebiss versin insallahhh..

canım benım hayırlı olsun cok sevındım :64::64::64::64::64::62::62::62::62:senın adına darısı tummm bekleyenlerın basına :16::16::16:

Son düzenleme:
inşallah canımm yaaa valla dediğim gibii karnım ağrıyoo diee gözlerim burnum musluk gibii bidee kırmızıı görsem kim bilir ne olurr :43:

canım bozma moralını hayırlısı olsun kısmet sonuçta daha kırmızları gormeden bu kadar uzuluyorsun aslında beklemek cok zor
dun akşam uyuyamadım hep hamılemıyım degıl mıyım dusunmekten Allah hayırlısıyla verırde beklemekten kurtuluruz

saol tatlım ınanırmısınız her dua ettiğimde tanıdıgım tanımadıgım herkesın dua edıyorummmm RABBİME anne olmak ısteyn herkesin sağlıklı cocukları olsun dıye
varya gorun bakın bı sure sonra aşermelerimiz,kılolarımızı,bulantılarımızı ,ultrason resmılerımızı paylşacazzzz

Canim insallahhh valla bende butun ictenligimle diliyorum allahim kucaklarimizi bos birakmasin .. Ben razim kiloyada bulantiyada yeterki saglikla hayirlisiyla gelsin :) ben sonra veririm o kilolari :D

canım bozma moralını hayırlısı olsun kısmet sonuçta daha kırmızları gormeden bu kadar uzuluyorsun aslında beklemek cok zor
dun akşam uyuyamadım hep hamılemıyım degıl mıyım dusunmekten Allah hayırlısıyla verırde beklemekten kurtuluruz

yok canım ben zaten hamile değilim biliorum çünkü adetten önce böle akıntıların falan olurya aynen o durumdayım geldi gelcek yani

Canim insallahhh valla bende butun ictenligimle diliyorum allahim kucaklarimizi bos birakmasin .. Ben razim kiloyada bulantiyada yeterki saglikla hayirlisiyla gelsin :) ben sonra veririm o kilolari :D

ben zaten hafıf kıloluyum :1::1:
Allahtan esım bu halımı cok sevıyor zayıflayınca fırcayı yıyorum onun içi sıkıntım yok olsunda onun her seyıne razıyım:52:

Canim yaaa valla bu kadar olur :) cok sevindim ya hemserim benim :) nasil ozledim izmirimi burnumda tutuyor valla ee sen neler yapiyorsun calisiyormusun ilac ve igne olmustun dimi hani hanstaneye yada dr. Gidiyorsun memnunmusun canim

çalışıyorum ben öğretmenim. ilk önce evimize yakın diye özel gazi hastanesine gittim, ama pek memnun kalmadım. şimdi özel tınaztepeye gidiyorum, çok memnunum. ilk defa bu ay klomen iğne ve progesteron içerikli jel kullandım ama karnımın ağrısı geçmek bilmedi.

çalışıyorum ben öğretmenim. ilk önce evimize yakın diye özel gazi hastanesine gittim, ama pek memnun kalmadım. şimdi özel tınaztepeye gidiyorum, çok memnunum. ilk defa bu ay klomen iğne ve progesteron içerikli jel kullandım ama karnımın ağrısı geçmek bilmedi.

bi öğretmenimiz daha varmış ne gusel

Back
X