Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
canim neymis acaba o oyle ben hic duymamistim ayy allah ya ama benim daha cok var 7 gun :( ama demekte fayda var tabi yaklassin gunlerim yaparim insallah :) bilgi icim tesekkurler. Bu arada cikiyorum ben iyiaksamlar...

bende ılk defa sorarım hamıle oldugun bellı oluomuş ve iyi akşamlar

diğer bir topikte arkadaş anlattı bunu ve yapan kişinin tutmuş.
adetine 1-2 gün kalanlarda çıkıyormuş,pet bir bardağa idrarını yapıyorsun 2-3 saat bir yerde bekletiyorsun ,idrarın katılaşıyormuş ,arkadaş sıvı yağa yumurta kırmış gibi bir görüntü olacak ve böylede olmuş..denesene canım şahsen ben demeyi düşünüyorum

aynen canım aynen hayırlısyla güzel haberleri burda paylatsak

cnm yularda anlattığın şeyi anlayamadım.daha acıklayıcı anlatırmısın rica etsem..

canım kendim hariç şekillendiririm tamam:1::1::1: atlanta bence bu test yanlış olabilir:((( kendimi çok kaptırmak istemiyorum:( o halde sen de yarın sabah yap canım ben de tekrarlayayım testi.. daha eşime bile söylemedim umutlanmasın diye.. pzt kan testi yaptırıcam canım biraz bekleyeyim:18:

benimki de birkaç dakika içinde çıktı canım.. gelip gidip teste bakıyorum paranoya oldum zaten:53:
Esine soylememekle iyi etmissin canim AMA yarinki test ten sonra soyle bari :)
slm atlanta benim de birkaç ay adetten önce yaptığım testlerde silik çizgi çıktı ama sonrasında maalesef hastalandım. amacım moralini bozmak değil ama battan önce yaptığın testlere güvenip umutlanma sonraki moral bozukluğu daha üzücü oluyor. ama umarım hamilesindir. sen yinede kendini çok odaklama

Canim bir yanlis anlasilma oldu sanirim. Benim testim negatifti zaten. Yazdiklarin dogru ama, basima gelmisti benimde
ne diosuunnn amann Allahim isteyenleree versinn ikizii. ben tek alayim:1:
gercekten boyle bisey olabilirmi yaa??
Daha batina 1 gun varken degerin yuksek gibi. Belki de Erken dollenme olmustur
saol tatlım ınanırmısınız her dua ettiğimde tanıdıgım tanımadıgım herkesın dua edıyorummmm RABBİME anne olmak ısteyn herkesin sağlıklı cocukları olsun dıye
varya gorun bakın bı sure sonra aşermelerimiz,kılolarımızı,bulantılarımızı ,ultrason resmılerımızı paylşacazzzz
Sagol canim, bende aklima geldikce dua ediyorum size. Ne guzel yazmissin oyle:31:

İnsalahhh insallah :) hayirlisi olsun canim emeklerin icin tesekkurler...
rica ederim cnm:)

Esine soylememekle iyi etmissin canim AMA yarinki test ten sonra soyle bari :)
yarınki negatif çıkar diye hiç aklından geçirmiyosun sanırım kuzucum:1: yok söylemiycem, hamişsem yılbaşı gecesi söyliycem:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Son düzenleme:
rica ederim cnm:)

yarınki negatif çıkar diye hiç aklından geçirmiyosun sanırım kuzucum:1: yok söylemiycem, hamişsem yılbaşı gecesi söyliycem:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Ben zaten senin bu ay gebe kalacagina inaniyordum canim. Icime dogmus demek:1:

yok canım kötü bişey değil her ay olan bişey zaten. her ay kadınlar bir ya da bazen 2-3 ya da bazen hiç yumurtlarlar. adetten 14 gün önce bu yumurta çatlar ve yumurta eğer döllenmediyse adet olur döllendiyse gebelik olur. bu yumurtlama dönemini takip etmek gebelik açısından önemli tutma şansı daha yüksek ;)

umarım anlatabilmişimdir

anladım canım sağol iyi ki varsınız ;)

Ben zaten senin bu ay gebe kalacagina inaniyordum canim. Icime dogmus demek:1:
aaaaaaaa gerçekten mi canımm, benim iyi yürekli temiz kalpli arkadaşım:16::16::16:

benim içime de çok yakın zamanda hamile kalacakmışsın gibi doğuyor canım.. 1 bilemedin 2 ay içinde..hem sana eğer hamileysem %99,99 tutacak taktiklerim olacak:1: ama taktiğimi uyguladıktan sonra lunaparkta 360 derece dönmek yasak:90::90::90::90::90::90::90:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarrr.
burcucum sayende tesadüfen gördüm bu topiği:34:

peracım bence kesin hamilesin yaaa, tebrik ederimmm::52:çünkü battan kaç gün önce yaptığın halde silik çizgi çıkmışş

ben de dün test yaptım bat dündü, ve silik çizgi, diğer topicteki arkadaşların hepsi hamilesin dediler bi sevinç bi sevinç:32::32:sanırım öyleyimmm, hamileyim heraldeeeee, ama p.tesi kan testi yaptırmadan %100 emin olamıcamm

bi taraftan da geçmişi okuom kaç günde ne kadar da yazmışsınız bitiremedim oku oku:53:

crocuss popp diceee :3::3:üçünüzü de hatırlıom ekim topiğinden miydi:26:dicecimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:nazar:

iyi geceler kızlarrr.
burcucum sayende tesadüfen gördüm bu topiği:34:

peracım bence kesin hamilesin yaaa, tebrik ederimmm::52:çünkü battan kaç gün önce yaptığın halde silik çizgi çıkmışş

ben de dün test yaptım bat dündü, ve silik çizgi, diğer topicteki arkadaşların hepsi hamilesin dediler bi sevinç bi sevinç:32::32:sanırım öyleyimmm, hamileyim heraldeeeee, ama p.tesi kan testi yaptırmadan %100 emin olamıcamm

bi taraftan da geçmişi okuom kaç günde ne kadar da yazmışsınız bitiremedim oku oku:53:

crocuss popp diceee :3::3:üçünüzü de hatırlıom ekim topiğinden miydi:26:dicecimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:nazar:
canım sağolll, bilemiyorum ama testin markası biraz sabıkalı yanıltma konusunda:(aynen pzt kana baktırıcam hayırlısı olsun tatlım.. umarım hamileyizdir:49::49:
senin bat ne zaman?

tatlıcadı55

merserayy

tuxedo2634

zehra9090

kızlar, batlarınız geçti haberler nasıllllllllllllll...?
:52:

Son düzenleme:
canım tlfdan girdiğim için geçmişi pek okuyamıyorum silikde olsa çift çizgiyi görmüşsün inşl kanda da çıkar

Gunaydin kizlar
Bu sabah test yaptim nova marka testle,cok silik cizgi cikti. Bende bu markaya guvenmedigimden laboquikle yaptim ve tek cizgi cikti. 3 dakikalik bir buruk sevinc yasadim sadece :(
Bu ay da nasip degilmis :5:

aaaaaaaa gerçekten mi canımm, benim iyi yürekli temiz kalpli arkadaşım:16::16::16:

benim içime de çok yakın zamanda hamile kalacakmışsın gibi doğuyor canım.. 1 bilemedin 2 ay içinde..hem sana eğer hamileysem %99,99 tutacak taktiklerim olacak:1: ama taktiğimi uyguladıktan sonra lunaparkta 360 derece dönmek yasak:90::90::90::90::90::90::90:

Vavvv taktikli calistin bu sefer demek:23:
Tamam tatlim, merakla bekliyorum taktiklerini:46:
Bi hamile kalayim, degil 360 derece donmek, tuvalet disinda yerimden bile kalkmiycam :)

Gunaydin kizlar
Bu sabah test yaptim nova marka testle,cok silik cizgi cikti. Bende bu markaya guvenmedigimden laboquikle yaptim ve tek cizgi cikti. 3 dakikalik bir buruk sevinc yasadim sadece :(
Bu ay da nasip degilmis :5:
:53::53::53::53::53::53::53::53:neeee silik çizgi mi çıktı...:53::53::53::53::53:labaquike güveniyorsun da nova ya mı güvenmiyorsun cnm.. şu anda senin cephende de şüpheli bir durum var:49::49::49:hiiiç belli olmaz canım, belki de sen hamilesin...:))))

bu arada benim sabah labaquikle yine pozitif çıktı ama adet sancılarım başladı...bu konuda asıl sabıkalı marka o bence:((((:5::5::5::5::5: kesin adet olucam:43:

Son düzenleme:
Back
X