Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

aaa doğruysa çok iyiymiş canım. ben kokar mokar midem kabul etmez diye onu arastırmadım fazla. ben bunu yazayım bir yere. :))

uzun zamandır yoktum kızlar bebeklerim beni bıraktı minik kalpleri:14::14: durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım tekrardan kucagıma alamadan uçup gittiler:14::14::14:

canım cok üzüldüm gerçektennnn yaaa kısmet bitanem erken zamanda olan düşüklerde bi anomali olduğu için düşük olduğunu söylüyo doktorlar bu acıdan düşün ben de öle yapmıtım hos suan daha cok yenı kım ne söylese sana bos gelecek ama zaman gerek tatlım acını taaaa derinlerde hissettim ne olur kendini fazla yıpratma Allahım yıne verir içini ferah tut...

merhaba arkadaşlar geçen ay aranıza katılmıştım bu ay evliliğimin 5. ayı bu ayda hamilelik olmayınca eşim "dr gidelim bi sorun varsa erkenden çözüm bulmaya çalışalım" dedi. ben erken bulsamda yinede dr gittik yumurtam büyümüyomuş. doktor bu ay takip edelim dedi en son dün (adetimin 12. günü) gittim hala yumurtam büyümeyince klomen kullanmaya karar verdi. bakalım bebiş bizi çok üzmeden gelir inş..

BEBİŞİMSU öncelikle çook geçmiş olsn cnm.. çok üzüldüm ama demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş.. Allah korusun sakat bir gebelikten daha hayırlıdır .. bak en azından hamile kalabiliyorsun cnm.. senin için dua edicem :48:

canım ya umutsuzum ben bu ay sen nasılsın kuzum bebıs nasıl

umutsuzluk yok canım daha çok başındasın ne umutsuzluğu ya delimisin

bu spermle yumurtanın birleşmesi tamamen bir tesadüf düşünsene 30 günde yumurtan sadece 1 gün yaşıyor

hemen kendini karamsarlığa sürüklüyorsun o 1 günü tutturmak zor biraz sabır gerekiyor tatlım benimm doktora gittinmi hiç genel kontrol amaçlı

umutsuzluk yok canım daha çok başındasın ne umutsuzluğu ya delimisin

bu spermle yumurtanın birleşmesi tamamen bir tesadüf düşünsene 30 günde yumurtan sadece 1 gün yaşıyor

hemen kendini karamsarlığa sürüklüyorsun o 1 günü tutturmak zor biraz sabır gerekiyor tatlım benimm doktora gittinmi hiç genel kontrol amaçlı

gittim canım temız cıktı cok şükür ya umutsuzlugum mısafırlerım vardı uzun zamandır sımdı bı annem var ama bu seferde teyzem hastalandı ordayıs 2 gundur akşamları eve yatmaya gecıyoz gec saatte bıd enişan mısan cıktı calışm ayapamadık anlycan o yuzden umutsuzum gercı adetım bıtelı 5 gun oldu:26:

gittim canım temız cıktı cok şükür ya umutsuzlugum mısafırlerım vardı uzun zamandır sımdı bı annem var ama bu seferde teyzem hastalandı ordayıs 2 gundur akşamları eve yatmaya gecıyoz gec saatte bıd enişan mısan cıktı calışm ayapamadık anlycan o yuzden umutsuzum gercı adetım bıtelı 5 gun oldu:26:

adetin 5 gün geçtiyse şimdi tam zamanları son sürat çalışmaya devam

kafanı kurcalıyorsa bu yumurtlama günleri ovulayon testi kullan tavsiye ederim

adetin 5 gün geçtiyse şimdi tam zamanları son sürat çalışmaya devam

kafanı kurcalıyorsa bu yumurtlama günleri ovulayon testi kullan tavsiye ederim

canım bı evde kalabılsem yapacamda ya gecen ay takvıme bktım tırt cıktı bıde bu sancılar falan kafamı karıstıryor yumırtlyormyım dıye dusunuyorum ıkıde bır test alıcam sen yapmısmıydın test

gunaydın herkeslere

umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız ne olur bu hatayı yapmayalım kızlar ewet hepimiz zaman zamam bu hatayı yapıyoruz ama burda bırbırımıze destek olalım tatlımm içine ferah tut çalışmalar aksayabilir ama en umulmadık zamanlarda gelen bebiş hikayeleri var olan arkadaslar paylassın ne olur bıze de umut olsun :)))

umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız ne olur bu hatayı yapmayalım kızlar ewet hepimiz zaman zamam bu hatayı yapıyoruz ama burda bırbırımıze destek olalım tatlımm içine ferah tut çalışmalar aksayabilir ama en umulmadık zamanlarda gelen bebiş hikayeleri var olan arkadaslar paylassın ne olur bıze de umut olsun :)))

ewet canım cok haklısın zaten ustune gıdıldıkce bı sorun bı bısey cıkıyor:26:

canım bı evde kalabılsem yapacamda ya gecen ay takvıme bktım tırt cıktı bıde bu sancılar falan kafamı karıstıryor yumırtlyormyım dıye dusunuyorum ıkıde bır test alıcam sen yapmısmıydın test

biliyosun canım 9. ayda geldi bizim tembel oğlan

ilk zamanlar bilmiyodum yumurtlama günümü kaçırıyoduk

takip ediyordum kasık ağrımdan akıntımdan filan ama tam gününü bulmak zordu tabi sonuç olarak yumurta 24 saat canlı kalabiliyor

sonra 5-6-7. aylarda filan ovulasyon testi kullandım ateşte ölçtüm yumurtlama günümü görmek için

biliyosun canım 9. ayda geldi bizim tembel oğlan

ilk zamanlar bilmiyodum yumurtlama günümü kaçırıyoduk

takip ediyordum kasık ağrımdan akıntımdan filan ama tam gününü bulmak zordu tabi sonuç olarak yumurta 24 saat canlı kalabiliyor

sonra 5-6-7. aylarda filan ovulasyon testi kullandım ateşte ölçtüm yumurtlama günümü görmek için

canım ıste gecen ay bende o sancılardan bır hafta arayla 2 kere oldu oyuzden anlayamadım ya :)
ovulasyon testı ne aldın ve nasıl kullandın canım bırde ates olcemeyı nasıp yaptın antırmısın

canım ıste gecen ay bende o sancılardan bır hafta arayla 2 kere oldu oyuzden anlayamadım ya :)
ovulasyon testı ne aldın ve nasıl kullandın canım bırde ates olcemeyı nasıp yaptın antırmısın

bende de sancılar akıntılar 5-6 gün sürüyordu o yüzden günü kestiremiyordum kullanmaya karar verdim

fortel marka ovulasyon testi kullandım tatlım biraz pahalıydı ama çok memnun kaldım tam yumurtlama günümde kıpkırmızı görünüyordu

ateş ölçmeyi de adetimin ilk gününde son gününe kadar her sabah aynı saatte dil altından yataktan çıkmadan önce dijital ateşölçerle ölçüyordum

yumurtlama günlerinden ateş düşüyor ozaman çalışmaları sıklaştırıyorsun yumurta çatlayınca da ateş bikaç derece yükseliyor

bunun için de fertilityfrend sitesini tavsiye ederim tatlım her gün ateşini ölçüp oraya gün gün işle ozaman tabloda daha rahat görüp anlayabilirsin
:21:

Back
X