- Konu Sahibi perakedisi
- #2.701
bizimkileride müsait oldugun bir zamanda güncellersen seviniriz 
yeni Bat 18 şubat. 4.ay malesef.
saygılar :)

yeni Bat 18 şubat. 4.ay malesef.
saygılar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle kime ne canım allah allah.bizim sıkıntımız bize yetiyor zaten bide milletin yaramızı deşmesine gerek yok.bende geçiştiriyoruz yok zamanı değil diye filan ama azcık düşünceli olsalarda karışmasalar ne güzel olacakk.
Rabbim tez vakitte sıkıntılarımızı gidersin inş.
baklavacım tatlım nasılsın![]()
iyi sayılırım canım sen nasılsın
çalışcaz diye mideyi üşüttüm herhalde dünden beri kötüydüm şimdi iyi sayılırım :)
gecmıs osun tatlım ben bugunde calışacam sanırım cuma cumartesı calıştım hocam dun taıl ettım cekırge bgunde calışacak ama aklıda oses turkıyede olacak![]()
iyi sayılırım canım sen nasılsın
çalışcaz diye mideyi üşüttüm herhalde dünden beri kötüydüm şimdi iyi sayılırım :)
geçmiş olsun tatlım ya bende de oldu çalışmalardan hep ya gece kalkmıyorum hemen dua girmiyorum ama bu kez de uyuyakalıyorum sabahın köründe banyo yapıp işe gidiyorum sonumuz hayır ola valla :)
saolasın.
inş. hasta masta olmazsın havalarda iyi deil ki Rahat rahat çalışalım
kaçıncı günündesin sen canım. bata kadar devam mı çalışmalara ben öyle yapcam tedavide olmadığım için bi umut olur diye.ama kısmet :)
9.gün tatlım günaşırı calışma yaptık bakalım dermanımız kalırsa benım amacım bat a kadar devam :) tabı ben böle diyorum ama eşim ne der bilmiyorum aslında onluk bı sey de yok 2 dk da dus alıp cıkıyo anam ben de bı sac var yıka kurut 2 saat ben perişan oluyorum sesım cıkmıyo(((
çok üzüldüm senin adına canım benim anlayabiliyorum neler hissettiğini ama ne var biliyormusun hamile olabildiğini biliyorsun ben daha o hissi bile yaşayamadım..Umarım en kısa zamanda tekrar Allah nasip eder sana en kısa zamanda alırsın bebişini kucana..Arkadaşlarınıda düşünme hiç demekki gerçek değillermiş buda iyi bişey bence en azından gerçek yüzlerini gördün...[
İNŞALLAH O ÇİFT ÇİZGİYİ SENDE EN KISA ZAMANDA GÖRÜRSÜN CANIM ....EŞİM OKADAR SEVINMISDIKI BİRDE KARNIMI ÖPÜYODU SÜREKLİ . AYNI HAYAL KIRIKLIGINI YASAMAYIZ INSALLAH.ÇOK AGLADI ÖLDÜĞÜNÜ DUYUNCA .ŞİMDİ EGER TEKARAR HAMILE KALIRSAM BITEK SIZE SOYLUYCEM:) ETRAFIMDAKILERE SOYLEMEKDEN KORKUYORUM ..ARKADASIMA KIZGINIM AMA DÜNYA TATLILARINI SEVMEDEN YAPAMIYORUM. GÖRMEYE GİDİYORUM SIK SIK.ALLAHIM YUZUMUZE BAKSIN BENIM ANNEM BENIM YASINDAYKEN BEN 12 YASINDAYMISIM :) BITANE OLSUN ARTIK DIMIIIIIIIIIII....
olucak olucak canım inşallah en kısa zamanda güzel haberler vercez birbirimize..benim annemde benim yaşımdayken ben 3 yaşındaymışım :)ama bide ablam varmış tabi.
günaydınlar
epeydir gelemiyorum çünkü çok moralim bozuktu arkadaşlar
gününden önce regli oldum ve çok ağrı sancılı geçtiyattım sürekli
bugün daha iyiyim
neler var neler yok okuyamadım...
yeni hamişlerimiz varsa hepsini canı gönülden kutlarım
bekleyen arkdaşlara ve banada tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizin gelmesini dilerim
peracım
beni güncelleyebilirmisin benim bat 5 mart tatlım
inşallahh son bat olurrr![]()
günaydın canım.
geçmiş olsun diyelim artık üzülme.
inş. martta güzel haberlerini alırız. çok bekletmez bebişin inş.
her zaman sancılı mı oluyor du yoksa bu aya özelmi. dr kontrolün demisin.
yok tatlım ya hiç ağrılı olmaz aslında
hatta yasmini bıraktıkdan sonrada adetim azaldı
2 gün gelir olmuştu dr. normal dediler sıkıntı yok demişlerdi
ben şimdi yurtdışındayım canım
arabistanda
burda dr gitme şansım yok gibiaslında varda derdimi anlatamam
kadın bölümünüde erkekleri almadıkları için eşimde konuşamaz doktorla derdimi anlatsın
onun için burda dr. gitme şansım yok
bu ay 3 gün önce geldi reglim ve bayaa sancılı oldu ve bugün 4 günüm bitti gibi bu sefer daha çok geldi...
ben bu ay çok umutluydum
nasip değilmiş
rabbim ol deyince olucak hayırlısıylaa
sen ne durumlardasın canım herşey yolundamı?
ben de 2013 bitmeden annelik duygusunu tatmak istiyorum kız erkek fark etmez hayırlı evlat diliyorum . 6 yıllık evliyim iki düşük yaptım ( 4.5 aylık ve 2 aylık) çok acılar ameliyatlar rahim filmi yara yaktırma 3 başarısız aşılama ... vs tüm bunları unutup bebeğimin kokusunu içime çekmek istiyorum .. umutluyum .. yine şükür ediyorum bunada şükür .. allah isteyen herkese versin ...
hım belki yasminin etkileri geçmemiştir canım.uzun süre kullandıysan.
Rabbim yardımcın olsun oralarda canım.
kötü ya derdini anlatamıycak olman.
doktora gitmek mecburiyetinde kalırsan ne olucak. en iyisi eşin derdini açık açık detaylı bi şekilde yazsın sende doktora gösterirsin anca.
ama inş çok bekletmez bebişinde doktor doktor uğraşmazsın oralarda.
benim bat 18 şubat.
tedaviyi bırakıp kafamı rahatlatıyorum bu ay.fakat sıkı çalışmaya devam hala.bat a kadar devam etmeyi düşünüyorum. denemedim demem :)
olsun canım bıdahakıne olur ınsalla. ya ben soyle dusunuyorum stres yapınca sağlıklı yumurta olmuyomus.bıde kafa orda olunca oyuzden beklemedıgın anda kolay hamıle kalnır derler ya ınanaıyorum bentatlım ya yasmini bırakalı 7 ay oldu
neyse inşallah bir daha olmaz bu son batlarımız olur biradaha 7 ay boyunca görmeyizz :)
senin ne tedavisi canım
aşılamamı yaptırıyorsun?
bu arada baya varmış canım gün aşırı devam
hayırlısıyla bu ay gelsin inşallahh meleğinn![]()
tatlım ya yasmini bırakalı 7 ay oldu
neyse inşallah bir daha olmaz bu son batlarımız olur biradaha 7 ay boyunca görmeyizz :)
senin ne tedavisi canım
aşılamamı yaptırıyorsun?
bu arada baya varmış canım gün aşırı devam
hayırlısıyla bu ay gelsin inşallahh meleğinn![]()