Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
evt pkolularda zor.
benimde ümidim yok bu ay.
başka doktora başlayınca gerekli tedaviyi uygularsa ümitlenicem. hiç bişey yapmadı doktor bana.sadece regl olmam için progestan verdi o kadar.
çok zor bi süreçten geçmişsin canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin canım inş. tedavin sonuç verir ve hayırlı sağlıklı bir evlada kavuşursun canım.

hepimize şifalar diliyorum bende. amin inş. hepimize...

Kızlar çalışmalara geçen ay reglime 10 gün kala başlamıştık bu ay tam anlamıyla çalıştık bugün regl oldum ve bebek yapmaya ara verdik çok korktuk eşimle büyük bir sorumluluk galiba 6 7 ay sakince düşüneceğiz. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inşallah topiğimizi takip edeceğim :) 6 7 ay sonra geri döneceğim o zamana hepinizi hamiş görmek istiyorum

Senin adına çok üzüldüm canım.hiç bekleme canım aynen devam benim arkadaşım hemen arkasına hamile kaldı.doktorlar yapma dio ama hiç sıkıntı olmuo hatta 1 hafta önce bebişini kucana aldı..Suna89 a yazdım bu mesajı.

bir an dedim nie bana üzülmüş :)) benim cvba alıntı yapınca :))

Evde olması güzel bazen zor :))
yok malesef 3d de çok pratiğim yok benim. olsa çok iyi olurdu başka işler için de ama yok malesef :)
tesisat projeleri çiziyorum ben. onlar için 3d gerekmiyo.
kız valla öğrensen çok iyi olur kafan dağılır hem :)
gerçi hobi olarak değilde benim gibi iş şeklinde olursa zor olabiliyor evde.konsantre olamayabiliyorum bazen.bazen evdeki işler yüzünden fırsat olmuyor. gelen giden ee ben ne zaman çizicem :1:
boş kaldıkça burdayım zaten merak etme grşrz :)

günaydın tatlımm :)
olsun canım yaa iş iştir :) gelsin paracıklar :1:
2 boyutlumu oluyor o zaman senin çizimler
o da zor cancağızım :)
bende tam tembell :) herşey zor geliyor bana :)
yada sonradan öğrenmesi zor :)
sen bu işleri nasıl buluyorsun canım homeofis oluyor senin iş
eşinmi ayarlıyor nasıl oluyor?
öğreneyim yolları :1: bakarsın bende bir heves başalrımm :1:

rica ederim canım:3: inşallah dualarımız kabul olur:16:
bana gelince pek iyi değilim canım mide bulantılarının üzerine bir de baş ağrılarım eklendi hergün çekiyorum ilaç almıyorum:(hatta şu an bile çok ağrıyo kafamda bir buz torbası var:43:pıtpıtları duyduk cnm bebiş iyi maşallah:nazar: ben iyi değilim:(((

amin canım inşallahhh :16:
kıyamam sana :( bebiş seni çokmu yoruyor vay kerata gelince ısırırsın totosundan :)
pıtpıları duymuşsunuz çok güzel canım benimm :16:
inşallahh seninde tez zamanda geçer ağrıların mide bulantıların...
bunlar tadı tuzu olsa gerek kendine çok yorma çok dikkat et canım
keşke yakınlarında olabilsek de yardım edebilsen sana...
kendine çok iyi bak tatlım
allaha emanet ol :16:

balıkesirdeyim ama bursa ve istanbulda tedavilerimi oluyorum mecbur balıkesir de tüpbebek merkezi bile yok.. sağol iyi dileklerin için. amin diyorum.. şehrimi niçin sordunuz merak ettim

aynı sehırlerde olsaydık doktor tavslyesı verebılırdık bırbırımıze oyuzden sordum canım evet balıkesırde yokdur mecbur buyuk ıllere gıdılıyo degılmı

Kızlarrrrr çok heyecanlıyım yaaaaaa duramıyorum günler geçmiyorrr dilerim bu sefer olacak yaaaa
belirtileri şimdiden başlayanlar varmıydıı kızlar sat 16 ocaktı 30 günde bir adet oluyorum 8 gün var bat a tecrübelerinize ve fikrlerinize ihtiyacım varrr
sabahları cok az bı mıde bulantısı var ama cok az,gögüslerimde bugün karıncalanma gibi bi his kasıklarımda özellikle sol tarafta iğne batması gibi ve acaip şişkinlik ve rahatsızlık hissi ve fazla miktarda gaz var ne dersiniz kızlar olabilir mı yoksa psikolojik mı ??

Kızlarrrrr çok heyecanlıyım yaaaaaa duramıyorum günler geçmiyorrr dilerim bu sefer olacak yaaaa
belirtileri şimdiden başlayanlar varmıydıı kızlar sat 16 ocaktı 30 günde bir adet oluyorum 8 gün var bat a tecrübelerinize ve fikrlerinize ihtiyacım varrr
sabahları cok az bı mıde bulantısı var ama cok az,gögüslerimde bugün karıncalanma gibi bi his kasıklarımda özellikle sol tarafta iğne batması gibi ve acaip şişkinlik ve rahatsızlık hissi ve fazla miktarda gaz var ne dersiniz kızlar olabilir mı yoksa psikolojik mı ??

canım hıssettıgın belırtıler hamıle belırtılerıne benzıyor ama gecen ay butun belirtileri yasayıp reglı oldum oyuzden belırtılere takılmıyorum İnşallah verdır bebişin

Son düzenleme:
canım hıssettıgın belırtıler hamıle belırtılerıne benzıyor ama gecen ay butun belirtileri yasayıp reglı oldum oyuzden belırtılere takılmıyorum İnşallah verdır bebişin

canım o belırtılerı bosver gecen ay bende oyle dusunmusudm ama malesef olmadı duunmemeye calısır bır hafta kalmıs baska seylere yonelkı hayal kırıklıgı olmasın .eger ustune dusme<sen suprızolur hem

canım o belırtılerı bosver gecen ay bende oyle dusunmusudm ama malesef olmadı duunmemeye calısır bır hafta kalmıs baska seylere yonelkı hayal kırıklıgı olmasın .eger ustune dusme<sen suprızolur hem

doğru söylüyosunuz kızlar ama düşünmeden edmiyorm kıııııı ya kıme ne anlatıyorum hepimiz de böleys aslında sabırsızzzzz anne adaylarıyız bizzzzzzz :))))

günaydın tatlımm :)
olsun canım yaa iş iştir :) gelsin paracıklar :1:
2 boyutlumu oluyor o zaman senin çizimler
o da zor cancağızım :)
bende tam tembell :) herşey zor geliyor bana :)
yada sonradan öğrenmesi zor :)
sen bu işleri nasıl buluyorsun canım homeofis oluyor senin iş
eşinmi ayarlıyor nasıl oluyor?
öğreneyim yolları :1: bakarsın bende bir heves başalrımm :1:

selamlar canım :)
çok bişey kazanmıyorum ama eve katkım oluyor.
yok kız öğrendikten sonra herşey kolay.
öğrenene kadar zorlanıyorsun gerisi boş.
yok kız eşim ayarlamıyor.onla bi alakası yok.ben bakarken memlekette çalışıyordum.evlenince başka şehire taşındım.ama patroncuklarım irtibatı kesmeyelim dedi.nasıl olsa bilgisayar ve internetin olduğu her yerde çizebiliyordum.ofis ev fark etmiyodu.bende kabul ettim.eski iş yerime projeleri hazırlayıp netten gönderiyorum.
ama bence sen 3 boyutluyu öğrenmeye bak şimdi olmasa bile belki ilerde lazım olur canım.şimdi fırsatın ve zamanın varken. :)

selamlar canım :)
çok bişey kazanmıyorum ama eve katkım oluyor.
yok kız öğrendikten sonra herşey kolay.
öğrenene kadar zorlanıyorsun gerisi boş.
yok kız eşim ayarlamıyor.onla bi alakası yok.ben bakarken memlekette çalışıyordum.evlenince başka şehire taşındım.ama patroncuklarım irtibatı kesmeyelim dedi.nasıl olsa bilgisayar ve internetin olduğu her yerde çizebiliyordum.ofis ev fark etmiyodu.bende kabul ettim.eski iş yerime projeleri hazırlayıp netten gönderiyorum.
ama bence sen 3 boyutluyu öğrenmeye bak şimdi olmasa bile belki ilerde lazım olur canım.şimdi fırsatın ve zamanın varken. :)

oo süpermiş canım ya iş devammış senin :)
çok iyi olmuş çalışkan hatun seni:32::32::32:
çok zor tatlım ya 3 boyutlu çokk tefaaruatlı :(
tatlım sen az çok biliyorsun çiizm onun için sana daha kolay gelebilir 3 boyutlu:17:
ben daha kolay şeylere bakimm :9::9::9::9:
bu arada ne var yok ne durumlardasın?
ben bugün btc ye başlıyorum
geç kaldım gerçi ama
anca bulabildim erzaklarııı :)))
inşallah işe yarar :16:

Back
X