Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler(2013)

kız bebek mi istersiniz, erkek bebek mi? :)

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
HADI İNŞALLAHH CANIM benımde eskıden prolaktım yukseklıgım vardı bekarken çok şükür ıyı bı doktorla halletım ara ara baktırmam lazım tabı doktor ole demıstı hanı kan verdıgın zamn tahlıl ıste dıye bı daha cıkmadı ALLAHTAN

hadi ya kurtulduğuna sevindim.nası kurtuldun.daha yükselmiyormu.benim kurtulmama imkan yok hipofizdeki tümörden dolayı.boş bırakırsam kendi kendine fırlıyor..bi pkoyla uğraşıyorum.
bi de bu prolaktinle.şuan düşük sanırım allahtan.bu ay baktırmadım daha ama baktırırım yakinda yine.
valla çok iyi senin bu sorundan kurtulmana sevindim.sende ne belirtiler vardı tee bekarken öğrendiğine göre. bende bekarken öğrendim :27:

daha çok varmış bak ben sabırsızlandım :1:
hadi inşallah o zamana kadar görürsün herhalde.buryada güzel haberlerini yazarsın :34:
midem kötü dedinde bulantı değil her halde çok erken çünküm. mide ağrısı çekiyodun galiba sen.ee garibim ilaçda veremediler sana her halde ilaç beklerken bebiş buldun :23:
Rabbim şifa versin inş. Herşey çokk güzel olacakk :34::34:
2 günde kaç kat yükselmiş bak oh maşallah diyelim Rabbim nazarlardAN saklasın :nazar::nazar::nazar:

amin canım benım ya sağol.evet midem ağrıyo bulantım yok daha ama mide ağrısı fena bi de asırı bı yorgunluk ve halsizlık var bebişten mı yoksa tsh düşüklüğünden mı bilemedim o da yapar çünkü bakalım yarın endokrın doktorum ne yapacak ilaç dozlarımı :)

amin canım benım ya sağol.evet midem ağrıyo bulantım yok daha ama mide ağrısı fena bi de asırı bı yorgunluk ve halsizlık var bebişten mı yoksa tsh düşüklüğünden mı bilemedim o da yapar çünkü bakalım yarın endokrın doktorum ne yapacak ilaç dozlarımı :)

Rabbim şifa versin.mide ağrısıda feci dir biliyom.reflü var bendede.ondanmı ağrı yapıyodu bilmem ama bazen çok şiddetli ağrıyordu.
belki miden boş kalınca ağrıyodur.belkide dokunacak bişeyler yemişsindir.Rabbim şifa versin.

hadi ya kurtulduğuna sevindim.nası kurtuldun.daha yükselmiyormu.benim kurtulmama imkan yok hipofizdeki tümörden dolayı.boş bırakırsam kendi kendine fırlıyor..bi pkoyla uğraşıyorum.
bi de bu prolaktinle.şuan düşük sanırım allahtan.bu ay baktırmadım daha ama baktırırım yakinda yine.
valla çok iyi senin bu sorundan kurtulmana sevindim.sende ne belirtiler vardı tee bekarken öğrendiğine göre. bende bekarken öğrendim :27:

canım bas agrısı ve adet duzensıllıgı vardı ban mıgren dedılr,ıyı huylu ur dedıler bunları duyenler doktor o mıgren ılaclarında dahada beter oldum beyın ve genel cerrahı olan bı doktor teshıs koydu ılac verdı kullandım ve ALLAHIMA cok sukur gectı adetımde duzeldı kılo verdım agrılarımda gectı

bu arada cok gecmıs olsun canım ya ALLAH tez zamanda sıfa versın

canım bas agrısı ve adet duzensıllıgı vardı ban mıgren dedılr,ıyı huylu ur dedıler bunları duyenler doktor o mıgren ılaclarında dahada beter oldum beyın ve genel cerrahı olan bı doktor teshıs koydu ılac verdı kullandım ve ALLAHIMA cok sukur gectı adetımde duzeldı kılo verdım agrılarımda gectı

bişe yokmuş dimi oh iyi bari.sıkıntıların gitmiş.:nazar:
keşke bende kurtulabilseydim :26: ama olsun böylede idare ediyorum :27:
bende çok kötü baş ağrıları çektim migren dediler ama üstelemedim ben.tümörden mi migrenden mi ağrı oluyor bilmem.benim sadece sol tarafimda çok şiddetli ağrı oluyordu kesinlikle geçmekte bilmiyordu.uyumaya çalışsamda uyuyamıyordum ağrıdan.zorla uyuyordum.uyanınca geçiyordu ama sanki uyurken dayak yemiş gibi uyanıyordum :27:
bebiş düşündüğünde doktora gittin mi kız herşey normal dimi.

cnm hayırdır hormonal sorunlarınmı var:?:26:

bişe yokmuş dimi oh iyi bari.sıkıntıların gitmiş.:nazar:
keşke bende kurtulabilseydim :26: ama olsun böylede idare ediyorum :27:
bende çok kötü baş ağrıları çektim migren dediler ama üstelemedim ben.tümörden mi migrenden mi ağrı oluyor bilmem.benim sadece sol tarafimda çok şiddetli ağrı oluyordu kesinlikle geçmekte bilmiyordu.uyumaya çalışsamda uyuyamıyordum ağrıdan.zorla uyuyordum.uyanınca geçiyordu ama sanki uyurken dayak yemiş gibi uyanıyordum :27:
bebiş düşündüğünde doktora gittin mi kız herşey normal dimi.

bendde de migren var yıllardır offff görme yetisini bile kaybediyorum bazen :31:

kızlar size bi sorum olucak ya.bi topıcte okumuştum sabahları aç karnına sırt üstü yatıp göbek deliğinin sağ alt köşesine bastırdığınızda ordaki damar atıyosa hamile değilsiniz ama eğer atmıyorsa hamilesinizz acaba ne kadar doğru hamile arkadaşlar denesede söylese çok merak ettim doğrusu : :3: :6: :15: :17:

kızlaaarr progestoran kullanıyorum başın dönüyor içince bu normal mi?:26:

ahh ahhh ben 4.aydır içiyorum çok illet bişet.10 gün içiyorum ben son 2 günüm kaldı bitsin insana dönücem :)
normal canım.benimde 3 ay kullandım ilacı içtikten 1 saat sonra başım dönmeye başlıyor.bi dengesizleşiyorum.bu ay 1.30-2 saat sonra başlıyor baş dönmeleri :)ayrıca çok uyku yapıyor bende bilmem sende böyle bir etkisi varmı.
ilacı sürekli içiyorsan ilacın etkisi geçmede dışarı tek başına çıkma bence :34:

Back
X