Yeniden 60 kilo! Basaracagim ))

Ekmek asla yememeye calis, ekmez seni doyurmaz tam tersine cabuk aciktirir. Ben ekmek, sheker kullanma ihtiyaci hissetmem ama tatli biseyler canim ister, onu da , bal, tahin ve ya kuruyemisle bastirmaya calisiyorum
Aslinda bi ara hic ekmek yemiyordum ama dogumdan sonra yemeliyim gibi sacma bir dusunce oldu zamanla duzelecegim insallah emzirdigim icin cok acikiyorum ama bunyem alisacak un ve sekersizlige

Bugunku menu
Sabah 1 tabak kiymali yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin 1 ck bal 1sb sut
Ogle 1 nar 1 dilim borek
Aksam yarim kase mercimek corbasi 1 tabak firinda tavuk patates yogurt ve ne yazikki yarim dilim baklava
Su 2 lt

Aslinda bi ara hic ekmek yemiyordum ama dogumdan sonra yemeliyim gibi sacma bir dusunce oldu zamanla duzelecegim insallah emzirdigim icin cok acikiyorum ama bunyem alisacak un ve sekersizlige
ben de emziriyorum canim oglum shu an 13 aylik. ama ben o 4 aylikken saglikli beslenerek 15kd vermistim emzirdigim halde. Sonra ramazanda ipin ucu koptu tabi, simdi tekrar toparlanmak istiyorum ne yapmam gerektigini biliyorum ve bunyemi taniyorum artik.

nemesis nemesis canım menülerini buraya yazarmısın???
Belirli bir menum yok ki benim. Sabahlari 2 yumurtadan omlet yapiyorum. Yaninda yagli peynir zeytin 1 ufak domates. Doyana kadar yiyorum peyniri vs.

Oglen artik canim istemiyor. Genelde kahve kaju takiliyorum.
Aksam yemeginde doyana kadar icine ekmek katmadigim kofte tavuk et ne olursa yiyorum yanında salata ile. Genelde aksamlari yogurt yada ayran tuketiyorum.
Aksam yemeginden sonra sade turk kahbesi iciyorum. yaninda 2 dilim nestelnin yUzde 82 bitter cikolatasi ile. Ilerleyen saatlerde cok acikirsam hellim
.kizartip yiyorum.

Bazende sabahlari canim bisey istemiyor o zaman sade kahve icine 1 cay kasik hindistan cevizi yagi katip iciyorum oglen izagara tavuk vs yiyorum aksamda ne olursa yine et tavuk balik ne denk gelirse.

Belirli bi gram limitim yok. Doyana kadar.

Belirli bir menum yok ki benim. Sabahlari 2 yumurtadan omlet yapiyorum. Yaninda yagli peynir zeytin 1 ufak domates. Doyana kadar yiyorum peyniri vs.

Oglen artik canim istemiyor. Genelde kahve kaju takiliyorum.
Aksam yemeginde doyana kadar icine ekmek katmadigim kofte tavuk et ne olursa yiyorum yanında salata ile. Genelde aksamlari yogurt yada ayran tuketiyorum.
Aksam yemeginden sonra sade turk kahbesi iciyorum. yaninda 2 dilim nestelnin yUzde 82 bitter cikolatasi ile. Ilerleyen saatlerde cok acikirsam hellim
.kizartip yiyorum.

Bazende sabahlari canim bisey istemiyor o zaman sade kahve icine 1 cay kasik hindistan cevizi yagi katip iciyorum oglen izagara tavuk vs yiyorum aksamda ne olursa yine et tavuk balik ne denk gelirse.

Belirli bi gram limitim yok. Doyana kadar.

Karatay a benziyor gibi

Karatay ne bilmiyorum pek bilgim yok. Diyetimin yuzde 70 i yag yuzde 25 i protein kalan yuzde 5 i karbonhidrat. Buna dikkat ediyorum sadece

İki öğün beslenme tarzı
Kahvaltı yumurta, zeytin, peynir, 1 cay bardağı cevğz, meyve

Ara ögün tercih edğlmşyor leptin bozulmasın diye.
Kahvaltı akşam yemeği arası 8 saat
Akşam et, sebze, yogurt, balık ne varsa
Kesinlikle ekmek yok şeker yok daha çok saglıklı beslenme hedef alınıyor.

Teşekkür ederim.

rishrose rishrose merhaba nasılsın?
Canım menünün yazmadın?
Canım teşekkür ederim sorduğun için. Ankarada yaşıyorum ve burası acayip soğudu birden. Üşütmüşüm haliyle. Sabah ilaçlara başladım evdekilere biraz gözüm açıldı. Yumurta kahvaltılık dışında pek birşey yiyemedim.

Sabah 2 haşlanmış yumurta zeytin çay
Akşam yoğurt çorba biraz üzüm.
Arada 2 ceviz ile mandalina.
Kızlar bugün biraz böyle oldu ama yarın düzelirsem biraz daha dikkat edeceğim yediklerime.

Bugün kahvaltı
2 haş yum, 3 zeytin ve 3 ceviz, biraz peynir,
2 tane küçük köfte, yarım mandalina

Ara 1 s. b tarçınlı süt, avuç içi kadar çig fındık

Akşam 1 kase yogurtlu corba, patlıcan salatası 1 tane ev yapımı adana

Suyu bugün pek içemedim midem bi tuhaf

Back
X