Yeniden aşık olmak ?

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Kızlar iyi geceler..
Bu final haftamda kafama bambaşka bir şey takıldı..
Ben bundan yedi yıl önce öyle böyle değil çok aşık oldum.. Sonra evlendik.. Altı yıl süren bitmeyen bir aşk hali ama sürekli kavgalar falan evlilik bitti..
Yani şiddetli geçimsizlik, aldatma, şiddet, saygısızlık ne ararsanız vardı evlilikte. Ama onun dışında iyi anlaşan, birbirini tamamlayan, evlilik içinde birbiriyle çok iyi zaman geçiren bi çift. Tuhaftık yani! Neyse..
Ayrılalı 1,5 yıl, görüşmeyeli bir yıl oldu.

Şimdi ise bidaha o kadar tutkuyla, aşkla sevemicekmişim gibi geliyor..
Benim merak ettiğim..
Zamanında bu kadar çok aşık olup aradan şu kadar zaman geçti şimdi bir başkasına aşığım diyen var mı?
( Şu anda 25 yaşındayım.. )

O kalbı asık eden bıri çıkarsa delı divane olursun yıne
O zaman 20 lı yaşların atesıyle sevdın
Şimdi bıraz daha olgunlastın o kadar

O kalbı asık eden bıri çıkarsa delı divane olursun yıne
O zaman 20 lı yaşların atesıyle sevdın
Şimdi bıraz daha olgunlastın o kadar

Evet çok doğru. Gözüm aşktan başka bişey görmezdi şimdi o kadar değilim. Daha mantıklı davranıyorum. Bu da zorlama oluyor gibi aslında acelede etmiyorum ama sadece özledim sevmeyi sevilmeyi..

Evet çok doğru. Gözüm aşktan başka bişey görmezdi şimdi o kadar değilim. Daha mantıklı davranıyorum. Bu da zorlama oluyor gibi aslında acelede etmiyorum ama sadece özledim sevmeyi sevilmeyi..
Ah be kuzum o mahur bestede kimler ıcın aglamadıkkı
Kımlerı unutmadıkkı

Tam benim konum var ya.. Evli değilim bekarım ama sevgilim var 1 buçuk yıllık ilişki.. Hayatıma giren çıkan oldu ama o her yönde çok farklı. Bazen acaba ayrılır mıyız ilerde evlensek boşanır mıyız diye düşünüyorum. En çok ta aramız bozukken şiddetli kavgalardan sonra bu düşüncelerin içine dalıyorum. Babasız büyüdüm bu yaşıma kadar. Hayatıma sevgilimden önce giren iki erkeği de çok sevdim ama aldatıldım her ikisi tarafından da. Hayatım boyunca güvensizlik duygusu yaşadım ben çünkü dünyaya gözümü açar açmaz babam tarafından terkedilmiştim. Sevgilimi sevmem güvenmem ve ilişkiye başlamamız nerdeyse 1 yıl sürdü. Ayrıca çok şanslıydı çünkü çocukluk arkadaşımdı uzun yıllardan sonra tekrar karşılaşmıştık. Ben hayatımda böyle sevilmedim. Ve o hayatıma girdikten sonra da anladım ki hiç bu kadar sevmemişim aşık olmamışım.. Benim geçmişim de bile o var.. Aynı saatte doğmuşuz evlerimiz karşı karşıyaydı ilkokulda aynı sırada oturuyorduk falan. Beraber oyunlar oynadığım insan. Ayrılık olursa birgün yıkılırım ve toparlanamam sanırım bidaha. Bugün bile ufak bir tartışma yaşadık küs uyudu benim yürek talan üç buçuk atıyorum burda. Eğer birgün giderse sanki Bidaha hiçbişey bana nefes aldırmayı sevdiremeyecek ve Bidaha hiçkimse yi almayacağım hayatıma kimsenin benimle bu yolda yürümesini istemeyeceğim gibi hissediyorum.. Bu defa düşersem, Bidaha ayağa kalkamayacağımdan korkuyorum.. Sizde çok daha acı bi tecrübe yaşamışsınız ama emin olun sizi çok iyi anlıyorum.

Ben biseye takildim .
Kavga neyse de o dönem bitmeyen aşkta dediginiz şeyde aldatma nasıl oldu ? Aşık adam niye aldatır

Adam karaktersizin teki işte. Ayrıldıktan sonra yaptıklarını anlatsam konu bitmez. Ama işte beni etkisi altına almıştı aşkla meşkle.. Saplantıydı belki de bende ama çok sevmiştim.

Bu düşünceler bende de vardı. Ama ayağa kalkıyorsun bi şekilde emin ol. Yani aşktan ölünmüyor. Tabi inşallah hiç ayrılmazsınız çok mutlu olursunuz ömür boyu.. Nazar değmesin..

Benim korktuğum bidaha aynı hevesle sevememek.. Aşkı tutkuyu da geçtim sadece sevmek istiyorum.

Ben :)

Aşk birbirine psikolojik olarak zarar vermek değil, bir bütün olmakmış... Eski evliliğimde çok aşık olduğumu düşünüyordum ama öyle ya da böyle senin anlattığın gibi birbirimize zarar veriyorduk, hatta ağırlıklı olarak o beni tüketiyordu.

Boşandık, aradan 2 sene geçti şimdiki eşimle tanıştım.

Aşk oymuş... bütün olmakmış. Huzurluca, kırmadan dökmeden acıtmadan karşındakinin seni senin de onu sevgiye boğmanmış.

Daha çok gençsin, öyle biri çıkacak ki zamanı geldiğinde, benim gibi daha önce sevmiş miyim diyeceksin, aşk yanımdaki adammış, önceki sadece sınavmış diyeceksin.

Adam karaktersizin teki işte. Ayrıldıktan sonra yaptıklarını anlatsam konu bitmez. Ama işte beni etkisi altına almıştı aşkla meşkle.. Saplantıydı belki de bende ama çok sevmiştim.
İnsan sevince bi başka tabi ....gecmis olsun bu tecrübe oldu bundan sonrasıda mutluluk olsun inş..

Yazdığın o kadar mutlu etti ki beni.. Çok teşekkür ederim.
Eşinle ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.

Evet ben çok sevmiştim ama o bana çoğunlukla huzursuzluk veriyodu. Hep mutsuzdum, üzgündüm, kalbim kırıktı bu aşk olamazdı işte ama sevmiştim bir kere.. İnşallah karşıma saygıyı, sevgiyi bilen biri çıkar..

İnsan kimseye aynı hisleri duyamaz. Ben de çok aşık olmuştum olmadı. Şimdiki eşime asla o kadar aşık olmadım ama inanılmaz saygı ve sevgi duyuyorum. Bambaşka duygular paylaştım başka erkek arkadaşlarımla da. İnsan herkese farklı bir iz buluyor ona tutuluyor. Aynı duyguları kimse kimseye hissedemez.

Bende okulu bitirdiğim senenin sonunda çok büyük aşık olmuştum hiç kimseye böyle bir şey hissetmedim oda seviyordu ama çok kişiliksizdi o hisler bir kere hissediliyor ayrıldık unuttum baskalarıyla görüştüm kafamdan sildim ama zor oldu artık mantık bakıyorum aşık olacak yada bir şey hissedecek birini aramıyorum mantığıma uysun mutlu olayım yeter. Bence ömürlük biri olmalı herşeye ragmen senin için dünyayı karşısına alan biri olmalı artık

Olursun olmasına ama işin içine mantık da girer bu kez ve girmeli diye de düşünüyorum.Ama ilk aşk gibi olur mu bilmem ilk eş gibi...Gerçi pek iyi şeyler degil yazdıkların ki eski eşinin de yaşı ufaksa yaşadıklarınız normal ve kat kat iyisini bulabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…