Yeniden aşık olmak ?

İyi anlaşan çift ne sebep bulur da şiddete gider iş?
Bitmeyen bir aşk halinde aldatma nasıl olur bilemedim.

Oldukça değişik bir kişilikmiş.
Küçüksün daha çok..
Seversin bu kez aklın başında seversin.
Böyle anlamsız çelişkiler olmadan.
Onun tadı daha güzeldir..

30 yaşında şu an. Hiç yaşının adamı olmadı. Tamam ben 19 da aşık oldum kafamda kavak yelleri esti hep, mantığımla hareket etmedim hiç.
Aslında bundan sonrası için mantık aramam çokta saçma değil düşününce yoksa hayat zindan oluyor yanlış insanla.
Sadece hem aşk hem mantık istiyorum o da bakalım nasıl olacak :)

O olur Can'ım.Mantık şart malesef aşk bir süre sonra sevgiye dönüşüyor ve gözümüzdeki perde iniyor işte o Zaman mantık ön plana çıkıyor.İnşallah iyi biri çıkacak karşına.

Çok tutarsız dimi.. Ben çok değişik bir şey yaşadım. Sorsan çok aşıktı bana ama evliliğin ilk ayından başladı şiddet, tam bırakıp gidicem koştu geldi hep durdurdu beni. Bende asla mantığımla hareket etmedim. Şimdi düşünüyorum da boşuna gitmiş o kadar yıl..

Aslında söylediğin daha güzel. Bundan sonra kesinlikle mantığıma uymalı birisi ne kadar sevsem seveyim.. Çünkü yaşadım biliyorum.. E o zaman mantığa dayalı bir ilişki olacak, peki aklıma yatan kalbime de yatar mı? İşte bunun cevabı önemli..

Aklına yatmayanın kalbine yatması yetmedi gördün.
Aklına yatanı kalbine yatırman daha kolay olur artık.

Allah aşkına bu nasıl bir saçma cümle bütünlüğü bir kendiniz okur musunuz rica etsem her türlü anormallik var ama siz birbiriniz için yaratılmışınız

Allah aşkına bu nasıl bir saçma cümle bütünlüğü bir kendiniz okur musunuz rica etsem her türlü anormallik var ama siz birbiriniz için yaratılmışınız

Yaşadığım ilişkiyi anlatan en iyi cümle bu çünkü, ben de farkındayım anormal olduğunun. Ama yalan mı söyleseydim?
Ben bu insanı yıllarca her şeyden çok sevdim, o da bu yaptıklarına rağmen her zaman sevdiğini söylüyordu, hissediyordum. Ama yolunda gitmeyen onlarca sebep vardı. En sonunda koptuk bi şekilde huzura kavuştum. Ama derdim bidaha aynı heyecanla aşık olamamak..

Ah yine sevebilirim hayatı
Bitti derken yine bulabilirim aşkı
Gitti derken yine duyabilirim sanki
İçimde çalan o şarkıları

Yıldız Tilbe söyledi ise vardır bir bildiği...

Sıkma canını olacak elbette nefes aldıpiğın sürece Ümit var

Lisede bi sevgilim vrdi allahim nasil severdim onu. Nasil bir askti.bilmiyorum. ondan sonra kimseyi o kadar sevemem diyordum.2.5 yil sevgili kalmistik ayrildik 7 yil gecti gercekten kimseyi o kadar sevememisim. Hep bi eksikti. Bir cok kisi glrdl hayatima ama ona besledigim ask kadar deqildi. Hic birisiyle yasadijlarim
.. sonra esim girdi hayatima. Ilk bastan tipe bak nuri alconun kardesi gibi vs vs dedim. Sonra ne olduysa oldu esime cok daha cok daha cok fazla asik oldum
.lisedeki duyduum askmi diyordum kendime. 3 yillik evliyim 21 aylik oglum var. hala daha asigim diyorum. Yasanmisliklar kavgalar gurultuler bir sekilde geciyor hayat. Ve hep ya olurse'yi dusunuyorum bi kavga aninda.ama bin sukur.. iyikide rabbim esimle karsilastirmis

Lise zamanı benimde bi sevdiğim vardı mahalleden. Sürekli ayrılıp barışırdık aşık mıydım hatırlamıyorum bile büyük ihtimal aşıktım
Ondan sonra eski eşim çıktı karşıma.. Bidaha aşık olursam üçüncü olucak :) Ama emin olduğum bir şey var ki bidaha bu kadar körkötük aşık olamam.. Daha çok mantığa dayalı bi ilişki yaşarım gibi aşk değil de sevgi olur adı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…