Yeniden aynı korkular şimdi ne olucak ?

enny

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
396
50
298
İstanbul
Arkadaslar ! Belki önceki yazılardan hatırlarsınız 2008 bir kimyasal dusuk iki İvf denemesi birinde 16. Haftada da gelmesi 18. Haftada tekrar su gelmesi hastanede gecen günler suni sancı ile uç gün bebeğimi kaybettim .8 ay sonra tekrar gebelik bu sefer tek transfer 2 bebek mono-mono 16. Hafta asırı kanama ve yine bebeğimi kaybettim şimdi bunları yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum bir sene icinde saclarım beyazladi benimle birlikte hamile kalan arkadaslarım in bebekleri ilk dişlerini çıkardı , adımlarını attı benimse korkularım büyüdükte büyüdü . Otopsiler patolojiler , testler testler sonuc ! Hiç birsey sadece pko luymusum onu öğrendim , insulun direncim varmış öncekilere göre farkım glukofen kullanıcım , pihtilasmam Yok ama coraspin kullanıcam . 12 haftada dikis atılacak . Oda kanamam olmazsa ki öncekilerde hep oldu. . İnsallah bu sefer olur diyorum tevekkül etmeye çalışıyorum ama yalnızım kimse beni anlamıyor kimsenin iyi bisey olmasıyla ilgili bir inancı yokki benim olsun iyilik kimselere soylememisim yoksa daha da enerjim düşer dü heralde . Şimdi sizden destek istiyorum bir sürü konu var bir sürü cevap kimi eski tarihlerde kimi başka. Konularla karışmış şimdi sizde benim gibi seyler yaşadiysaniz cevap yazın !
Sonunuz ne oldu ?
Kaç dusuk yaptınız?
Hangi yöntemler denendi ?
İlkinde kanama oldu ikincisindede oldumu?
İste bir ümit olun benimgibi birileri varsa az da olsa teşekkürler

canım yaşadıklarına çok üzüldüm geçmiş olsun Allahım yaşatmasın bir daha umarım sana bana isteyen herkese evladını kucağa almayı nasip eder... ben mayıs ayında 14 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için kürtaj oldum acısı hala yüreğimde 2 ay sonra korunmayı bıraktım ama hamile klamadım henüz. ilk bebeğimdi... başka düşüğüm yok ama çok yakın bir arkadaşaım peşpeşe 5 düşük yapmış bi tanesi ikizmiş yani 6 bebeği kaybetmiş. şimdi 2 tane evladı var tabi çok zor zamanlar geçirmiş hala anlatıyo... onunda herhangi bi problem bulunamamış rahim filmi, testler patolojiler hiç bir sebep yok... ama Allahım iki tane evlat nasip etmiş çok şükür. tez zamanda bize de nasip eder inşallah... ben de ilk düşük olmasına rağmen testler yaptırdım bebeği patolojiye de gönderdik ama sonuçta pek bişey çıkmadı 2 gen de mutasyonum varmış yani hafif pıhtıya eğilim var. hamile kalırsam iğne kullanıcam.. hiç üzülme... gerçi ne desem boş ateş düştüğü yeri yakıyo bana da üzülme diyolar ama hala aklıma geldiğinde gözlerim doluyo içim acıyo kimse anlamıyo yaşamayan abartı buluyo... ne diyim arkadaşım Allah sabır versin bizlere...

canım çok geçmiş olsun bende ağustos ayında mono mono ikizlerimi kaybettim sebebi dekolman plasenta 2 çocuğum var allaha şükür ama insan kaybedince yine istiyor bu seferde problemler bitmiyor aslında takmamak gerekiyormus bunu anladım bebeklerim mono mono oldugu için çok üzülüyordum her an birşey olacakmış gibi ağlıyordum zaten ve olduda 21 haftalıkken kaybettim yavrularımı sana tek tavsiyem fazla düşünme ve strese girme bu dünyadaki en iyi ilaç allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…