- 3 Nisan 2017
- 367
- 229
- 53
- Konu Sahibi Emsalsizimmm
-
Merhabalar lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben de diyetteyim de hafif çorba hafif yemek arayışları içerisindeyim2. Öğün ;
1 kase meşhur lahana çorbası (bol acılı)
1 mandalina
Yarım beyaz lahana 2 adet havuç 2 domates isteğe göre yeşil biber 2 veya 3 kuru soğan bunları küp küp doğrayıp üzerini geçecek kadar su ile yumuşayana kadar başlıyoruz. İçine tuz ve istediğimiz baharatları atabiliyoruz. Ben bol pul biberli yaptım acı yağ yaktığı için. En son blenderden geçirip bir güzel içiyoruz :) İçine kereviz de koyan var ama tadını çok kötü etkilediğini için ben koymadım bu şekilde tadı içilebilir durumda. Ama her öğün içmek çok bayar akşam yemeğini bu hafif çorba ile atlatabiliriz.Merhabalar lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben de diyetteyim de hafif çorba hafif yemek arayışları içerisindeyim
Hem de çok besleyiciymiş deneyeceğimYarım beyaz lahana 2 adet havuç 2 domates isteğe göre yeşil biber 2 veya 3 kuru soğan bunları küp küp doğrayıp üzerini geçecek kadar su ile yumuşayana kadar başlıyoruz. İçine tuz ve istediğimiz baharatları atabiliyoruz. Ben bol pul biberli yaptım acı yağ yaktığı için. En son blenderden geçirip bir güzel içiyoruz :) İçine kereviz de koyan var ama tadını çok kötü etkilediğini için ben koymadım bu şekilde tadı içilebilir durumda. Ama her öğün içmek çok bayar akşam yemeğini bu hafif çorba ile atlatabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?