Yeniden başa sardım :(

Emsalsizimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
367
229
53
Selam Bundan aylar önce girdiğim iddaa sonucu oldukça kilo verip 67 kiloya düştüm fakat bu ara tatile çıkma ayrı eve taşınma derken çoook fazla abur cubur a yüklendim ve şu an yeniden 74 kiloyum 1 ay içinde ise 65 kilo olmam lazım eşimle iddaaya girdim 9 kiloyu hem kendim için hem de ödülüm için vermem gerekiyor. Kendi kendime başaramıyorum. Artık buraya günlük yediklerimi yazıp kalori hesabı yapıcam işe yarayacağını umuyorum Hadi hayırlısı

Eveeet ilk günüm;
Domates- salatalık-peynir-zeytin 2 dilim ekmek - (ekmeği yemeseydim iyiydi)( çay) biraz maydanoz.

İnternetten araştırırken buldum hanımefendinin biri 1 buçuk ayda 15 kilo vermiş ve yaptığı bir şey çok dikkatimi çekti hergün kocaman bir kap içine açık kıvamlı bir ayran yapıyormuş canı birşeyler yemek istedikçe bundan içiyormuş süper fikir bence bende bir sürahi içine açık kıvamlı bir ayran yaptım hem bu kış aylarında su içmek pek aklıma gelmediğinden bunun sayesinde bol bol su da içiyorum hem de atıştırmak yerine ayranımı içip çekiliyorum oh mis :)) Tartıma da acilen pil almam lazım 2 gün sonra tartılacağım inşallah tartılmadığım da zaman ipin ucunu kaçırıyorum :)

İkinci öğünüm;
1 adet biber dolması haşlanmış yarım patates ve havuç üzerine de 2 kaşık naneli yoğurt

3 tane kestane ile günü kapattım gün boyu yaptığım ayranı içtiğim için sanki tıka basa tok hissediyorum kendimi bakalım yılbaşında sonuç ne olacak buraya yazarak insan kendini kontrol altında tutuyor iyi gidiyorum sanki

2. Gün ;
Kahvaltı
1 yumurta 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim börek 1 dilim ekmek :)) çay
her seferinde ekmek yemeyeyim diyorum ama ekmeksiz de kahvaltı yapamıyorum yarından itibaren yemeyeceğim 25 günüm kaldı tutabilirim kendimi bence

Burada lahana çorbası diyetine denk geldim baya kilo verdiriyormuş yapan var mı ben ona geçmeyi düşünüyorum. Yalnız metabolizmayı bozmamak adına sabah normal kahvaltı yapıp diğer iki öğün lahana uygulamayı düşünüyorum

Kahvaltı ;
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
Çay ile 2 kurabiye
Diğer öğünlerde acıktıkça lahana çorbası düşünüyorum

Merhabalar lahana çorbasını nasıl yapıyorsunuz ben de diyetteyim de hafif çorba hafif yemek arayışları içerisindeyim
Yarım beyaz lahana 2 adet havuç 2 domates isteğe göre yeşil biber 2 veya 3 kuru soğan bunları küp küp doğrayıp üzerini geçecek kadar su ile yumuşayana kadar başlıyoruz. İçine tuz ve istediğimiz baharatları atabiliyoruz. Ben bol pul biberli yaptım acı yağ yaktığı için. En son blenderden geçirip bir güzel içiyoruz :) İçine kereviz de koyan var ama tadını çok kötü etkilediğini için ben koymadım bu şekilde tadı içilebilir durumda. Ama her öğün içmek çok bayar akşam yemeğini bu hafif çorba ile atlatabiliriz.

Hem de çok besleyiciymiş deneyeceğim

Eveeet 4 gün maalesef lahanaya devam edemedim sadece yediklerime dikkat ettim 3 kilo vermişim sabah tartıldım 71 kiloyum Açıkçası lahana çorbasını ilk yaptığımda sadece çorba olarak içmek beni halden düşürdü. Şimdi çorbamın içine her içmemde 2 kaşık haşlanmış kuru fasulye ve 1 kaşık da haşlanmış yeşil mercimek ekliyorum Üzerine de biraz limon sıkıyorum tadı mükemmellll oluyor . Valla ben sabah öğlen akşam bunu içerim. :))

Bugün sabah ve öğle olmak üzere 2 kâse lahana çorbası gün içinde 1 bardak ıhlamur 1 fincan Türk kahvesi 2 mandalina. Akşamda bir kâse çorba ile günü tamamlarım inşallah

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 kk peynir
5 zeytin
Çay :))
Şimdi de 1 adet tarçınlı şekersiz Türk kahvesi:) bunu da yeni öğrendim yağ yakıyormuş tadı da çok hoş.
Bu arada sabah tartıldım 70.5 çıktı kilom.
Son 19 günüm kaldı 5.5 kilo daha umarım veririm. Yılbaşına 65 olmam şart.!

Saat 15:30 da çeyrek tost . Akşam yemeği olarak da bir kase çorba. Şuan çok aç hissediyorum. Ama yememem gerekiyor şekersiz çay içersem kendime gelicem inşallah Az kaldı kızım tut kendini iddayı kazanman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…