• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden başa sardım :(

Sabah 2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Çay
öğle ;
2 baklava :))
Akşam 1 haşlanmış patates
Şimdi de bir fincan şekersiz Türk kahvesi ile gün tamam :)

Kilom bugün 70.0:KK12: neden böyle oldu ki yemeği de fazla kaçırmadım ama regl oldum umarım onun şişliğidir. Bu sabah kahvaltı sadece 1 haşlanmış yumurta. Ardından bir fincan sade Türk kahvesi

Kilom bugün 70.0:KK12: neden böyle oldu ki yemeği de fazla kaçırmadım ama regl oldum umarım onun şişliğidir. Bu sabah kahvaltı sadece 1 haşlanmış yumurta. Ardından bir fincan sade Türk kahvesi
Merhaba basarilar dilerim. :) tamamen reglden kaynakli emin olabilirsiniz. Reglde yarim kilo ile iki kilo arasi fazla cikiyor maalesef. Bittikten bir kac gun sonra gercegi gorebilirsiniz. Hemen moralinizi sakin bozmayin.

Çok güzel gidiyorsun maşallah diyelim yalnız önerim baklava börek ve beyaz ekmek tamamen menülerinden çıkar az kaldı ödülünü kap.
bende eşime söz verdim ocak ayına su an 66 kiloyum şu altı kiloyu bir versem yeni güzel elbise alacak eşim.
Su diyeti yapmaya çalıştım yapamadım

Çok güzel gidiyorsun maşallah diyelim yalnız önerim baklava börek ve beyaz ekmek tamamen menülerinden çıkar az kaldı ödülünü kap.
bende eşime söz verdim ocak ayına su an 66 kiloyum şu altı kiloyu bir versem yeni güzel elbise alacak eşim.
Su diyeti yapmaya çalıştım yapamadım
Haklısınız 1 dilim 1 dilim götürüyorum ben :)) Şu an regl olduğum için tartılmıyorum ama hala dikkat ediyorum. Bu arada ödülümü şimdiden aldım ama bozmak yok diyeti :) Benim boyum 1.72 ideal kilom 63 müş.

Haklısınız 1 dilim 1 dilim götürüyorum ben :)) Şu an regl olduğum için tartılmıyorum ama hala dikkat ediyorum. Bu arada ödülümü şimdiden aldım ama bozmak yok diyeti :) Benim boyum 1.72 ideal kilom 63 müş.
Boyun uzunmuş maşallah bende bugün başladım tam anlamıyla senden güç aldım sakın sende bozma arkandan geliyorum
Şu sarkık yağlardan kurtulacam:KK34:
Hediyeyi hakettin bence de. Eşin de çok mutlu olmuş kilo vermenden belli. Hoppa
Egzersiz yapıyor musun iyice sıkılaşmakta önemli

Boyun uzunmuş maşallah bende bugün başladım tam anlamıyla senden güç aldım sakın sende bozma arkandan geliyorum
Şu sarkık yağlardan kurtulacam:KK34:
Hediyeyi hakettin bence de. Eşin de çok mutlu olmuş kilo vermenden belli. Hoppa
Egzersiz yapıyor musun iyice sıkılaşmakta önemli

Ayy ne güzel birbirimize destek oluruz çok mutlu oldum :) Benim ufak bebeğim var 15 aylık gün boyu onun peşinde koşturuyorum egzersizim bu :) senin boy ve kilo kaç acaba ve hedefin tabi :) Umarım istediğin bedene kavuşursun

Ayy ne güzel birbirimize destek oluruz çok mutlu oldum :) Benim ufak bebeğim var 15 aylık gün boyu onun peşinde koşturuyorum egzersizim bu :) senin boy ve kilo kaç acaba ve hedefin tabi :) Umarım istediğin bedene kavuşursun
Kız bebişin mi var Allah cc bağışlasın.
Sende inşallah canım manken gibi olursun.
Boy 167
Kilo 67.5
Hedefin 60 kilonun altına inmek ve sıkılaşmak
Bende de 2 çocuk var :)
10 kilo vermek istiyorum
Yarından itibaren menülerimi harfiyen buraya yazacağım sen regliden sonra mı başlayacaksın canım menü yazmaya

Kız bebişin mi var Allah cc bağışlasın.
Sende inşallah canım manken gibi olursun.
Boy 167
Kilo 67.5
Hedefin 60 kilonun altına inmek ve sıkılaşmak
Bende de 2 çocuk var :)
10 kilo vermek istiyorum
Yarından itibaren menülerimi harfiyen buraya yazacağım sen regliden sonra mı başlayacaksın canım menü yazmaya
Amin cümlemizin çocuklarını bağışlasın Rabbim. Yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım kaç gündür misafir ağırlıyorum ufak ufak tadıyorum her şeyden o yüzden yazamadım yarın azimle kaldığım yerden devam hedef 63. :) Sen egzersiz de yapıyorsundur ay ben hiç yapamıyorum çok sıkılıyorum zaten benim bıdık hal bırakmıyor :)

Selam daha yeni birşeyler yedim
3 kaşık peynirli makarna
3 avuç mısır patlatma
Yarın bizim Küçük'ün ikram günü var bugünden hazırlık yapıyorum Yarın ben gitmeyeceğim Tabii tatlarına bakabilirim bugün biraz düzensiz olacak menülerim yarın inşallah düzene girer bol su içmek mideyi tok tutuyor Bir de ben bitki çayın dadandım sinemaki içerikli form çayı içiyorum içine yarım limon sıkıp bana çok iyi geliyor bağırsaklarım zaten bir çöplüğe döndü

Selam daha yeni birşeyler yedim
3 kaşık peynirli makarna
3 avuç mısır patlatma
Yarın bizim Küçük'ün ikram günü var bugünden hazırlık yapıyorum Yarın ben gitmeyeceğim Tabii tatlarına bakabilirim bugün biraz düzensiz olacak menülerim yarın inşallah düzene girer bol su içmek mideyi tok tutuyor Bir de ben bitki çayın dadandım sinemaki içerikli form çayı içiyorum içine yarım limon sıkıp bana çok iyi geliyor bağırsaklarım zaten bir çöplüğe döndü
:super: Ben bitki çayı sevmiyorum varsa yoksa siyah çay karadenizli olmamdan kaynaklanıyor sanırım :) Benim de eşim kek istedi kek yapıyorum 1 dilim hakkım vardır dimi :) Gündüz yediğimizi yakıyoruz akşam 6dan sonra ben bir şey yemiyorum çok dinç hissediyorum böylece

Yarın lahana corbasına başlayacağım inşallah malzemeleri aldım
Lahana soğan maydanoz küçük kereviz

Son düzenleme:
:super: Ben bitki çayı sevmiyorum varsa yoksa siyah çay karadenizli olmamdan kaynaklanıyor sanırım :) Benim de eşim kek istedi kek yapıyorum 1 dilim hakkım vardır dimi :) Gündüz yediğimizi yakıyoruz akşam 6dan sonra ben bir şey yemiyorum çok dinç hissediyorum böylece
Tabi var bir dilim hakkın canım:kk77:
Evet bende de gece yeme derdi var ama gece gündüz bol limonlu lahana çorbası içmeyi planlıyorum sadece başka bir şey yemiyecegim bakalım :KK55:

Tabi var bir dilim hakkın canım:kk77:
Evet bende de gece yeme derdi var ama gece gündüz bol limonlu lahana çorbası içmeyi planlıyorum sadece başka bir şey yemiyecegim bakalım :KK55:
Vallahi ben 2 defa denedim lahana çorbası ama beceremedim inşallah sen yaparsın yapanların çok güzel sonuç aldığını okudum. Ben gündüz kısıp akşam 6 dan sonra tek lokma yemek yemeden az az da olsa vermeye çalışıyorum. Ama sen benden çok verirsin :super:

Back
X