Sağol canım inşallah her hafta bol bol elsi kaydeder bu tablomuz:))Canim bu çok güzel olmuş..
Inşallah canim. Azmin sonu fit bit vücut ve mutluluk olarak geri dönsün bize insallah..Sağol canım inşallah her hafta bol bol elsi kaydeder bu tablomuz:))
Inşallah sabir va azim olduktan sonra kolaylıkla veririz motivasyonunuz daim olsun. Bize katılmak isterseniz beklerizSelamlar
İnşallah zayıflayabilirsiniz ve zayıflayabiliriz
Ben de bu sabah 65.5 çıktım ve Bugün başladım
Inşallah sabir va azim olduktan sonra kolaylıkla veririz motivasyonunuz daim olsun. Bize katılmak isterseniz bekleriz
Hoşgeldin canım tabiki mutluluk duyarım. Kaç kilosun boyun kaç biraz tanıtır mısın kendini?Merhabalar...ben de aranıza katılabilir miyim?Unicorn_s kilolarımız birbirine yakın,inşallah beraber başarırız.birkaç haftadır diyete fazla uyamasam da 2 kg civarı verdim.disiplinli olursam daha çok gider eminim...
Ben kk da yeniyim ama güzel olur başka bir forumda da iki arkadaş ile konuşuyoruz buraya da dahil olabilirim sanırım
Canim ben de temizliğe başladım. Oglumla yalnızın bugün evde. Oyu hatırlattın ben de ara ogun yapayim bari.. bugun yeniden diyete devam aynen kaldığım yerden..Günaydınlar kalktınız mı hatunlar?
Ben bahar temizligindeyim ara ögünümü yapmak için ara verdim. Size bir selam vereyim dedim :)
Eveet kahvaltı vakti şimdiGünaydınlar kalktınız mı hatunlar?
Ben bahar temizligindeyim ara ögünümü yapmak için ara verdim. Size bir selam vereyim dedim :)
merhaba. Hadi buyrun başlayalım.. Ben de 79.2 ile basladim 13 hafta evvel. Simdi 67.8 oldum.Slm kızlar günaydın hepinize
Müsaade varsa bende buradan faydalanmak isterim
Malum bu kilolarla başım dertte
Bekarken bir kere tartıda 77 görünce ruhum daralmıştı, topladım kendimi 3 ayda 64 olmuştum ama şimdi olmuyor maalesef
Yaş 35 olmuş ikizlerim ve 1 kızım var,2 doğum, sonrasında hormon ilaçları derken 86 kg.olmuşum
Epeydir uğraşıyorum şuanki güncel kilom 78, daha önce buraların çok faydasi oldu bana ama çalıştığım için takımlara girip düzenli paylaşım yapamadım
Oyüzden hazır sizlerde yeni başlamışken sizinle takilmak isterim
Hoşgeldin canım tabiki mutluluk duyarım. Kaç kilosun boyun kaç biraz tanıtır mısın kendini?
Spor olarak neler yapıyorsun? Ben de 2 gecede 1 leslie yapiyorum. Vücudum toparladi epeyce..Ben de bu sabah tartıldım 64.1
Ama dün spor falan yaptım o yüzden belki öyle çıkmıştır dün 65.5 ti çünkü :/ inşallah gerçekten vermişizdir
Leslie 3 mil 5 kSpor olarak neler yapıyorsun? Ben de 2 gecede 1 leslie yapiyorum. Vücudum toparladi epeyce..
inşallah verebilirsiniz ve verebiliriz :)Hoşbuldum canım..şimdiki kilom 97 ilk hedefim önce 80 li rakamları görmek:)
Ondan sonra da 70-75 arası güzel olur:)boyum 1.67
34 yaşındayım 1 kızım var 3,5 yaşında.daha önce 90 lı kilolardan 68 e kadar inmiştim.ama diyet ve sporu bırakınca,üzerine de hamilelik doğum derken yine bu kilolara çıktım.artık kurtulmak istiyorum.
merhaba. Hadi buyrun başlayalım.. Ben de 79.2 ile basladim 13 hafta evvel. Simdi 67.8 oldum.
Her cumartesi tartılıyoruz ve o gun ödül gunu yapiyoruz.. iyi bir motivasyon kaynagi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?