YENİDEN BAŞLA

Selamlar
İnşallah zayıflayabilirsiniz ve zayıflayabiliriz
Ben de bu sabah 65.5 çıktım ve Bugün başladım

Selamlar
İnşallah zayıflayabilirsiniz ve zayıflayabiliriz
Ben de bu sabah 65.5 çıktım ve Bugün başladım
Inşallah sabir va azim olduktan sonra kolaylıkla veririz motivasyonunuz daim olsun. Bize katılmak isterseniz bekleriz

Merhabalar...ben de aranıza katılabilir miyim? Unicorn_s kilolarımız birbirine yakın,inşallah beraber başarırız.birkaç haftadır diyete fazla uyamasam da 2 kg civarı verdim.disiplinli olursam daha çok gider eminim...

Inşallah sabir va azim olduktan sonra kolaylıkla veririz motivasyonunuz daim olsun. Bize katılmak isterseniz bekleriz

Ben kk da yeniyim ama güzel olur başka bir forumda da iki arkadaş ile konuşuyoruz buraya da dahil olabilirim sanırım

Hoşgeldin canım tabiki mutluluk duyarım. Kaç kilosun boyun kaç biraz tanıtır mısın kendini?

Boyum 1.64
Kilom 65.5
Aşamalı olarak inmek istiyorum inşallah
Bir süredir hiç kilo veremiyorum :/ o yüzden düzgünce diyete başladım Bugün inşallah ve umarım devam edebilirim

52 54 arası bedenime en uygun ve iyi hissettiğim kilo
Ama ben 50 ye inmek istiyorum inşallah :)

Günaydınlar kalktınız mı hatunlar?
Ben bahar temizligindeyim ara ögünümü yapmak için ara verdim. Size bir selam vereyim dedim :)
Canim ben de temizliğe başladım. Oglumla yalnızın bugün evde. Oyu hatırlattın ben de ara ogun yapayim bari.. bugun yeniden diyete devam aynen kaldığım yerden..
2 yumurta. 1 t.b. ekmeği. 3 siyah zeytin.. 1 yeşil çay. Ardından bir de turk kahvesi..

Slm kızlar günaydın hepinize
Müsaade varsa bende buradan faydalanmak isterim
Malum bu kilolarla başım dertte

Bekarken bir kere tartıda 77 görünce ruhum daralmıştı, topladım kendimi 3 ayda 64 olmuştum ama şimdi olmuyor maalesef
Yaş 35 olmuş ikizlerim ve 1 kızım var,2 doğum, sonrasında hormon ilaçları derken 86 kg.olmuşum
Epeydir uğraşıyorum şuanki güncel kilom 78, daha önce buraların çok faydasi oldu bana ama çalıştığım için takımlara girip düzenli paylaşım yapamadım
Oyüzden hazır sizlerde yeni başlamışken sizinle takilmak isterim

merhaba. Hadi buyrun başlayalım.. Ben de 79.2 ile basladim 13 hafta evvel. Simdi 67.8 oldum.
Her cumartesi tartılıyoruz ve o gun ödül gunu yapiyoruz.. iyi bir motivasyon kaynagi oluyor..

Ben de bu sabah tartıldım 64.1
Ama dün spor falan yaptım o yüzden belki öyle çıkmıştır dün 65.5 ti çünkü :/ inşallah gerçekten vermişizdir

Hoşgeldin canım tabiki mutluluk duyarım. Kaç kilosun boyun kaç biraz tanıtır mısın kendini?

Hoşbuldum canım..şimdiki kilom 97 ilk hedefim önce 80 li rakamları görmek:)
Ondan sonra da 70-75 arası güzel olur:)boyum 1.67
34 yaşındayım 1 kızım var 3,5 yaşında.daha önce 90 lı kilolardan 68 e kadar inmiştim.ama diyet ve sporu bırakınca,üzerine de hamilelik doğum derken yine bu kilolara çıktım.artık kurtulmak istiyorum.

Spor olarak neler yapıyorsun? Ben de 2 gecede 1 leslie yapiyorum. Vücudum toparladi epeyce..
Leslie 3 mil 5 k
Bir de zumba başlangıç videosu vardı dün ilk defa denedim
16 dakikaydı toplam 1 Saati az geçti :)
Ama bayaa eğlenceli idi tavsiye ederim
Tabi şu an yorgunluktan ölüyorum...

Siz hangisini yapıyorsunuz ve ne zamandır :)

inşallah verebilirsiniz ve verebiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…