Benden de kocaman bir günaydın
Hızlanmalıyız bahar geliyor, her yer her vitrin cıvıl cıvıl olacak. Açıkcası elime aldığım her bedenin acaba büyüğü var mı diye düşünmek istemiyorum.
Bu arada 1 kilo daha vermişim hemen onu yazayım.
65.5 ile ocak 1 de başlamıştım. Şimdi 63.5 oldum. Belki bir ayda 2 kilo yavaş ama karın bel ve tüm vücudum kaslanarak gidiyor. Beni görenler daha zayıf olduğumu söylüyor:)
MErhabaaa:)
Benim uyguladığım belli bir menum yok. Her şeyi yiyorum ama kuş kadar. Tatlı, un, hamur, ekmek ve yağ yemiyorum. Onları kesince göbeğim gitti resmen. misal bugün şunları yedim.
sabah: minicik ekmek arası sandviç.
Öğlen: çorba, 1 tabak et yemeği, yoğurt
akşam: 1 tabak bezeye ve tavuk göğüsü 2 dilim.
ara öğünlerde papatya çayı, grisini ya da kraker yiyorum:)
Takip edicem canım seni, başarılar diliyorum.
İnşallah sağlıkla ideal kilolarımıza kavuşuruz.
Örnek menüler yazman çok güzel olmuş, her gün ne yesem kararsızlığı oluyor da bende
canim bu bilgiyi kim saldi ortaliga biturlu anlamadim, kas yaga yag kasa donusme imkani yok, kas yapmaniz icin diyet yapmayi bi yana birak normal yediginizden bile fazla yemeniz lazim deli gibi proteine abanmaniz ve bunun icin uzun sure ugrasmaniz lazim. ara verilmeden yapilan agir sporlarda bile azicik olusan kaslar sporu biraktiginiz an iniyor cunki gerekli besini diyet yaptiginiz icin alamiyor. kaslar sertlesince ya da ilk basladiginizda gecici olarak su topladiginda kaslar artmis gibi geliyor. yag kismina gelince sporla enerji icin yag kullanir kas icin kullanmaz. sporla o kilolari hizlica verebilirsiniz
kızlar bende Dukan'a başladım. 3. günü ve 2.5 kilo gitti bile. ama tartı dışında belli olmuyor. neremden verdim anlayabilmiş değilim :) kaldı 10 kilo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?