• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden Başlama Zamanı Geldi

Ben de form çayı içiyorum günde 2 fincan çok iyi geliyor. Ya da en sağlıklısı kuru kayısı al. Her gün aç karnına 6-7 tane ye. O kadar güzel gidersin ki tuvalete:)

canım atakta olduğum için sebze ve meyve yasak. hemde şeker var kayısıda yiyemem :( ama acil bişi yapmam alızm. aslında sade activia alayım akşam eve giderken. neticede oda yoğurt

Günaydın herkese.

Bu sabah tartıldım daha iyi bir sonuç bekliyordum ama malum dönemdeyim ondan dolayı böyle olmuş olmasını temennie diyorum.
Kilom 77,9 çıktı.

sen kaç yaşındasınki? kızınmı var o kaç yaşında. maşallah Alalh bağışlasın. ablamı demeliyim acaba :)

29 yaşındayım cnm 5 yaşında kızım var.
:) Nasıl hitap etmek istersen öyle et hiç farketmez. Sen kaç yaşındasın.

ya inşallah dün hiç wc çıkmadım. bugünde gidiyorum ama yapamıyorum. içim şişti sanki offf :(

Seyire geçince düzelecek cnm merak etme ve bu duruma rağmen kilon yine azalacak.

Herkese Günaydınnnnnnn:)
Bence o dönemden dolayıdır kilon. Vücut su topluyor neticede, inanacağına inanıyorum.
Benim de bu aralar karın ve midem de sürekli şişlik var. Sertlik var, acaba suyu mu az içtim diye düşünüyorum.

Herkese Günaydınnnnnnn:)
Bence o dönemden dolayıdır kilon. Vücut su topluyor neticede, inanacağına inanıyorum.
Benim de bu aralar karın ve midem de sürekli şişlik var. Sertlik var, acaba suyu mu az içtim diye düşünüyorum.

Muhtemelen su ile alakalıdır ama havalarda etkiliyor olabilir canım.

Ufak tefek kaçamaklarda olsa diyetime gayet güzel devam ediyorum. Ama vücud direnç gösteriyor sanırım kilo kaybım çok az. Kıracağım bu direnci işallah.

Ufak tefek kaçamaklarda olsa diyetime gayet güzel devam ediyorum. Ama vücud direnç gösteriyor sanırım kilo kaybım çok az. Kıracağım bu direnci işallah.

Benim de aynı durum olmuştu 1 ayda 2 kilo verdim azdı ama vücut öyle bir sıkılaştı ki kaslarıma ben bile inanamıyorum. Bir anda vereceksin demekki sonradan.

İşallah cnm böle olunca kızıyorum kendime. Bütüm emeklerini çöpe attın şimdi uğraş bakalım diyorum.

Merhaba,

Şunu anladım ki ben normal diyetlerde kilo veremiyorum ve bu sebeple canım Dukan amcama geri döndüm.
C.tesi ve pazar atak yaptım ve bugün seyire geçtim.
2 günlük atak sonucu giden 1 kilo. Yaşasın Dukan.

Back
X