- 10 Nisan 2012
- 93
- 27
- 288
Benimde öyle oldu onlar kolay veriliyor ödem olduğu için ama rahatsız ediyor insanı bakalım ben napicam hayirlisiKlomende bende kilo yapti ya. 4 ayda 6 kilo civari aldim.bakalik onumzdeki ay adet olursam baska carelerine bakicam
Merhaba canim. Afyonda doktor arayisina girdim. Dr yeksin hanim ve universite hastanesindeki mehmet yilmazer, dagistan tolga,mine karatas hakkinda bilginiz var mi acabaBenimde öyle oldu onlar kolay veriliyor ödem olduğu için ama rahatsız ediyor insanı bakalım ben napicam hayirlisi
Coook sagol canim.. Benim hic gebeligim olmadi belki bir sorun vardr da baska doktorlar anlamamistir.mehmet yilmazere gideyim insallah dedigin gbi. Gulengul hocaya gitmistim en basta hsg isteyince korktm baska doktordan devam etmstm.gerci snra hsg temiz cikti ama.Mehmet yilmazer e gittim çok beğendim tavrını ama esimde de bende de bir sıkıntı olmadığı için gelmeyin dedi doğal yolla olur dedi zaten bir çocuk olunca. Yalnız vajinal olarak cok uzun muayene ediyor baya bir inceliyor. Yeniden tedaviye gidersem ya ona ya gulengul hocaya gidicem
Cok sagol canim.mehmet yilmazere gideyim ben de insallahMehmet yilmazer e gittim çok beğendim tavrını ama esimde de bende de bir sıkıntı olmadığı için gelmeyin dedi doğal yolla olur dedi zaten bir çocuk olunca. Yalnız vajinal olarak cok uzun muayene ediyor baya bir inceliyor. Yeniden tedaviye gidersem ya ona ya gulengul hocaya gidicem
Cok haklisin canim ama manyak gbi odaklanmis durumdayim inan unutamiyorum.esimi ise gonderiyorum.aksam gelene kadar ayni arastirmalar ayni dusunceler. Bir de kpssye hazirlaniyrm.surec oldukca yipratici ve zor anlayacgn. Insallah sen gbi mujdelenirim ben de. Butun guzel haber bekleyenler de..Canim ben de 2 yıl bebek bekledim süreçte ilk 9ay hic sorun etmedim ama 2 düşük yaptim. Sonra sana yapilan hersey uygulandi yumurta takibi hsg genetik testler vs. Ama hic ilac kullanmadim. Inan esimle tup bebek karari aldik ve tatile çıktık dönüşte doktor randevumuz vardi. Ama doktora gidecegim gun de sansa adet günümdü. Zaten 32 33 gunde olduğum icin muayenede sorarm yine dedim. Ama kese haberi aldim. Kizim şimdi 3 yaşında. Anladim ki psikolojik bir engelmis ben taktikca kafama hormonlarım izin vermemis. Rahatlaman lazim hatta bir muddet bosvermen ertelemen
Al benden de o kadar canim. Ama demekki bir sorun var olmuyor dusuncesinden kendimi alamiyorum.. 20 mm yumurta vardi takibini biraktim catladimi catliycakmi umudu kestim.adet gelince yeni doktor arayisindayim. Bir umut baska doktor iyi gelir belki :) sen de bir kez daha gorun infertilitede uzman bir doktora.insallah bu ay guzel haberleraliriz da gerek duymayiz doktoraBen de üç ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum Ama 1 yılı geçti hala bi gelişme yok Bu ay doktora gitme konusunda kararsızım. Sonuçta hormon testi hsg filmi adet düzeni her şey normal Her ay Hüsran
İnşallah canım bi de bugün doğum günüm bugün regl oldum :'( iki doktora gittim ikisi de sorun olmadığını söyledi. Stresten dedi biri. Üç yumurta olmuştu oysakiAl benden de o kadar canim. Ama demekki bir sorun var olmuyor dusuncesinden kendimi alamiyorum.. 20 mm yumurta vardi takibini biraktim catladimi catliycakmi umudu kestim.adet gelince yeni doktor arayisindayim. Bir umut baska doktor iyi gelir belki :) sen de bir kez daha gorun infertilitede uzman bir doktora.insallah bu ay guzel haberleraliriz da gerek duymayiz doktora
Uzulme canim topla kendini. Bir gun bizlerinde olacak insallahİnşallah canım bi de bugün doğum günüm bugün regl oldum :'( iki doktora gittim ikisi de sorun olmadığını söyledi. Stresten dedi biri. Üç yumurta olmuştu oysaki
Ne güzel inşallah bizde böyle bir sürpriz alırız birgünCanim ben de 2 yıl bebek bekledim süreçte ilk 9ay hic sorun etmedim ama 2 düşük yaptim. Sonra sana yapilan hersey uygulandi yumurta takibi hsg genetik testler vs. Ama hic ilac kullanmadim. Inan esimle tup bebek karari aldik ve tatile çıktık dönüşte doktor randevumuz vardi. Ama doktora gidecegim gun de sansa adet günümdü. Zaten 32 33 gunde olduğum icin muayenede sorarm yine dedim. Ama kese haberi aldim. Kizim şimdi 3 yaşında. Anladim ki psikolojik bir engelmis ben taktikca kafama hormonlarım izin vermemis. Rahatlaman lazim hatta bir muddet bosvermen ertelemen
Ben anestezi li çektirdim hsg yi hasan sahiner çekti hiç ağrı duymadım ama çok kanama oldu iyiki anestezi almışım pazartesi gulengul hocaya gidicem bakalımCoook sagol canim.. Benim hic gebeligim olmadi belki bir sorun vardr da baska doktorlar anlamamistir.mehmet yilmazere gideyim insallah dedigin gbi. Gulengul hocaya gitmistim en basta hsg isteyince korktm baska doktordan devam etmstm.gerci snra hsg temiz cikti ama.
Cok sagol canim.mehmet yilmazere gideyim ben de insallah
Arkadaşlar hsg yi hangi durumlarda çekiyorlar? Ben de 3 aydır bebek istiyorum. Bugün dr a gittim 2 cm boyutunda bir miyomum varmış hamile kalmana sorun teşkil etmez dedi. Folidace yazdı folik asit. Önümüzdeki 3 gün içinde yumurtlaman gerçekleşecek, karnında ani ağrılar olduğunda bil ki yumurtlaman oluyor ve iyi değerlendir k günleri dedi. Hepimiz için hayırlısı olsun.Ben anestezi li çektirdim hsg yi hasan sahiner çekti hiç ağrı duymadım ama çok kanama oldu iyiki anestezi almışım pazartesi gulengul hocaya gidicem bakalım
Merhaba en az 6 ay bebek olmadığında çekiyorlar ben anestezi almayi tavsiye ederim.Arkadaşlar hsg yi hangi durumlarda çekiyorlar? Ben de 3 aydır bebek istiyorum. Bugün dr a gittim 2 cm boyutunda bir miyomum varmış hamile kalmana sorun teşkil etmez dedi. Folidace yazdı folik asit. Önümüzdeki 3 gün içinde yumurtlaman gerçekleşecek, karnında ani ağrılar olduğunda bil ki yumurtlaman oluyor ve iyi değerlendir k günleri dedi. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Teşekkür ederimMerhaba en az 6 ay bebek olmadığında çekiyorlar ben anestezi almayi tavsiye ederim.
Merhaba, yaklasik 2 yildir bebek icin ugrasiyorum. Butun testler normal,hsg normal,esimin testleri normal.en son 4 kutu klomen kullandim ve yine adet oldum.doktor 3 ay kendi haline birak dedi. Hormon tetslerim vs en son temmuz ayinda bakilmisti. Baska doktora gidip her sey silbastan yenilemek gerekir mi su asamada.dusunmeden edemiyorum.basindan gecen arkadaslardan bu noktada yardim bekliyrm. Tesekkur ederim
Ben universite hastanesinde cekilmistim canim.agrim kanamam olmamisti.Ben anestezi li çektirdim hsg yi hasan sahiner çekti hiç ağrı duymadım ama çok kanama oldu iyiki anestezi almışım pazartesi gulengul hocaya gidicem bakalım
Selam ,yazali baya olmuş insllh hamile kalmissinizdirMerhaba canim. Afyonda doktor arayisina girdim. Dr yeksin hanim ve universite hastanesindeki mehmet yilmazer, dagistan tolga,mine karatas hakkinda bilginiz var mi acaba
Maalesef canım bende tık yok. Önümüzdeki ay bende tedaviye başlayacağım inşallahSelam ,yazali baya olmuş insllh hamile kalmissinizdir
Bende de arıyorum mehmet yilmazeri önerdiler gittiniz mi acaba dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?