Yeniden başlamak istiyorum hayata ama bu defa daha ince...

cafelatte

"GİT"
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
1.685
3
158
İstanbul
boyum 1.60 şuan kilom 70 defalarca diyet yaptım ve her bırakışımda fazlasıyla aldım bi dönem 50 kiloya indim ama hala 40 beden giyiyordum yağ yerine su ve kas kaybettim. gözlerimin altı morardı yanaklarım çöktü korkudan hızla kiloları geri aldım.... defalarca diyetisyene gittim.. ilk diyetisyenim çok ünlü biriydi ancak verdiği diyet programının pekte sağlıklı olmadığını şimdi anlıyorum.. diyetisyene gitmek istemiyorum artık zaten buna ayıracak vaktim yok.. boyum kısa olduğu için 60 kilo bile çok fazla duruyor bende..
vermem gereken 20 kilo var ama en az 12-13 kilosunu 3 ay içinde vermek zorundayım çünkü önemli bir davet olacak tek problemim spor yapamamak halbuki evde aletim bile var ama feci üşeniyorum sanırım sebebi rejim yapmama rağmen uzun süredir ibrenin 70 te takılı kalması ve aslında korkuyorumda geçen seferki gibi yüzüm çöker göz altlarım morarır diye.. lahana kapsülü.. formula hapı.. sandoloz sakızı.. hepsini denedim ama sonuç aynı.... önce veriyorum sonra hooppp fazlasıyla geri geliyor

napıcam nerden başlıycam ben inanamıyorum tartı 70 yi gösteriyor mafoldumben çokmu geç kaldım :a015:

Son düzenleme:
ne garip hayat. bende bira kilo almaya çalışırım hiç alamam bildim bileli öyle bıraktım zateen.. canım spor çok önemli spor yapmalısın . onun dışında bünyene uygun bi diyete girebilirsin. ama önce sen inanmalısın başarabileceğine sonrası daha kolay opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm
oncellikle kendinle barisik olmaslisin
kendine guven ve bu halinle begen kendini
sonrada eger evde spor yapamiyosan bi arkadasinla berabere duzenli olarak yuruyus, kosu
veya spor salonuna gitmeni tavsiye ederim. yanliz yapmak zor olur cunku
sonra sonra yemeyide azaltirsin
abur cuburu kesmen lazim ama en cok bu kilo aldiriyor onun disinda ilk basta istedigini ye
ama ben yinede bi uzman tarafindan yardim almani oneririm
ne kadar istemesende

benim yurt disinda yasayan kuzeniminde kilo problemleri vardi
o orda bulunan ozel zayiflama okuluna gitti 1 sene ve zayiflayip geldi
simdi cok guzel bi kiz oldu
ama ne yazikki turkiyede boyle bi imkan yok sanirim...

olumunekankayizsmile yorumlarınız için çook teşekkür ederim evet spor yapmalıyım haklısınız evde aletim var ama işte üşeniyorum.. muhakkak bu üşengeçliği kırmalıyım..
diyetisyen olayına gelince tatlım ilk gittiğim dr. bir hafta boyuunca salata yoğurt yedirtiyodu ya ben öle katı diyetleri yapamıyorum

sabah ılık su
peynir zeytin domates salatalık 1 k. ekmeği çay
öğlen sebze yemeği + yoğurt yada tavuk falan gibi
akşamda salata
aralarda meyve ve su

işte böle bişiler yapıyorummirmirmirmir

canim seni cok iyi anliyorum ..
istedigin kiyafetleri giyememek - davetlere gidememek - seni cok cok iyi anliyorum ..
ama yapmamiz gereken tek sey spor :)
bak imkaninda varmis - evde yap ben okul stressim bitsin PLATESe baslamayi düsünüyorum ..
hem boy uzatiyormus diye duydum .. insallah faydasi olur - benimde cok acil kilo vermem lazim ..

cnm kendi icine sinen diyeti yapman daha onemli bu diyeti yapiyosan
boyle devam et
ama spor konusuda bi okadar onemli
sende bunun farkindasin ztn.
umarim hersey cok guzel olur cnm:Saruboceq:
biriyle birlikte spor yapmayi dusun bence cok daha kolay olr

beni anlayan birilerinin olmasına öle çok seviniyorumki:1hug: evet spor yapmalıyım sadece biraz iteklenmeye, desteğe ihtiyacım var galiba

beni anlayan birilerinin olmasına öle çok seviniyorumki:1hug: evet spor yapmalıyım sadece biraz iteklenmeye, desteğe ihtiyacım var galiba

birini basina bekci tut sena zorla spor yaptirsinhihoyyyt
zaten sonradan alisirsin :):)alkisalkisalkis

bicok doktorun tavsiye ettigi bisey soyleyeyim size:

evinizin bicok yerine kendi odaniza, buzdolabinin uzerine sppr esyalarinin bulundugu odaya
simdiki halinizin ve begendiginiz bi unlunun veya kendi fotonuzu photoshopla kendinizi bi mankene
donusturdugunuz fotolari asin
bakin o zmn nasil gaza geliosunuz :):)

süppper fikirrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
ama ben hiç zayıf olmadığım için zayıf bir resmimde yokmafoldumben photoshop yapmak lazım bana
güzel fikirmiş tatlım

süppper fikirrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
ama ben hiç zayıf olmadığım için zayıf bir resmimde yokmafoldumben photoshop yapmak lazım bana
güzel fikirmiş tatlım

ilk duydugumda benimde cok hosuma gitmisti bu fikir
insani o fotolar bayagi bi motive eder diye dusunuyorum
bi dene istersen canim faydasini gorceksin

fotoya gelince photoshop olsun cnm ne fark ederki
sonunda gercek olucagini bilmek, ummak insani motive eder
sen kendine guven ve inan herseyin basi bu tatlimm
yardimci olabildiysem ne mutlu bana :)

bir kere şunu söyleyeyim, 1.60 boya kesinlikle 50 kilo olmak gerekli diye bişey yok.. ben de 1.60 ım ve 50 kiloyken resmen çöp gibiydim.. yani boydan 10 birim düşük olmak fikri (mesela boyun 175 se 65 kilo olmak gibi) gayet ince bir fizik demektir.. ama etin sıkı değilse bilemem tabi.. 20 kilo gözüne çok görünüyor tabi böyle olunca.. 54 kilo olsan da gayet fıstık olursun bence..
ben de 70 e ramak kala başladım diyete.. kesinlikle imkansız değilmiş.. (ki ben çooookk zor veririm kilo) şu an 5 kilo verdim bile.. günde 1 saat yürüyüşle.. ve 3-4 hafta oldu başlayalı.. uzun vadede kesin verirsin, hormonel problem yoksa..
kısa zamanda kilo vermeliyim fikrini at kafandan... uzun vadede spor + az aburcubur

cnm bnm yaa.dalgasını geçen geçsinn.boşwer hiç takmaa.herkes dönüp aynaya baksınnn.klava:
ilk önce inan canımmm.bunu başaracağına inan.we şu spor yapmada üşengeçliğine son wer.yediklerine dikkat etmenin yanında hareket yapmakta çok önemlii çnkü

tatlım diyetisyene gittiğim dönemlerde 47 48 civarı olmam gerektiğini söylemişlerdi. ben oyüzden 50 dedim. bide bidönem 50 kiloydum ama 40 beden giyiyordum mafoldumben boyum kısa olduğu için sanki 50 bile çok gelio buyüzden mafoldumben
ama tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bugün hemen spor olayına başlıyorum bugün yürüyüş yapcam

ya tek derdim ya veremezsem yada versemde yağlardan gitmesse diye korkuyorum
bide 3 ay sonraki davet beni paniğe sokuyo bilmiyorumkismile

canım keşke boşverebilsem ya bu insanlar neden bukadar acımasız oluyo hiç anlamıyorum.. evet kesinlikle spor yapmalıyım
ya hepinize teşekkür ederim valla dünden beri spor konusunda motive olduumu hissediyorum umarım böle gider

Son düzenleme:
Canım bende seni çok iyi anlıyan insanlardan biriyim.:gitme:
Kendimi bildim bileli kiloluydum. Taki şu son 6 aya kadar.
Bekarken hep üzülürdüm ben niye zayıf değilim diye. Kendi kendime kaldığım zamanlarda çok ağladığımı bilirim. Hep şu kilolarım yüzünden terk edildiğim bile oldu çok sevdiğim adam tarafımdan. Çok ağladım beni kimse beğenmiyor ben evlenemiycem diye.Arkadaşlarımla bir ortqama girdiğimde beğendiğim erkeğe şöyle göz ucuyla bile bakamazdım nasıl olsa beni beğenmezki ben kiloluyum derdim. Evlendiğim adam bile (eşim olur kendileri) nişanlılık döneminde kilolarımla dalga geçerdi, çok mağazadan ağlaya ağlaya çıktığımı bilirim.Eminim ki sen de bunların bir kısmını yaşıyorsundur.
Keşke yaşanmasa ama yaşanıyor işte.
Şimdi ne mi oldu dertten sıkıntıdan 6 ay içinde 10 kilodfan fazla verdim. İnanırmısın eski kilolu günlerimde daha mutluydum.
Benimle dalga geçen kocam şimdi aldı başını gitti ve tartının ibresi 100 kg geçiyor artık. kaydirigubbakcemile3
Benim sana tavsiyem başkaları beni beğenecek diye değil kendin için vermek istiyorsan ver kilolarını, sağlığın içijn.Şu gideceğin davette de bırak 10 kg falan kaç kilo isen onunla git seni beğenen insan senin samimiyetin, arkadaşlığın, dostluğun için yanında olsun dalga geçenler zaten senin dostun değil ki boşver..
Üşenme konusuna gelince bende de çok vardı. Bir sabah kalk ve de ki kendine herkes yapıyor ben niye yapamıyorum şu sporu beni mankenlerden neyim eksik de. Kendi kendini gaza getir yani. Eminim ki başaracaksın.
Herkes kendi kendisinin doktorudur aslında bu işi kafanda karar ver ve icraata başlakaydirigubbakcemile5

Sorunun ortada :spor yapmadaki tembellik ...diyet listen güzel yanina sporuda eklesen amacina ulasirsin insaallah...

Birde 70 kilo ya elbise pantolan falan bulmamana sasirdim ...boyunda o kadar kisa degil ,alisverise ciddi bir sekilde git, mutlaka istegine göre birseyler bulabilirsin...

hayata baslamaya tek sebbeın bu olsun...
ınankı yapabılırsınız yeterkı bıraz azımlı olun davetı dusunun super bı elbıse gıymeyı ısteyın ve hedefınızı belırleyın boylelıkle..
kım tutar kı sızı kadınız hepımız ve ınanın ısteyıpde yapamıycamız sey yokdır..

Ben hep bunu okuyorum kilo vermek istiyorum spor yapmak istemiyorum üşeniyorum bu çok tezat gelmiyormu kimseye acaba. Sakızdan, lahanadan falan medet ummak. Spor olmadan olmaz bu işler hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…