ne garip hayat. bende bira kilo almaya çalışırım hiç alamam bildim bileli öyle bıraktım zateen.. canım spor çok önemli spor yapmalısın . onun dışında bünyene uygun bi diyete girebilirsin. ama önce sen inanmalısın başarabileceğine sonrası daha kolay opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm
oncellikle kendinle barisik olmaslisin
kendine guven ve bu halinle begen kendini
sonrada eger evde spor yapamiyosan bi arkadasinla berabere duzenli olarak yuruyus, kosu
veya spor salonuna gitmeni tavsiye ederim. yanliz yapmak zor olur cunku
sonra sonra yemeyide azaltirsin
abur cuburu kesmen lazim ama en cok bu kilo aldiriyor onun disinda ilk basta istedigini ye
ama ben yinede bi uzman tarafindan yardim almani oneririm
ne kadar istemesende
benim yurt disinda yasayan kuzeniminde kilo problemleri vardi
o orda bulunan ozel zayiflama okuluna gitti 1 sene ve zayiflayip geldi
simdi cok guzel bi kiz oldu
ama ne yazikki turkiyede boyle bi imkan yok sanirim...
olumunekankayizsmile yorumlarınız için çook teşekkür ederim evet spor yapmalıyım haklısınız evde aletim var ama işte üşeniyorum.. muhakkak bu üşengeçliği kırmalıyım..
diyetisyen olayına gelince tatlım ilk gittiğim dr. bir hafta boyuunca salata yoğurt yedirtiyodu ya ben öle katı diyetleri yapamıyorum
sabah ılık su
peynir zeytin domates salatalık 1 k. ekmeği çay
öğlen sebze yemeği + yoğurt yada tavuk falan gibi
akşamda salata
aralarda meyve ve su
işte böle bişiler yapıyorummirmirmirmir
canim seni cok iyi anliyorum ..
istedigin kiyafetleri giyememek - davetlere gidememek - seni cok cok iyi anliyorum ..
ama yapmamiz gereken tek sey spor :)
bak imkaninda varmis - evde yap ben okul stressim bitsin PLATESe baslamayi düsünüyorum ..
hem boy uzatiyormus diye duydum .. insallah faydasi olur - benimde cok acil kilo vermem lazim ..
beni anlayan birilerinin olmasına öle çok seviniyorumki:1hug: evet spor yapmalıyım sadece biraz iteklenmeye, desteğe ihtiyacım var galiba
birini basina bekci tut sena zorla spor yaptirsinhihoyyyt
zaten sonradan alisirsin :):)alkisalkisalkis
bicok doktorun tavsiye ettigi bisey soyleyeyim size:
evinizin bicok yerine kendi odaniza, buzdolabinin uzerine sppr esyalarinin bulundugu odaya
simdiki halinizin ve begendiginiz bi unlunun veya kendi fotonuzu photoshopla kendinizi bi mankene
donusturdugunuz fotolari asin
bakin o zmn nasil gaza geliosunuz :):)
süppper fikirrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
ama ben hiç zayıf olmadığım için zayıf bir resmimde yokmafoldumben photoshop yapmak lazım bana
güzel fikirmiş tatlım
bir kere şunu söyleyeyim, 1.60 boya kesinlikle 50 kilo olmak gerekli diye bişey yok.. ben de 1.60 ım ve 50 kiloyken resmen çöp gibiydim.. yani boydan 10 birim düşük olmak fikri (mesela boyun 175 se 65 kilo olmak gibi) gayet ince bir fizik demektir.. ama etin sıkı değilse bilemem tabi.. 20 kilo gözüne çok görünüyor tabi böyle olunca.. 54 kilo olsan da gayet fıstık olursun bence..
ben de 70 e ramak kala başladım diyete.. kesinlikle imkansız değilmiş.. (ki ben çooookk zor veririm kilo) şu an 5 kilo verdim bile.. günde 1 saat yürüyüşle.. ve 3-4 hafta oldu başlayalı.. uzun vadede kesin verirsin, hormonel problem yoksa..
kısa zamanda kilo vermeliyim fikrini at kafandan... uzun vadede spor + az aburcubur
cnm bnm yaa.dalgasını geçen geçsinn.boşwer hiç takmaa.herkes dönüp aynaya baksınnn.klava:
ilk önce inan canımmm.bunu başaracağına inan.we şu spor yapmada üşengeçliğine son wer.yediklerine dikkat etmenin yanında hareket yapmakta çok önemlii çnkü
olumunekankayizsmile yorumlarınız için çook teşekkür ederim evet spor yapmalıyım haklısınız evde aletim var ama işte üşeniyorum.. muhakkak bu üşengeçliği kırmalıyım..
diyetisyen olayına gelince tatlım ilk gittiğim dr. bir hafta boyuunca salata yoğurt yedirtiyodu ya ben öle katı diyetleri yapamıyorum
sabah ılık su
peynir zeytin domates salatalık 1 k. ekmeği çay
öğlen sebze yemeği + yoğurt yada tavuk falan gibi
akşamda salata
aralarda meyve ve su
işte böle bişiler yapıyorummirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?