• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden ben bu sefer olucak

Cilekli Turtam

BaşlangıçK: 70.1 güncelK: 66.8HedefK: 55 boy:1.63
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1.997
3.620
63
29
Selam kızlar 21 yaşında evli ve bir çocuk annesi şişko bir bayanim bi kaç ay öncesine kadar diyet yapıyordum yaklaşık 5 kilo vermiştim ama eşimin her akşam eve çikolata kek börek getirmesi ve oturup karşımda yemesi yüzünden dayanamayıp bırakmıştım diyeti tabi yine hayal kırıklığı ve yine geri alınan 3 kilo aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum artık yarın yeniden diyete başlamaya kadar verdim hedefim temmuz 1e kadar oğlumun 2. Yaş günü 60a düşmek varmı bana yol arkadaşı boy 1.63 kilo 73

Ben olurum. 34 yaşında 3 çocuk annesiyim. 1.65 boy ve 85 kilo dayım. Şu anda yediklerime dikkat etme kararı aldım hayırlısıyla. 70 kg olmak istiyorum yaza

Tartı günü belirledin mi bu konuda ne düşünüyorsun. Ben 1 şubata kadar tartılmak istemiyorum. Tartıya çıktığımda sevinmek için :)

Selam kızlar 21 yaşında evli ve bir çocuk annesi şişko bir bayanim bi kaç ay öncesine kadar diyet yapıyordum yaklaşık 5 kilo vermiştim ama eşimin her akşam eve çikolata kek börek getirmesi ve oturup karşımda yemesi yüzünden dayanamayıp bırakmıştım diyeti tabi yine hayal kırıklığı ve yine geri alınan 3 kilo aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum artık yarın yeniden diyete başlamaya kadar verdim hedefim temmuz 1e kadar oğlumun 2. Yaş günü 60a düşmek varmı bana yol arkadaşı boy 1.63 kilo 73
Hayırlı olsun canım. Evet ben sana bakıyordum hiç bir yerde yoktun. aynen bende şimdi 77 yim mart da kızımın doğum gününe 70 olmayı düşünüyorum bakalım. ne olacak

Hayırlı olsun canım. Evet ben sana bakıyordum hiç bir yerde yoktun. aynen bende şimdi 77 yim mart da kızımın doğum gününe 70 olmayı düşünüyorum bakalım. ne olacak
7kilo vermek için marta kadar zaman gayet ideal bence :KK39:benim 15kilo var vermem gereken :)

Back
X