Canim hayirli olsun gunlugun basarilar.
Tarih Kilo 26 aralık 83.100 27 aralık
28 aralık 29 aralık 30 aralık 31 aralık 1 ocak 1 hf. Snç.
göbek____________115
bel_______________90
alt bacak________40
üst bacak________70
kol_______________36
basen____________113
InşaAllah canim benimCanim hayirli olsun gunlugun basarilar.
Insallah 2018 de kilo problemimizden kurtuluruz balim.
Bu en son baslangicin olur sbedencim insallah.
Tesekkurler canım inşaAllah.Canım merak etme. Birbirimize bu platformda destek ola ola verdiricez o kiloları. 83sün şuan. Kendine 1 haftalık veya 2 haftalık hedef belirle. Ve ona göre de yemek programı çiz kendine. Hergün mutlaa 1 saat yürüyüş yap. Tek seferde yapamıyosan ya ikiye böl ya da 45 dkye indir.
Eminim en az 30 kilo vericeksin bi 6 aya kalmadan. Diyet ve yürüyüş ennbaşlarda bu işin ilacı
Tesekkurler canım inşaAllah.
Ben bi ara kaptanlik yapıyordum buralarda 2 seneden fazla sürdü bir çogu zayifladi ben kaldim.kendimi iflas etmis patron gibi isten kovulmus müdür gibi hissediyorum
Malesef yillarca kendime cok hedef koyup basaramadigimdan artik koyamiyorum geriyo beni. Ama şu var ki hafta da en azından 700-1000 gram arası versem cok coook iyi olur. Hem hizli zayiflamak istemem sarkma olacak diye korkuyotum. Dün mekige, bacak hareketlerine ve kol calismalarima ufaktan basladim. Yuruyuse cok zamanim yok ama gunluk 6 bini doldurmaya calisiyorum parca bolük. Genelde masa basinda kpps calsyrm ve ev isleriyleyim.
Sen kac kilosun haftalik hedeflerin var mi
Hoşbuldum canim inşaAllah.Hoşgeldin tekrardan canım inşallah bu sefer başarılı olursun
Eee yol uzun olunca ver ver bitmedi :)Hoşbuldum canim inşaAllah.
neredeyse herkes burda hala gorüyorum :)
Senin kilon cokmuydu ben 70 diye hatirliyorum sanki :)Eee yol uzun olunca ver ver bitmedi :)
95le başlamıştım size katıldığımda 75 76 filandı sanırımSenin kilon cokmuydu ben 70 diye hatirliyorum sanki :)
Oooo hiç öyle hatirlamiyorum. Ne kadar çok vermişsin tebrik ederim. Bende umarım kisa zamanda senin kilolarina inerim.95le başlamıştım size katıldığımda 75 76 filandı sanırım
Inşallah canım sormak istediğin bir şey olursa buralardayım sayfanı da takipteyim :)Oooo hiç öyle hatirlamiyorum. Ne kadar çok vermişsin tebrik ederim. Bende umarım kisa zamanda senin kilolarina inerim.
Tamam canim memnun olurumInşallah canım sormak istediğin bir şey olursa buralardayım sayfanı da takipteyim :)
Şu an 62lerdeyim canımTamam canim memnun olurum
Bu arada 76 75 74 derken zayiflama rakamlarindan beni de haberdar et
Alirken kilolarca aliyoruz verirkende gramlarla veriyoruz canim al ver al ver vucudumuzu mahvettik Verdigimuz her gramin kiymetini bilip ona gore beslenmeliyiz yani diyeti biraksak bile yediklerimize dikkat etmek lazim. Bizimkisi acliktan degil de bence beyin acligi duygusal aclik. Ve bunun sonucundada verdigimiz kilolar hemencecik geri geliyor.InşaAllah canim benim
O kadar koydu ki üstune yine 10 kilo almak
Tükendim artik ama denemeye mecbur hissediyorum. Hadi hayirlisi bakalim Allah yardimcimiz olsun
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?