yeniden deneyeceğim‍♡

Tarih Kilo
26 aralık83.100
27 aralık
28 aralık
29 aralık
30 aralık
31 aralık
1 ocak
1 hf. Snç.

göbek____________115
bel_______________90
alt bacak________40
üst bacak________70
kol_______________36
basen____________113
Canim hayirli olsun gunlugun basarilar.
Insallah 2018 de kilo problemimizden kurtuluruz balim.
Bu en son baslangicin olur sbedencim insallah.

Canim hayirli olsun gunlugun basarilar.
Insallah 2018 de kilo problemimizden kurtuluruz balim.
Bu en son baslangicin olur sbedencim insallah.
InşaAllah canim benim
O kadar koydu ki üstune yine 10 kilo almak
Tükendim artik ama denemeye mecbur hissediyorum. Hadi hayirlisi bakalim Allah yardimcimiz olsun
.

Canım merak etme. Birbirimize bu platformda destek ola ola verdiricez o kiloları. 83sün şuan. Kendine 1 haftalık veya 2 haftalık hedef belirle. Ve ona göre de yemek programı çiz kendine. Hergün mutlaa 1 saat yürüyüş yap. Tek seferde yapamıyosan ya ikiye böl ya da 45 dkye indir.

Eminim en az 30 kilo vericeksin bi 6 aya kalmadan. Diyet ve yürüyüş ennbaşlarda bu işin ilacı

Tesekkurler canım inşaAllah.
Ben bi ara kaptanlik yapıyordum buralarda 2 seneden fazla sürdü bir çogu zayifladi ben kaldim.kendimi iflas etmis patron gibi isten kovulmus müdür gibi hissediyorum
Malesef yillarca kendime cok hedef koyup basaramadigimdan artik koyamiyorum geriyo beni. Ama şu var ki hafta da en azından 700-1000 gram arası versem cok coook iyi olur. Hem hizli zayiflamak istemem sarkma olacak diye korkuyotum. Dün mekige, bacak hareketlerine ve kol calismalarima ufaktan basladim. Yuruyuse cok zamanim yok ama gunluk 6 bini doldurmaya calisiyorum parca bolük. Genelde masa basinda kpps calsyrm ve ev isleriyleyim.
Sen kac kilosun haftalik hedeflerin var mi

Başarılar canım
Benim de 34 36 beden olma günlüğü diye bi konum var. Orda bütün bilgilerim var

Son mesajımı yazarken sandalyeye eğilmiş sağa sola yaylanarak iç bacak kaslarimı calistırıyordum .Motiveye geel
Zayiflamak icin sabirsizlaniyorum

Diyet günlükleri pek bi sakin tabi kışa yeni girdikya genel bir rahatlik var bir kaç ay sonra filizlenir buralar bahara doğru bi telaş vardır çok yakından tanıdığım bu sefer o telaşı yaşamak istemiyorum

Günün özeti

2 bardak su
1 bardak yeşilçay

30 mekik
40 yerde bisiklet
20 şer bacak hareketi

Adımsayar 1435

Durum vahim evet ama başladım ve zamanla rayına oturacak

InşaAllah canim benim
O kadar koydu ki üstune yine 10 kilo almak
Tükendim artik ama denemeye mecbur hissediyorum. Hadi hayirlisi bakalim Allah yardimcimiz olsun
.
Alirken kilolarca aliyoruz verirkende gramlarla veriyoruz canim al ver al ver vucudumuzu mahvettik Verdigimuz her gramin kiymetini bilip ona gore beslenmeliyiz yani diyeti biraksak bile yediklerimize dikkat etmek lazim. Bizimkisi acliktan degil de bence beyin acligi duygusal aclik. Ve bunun sonucundada verdigimiz kilolar hemencecik geri geliyor.
Vucudumuza iyi bakmamiz lazim beybican
Umarim istedigin kilolara ularsirsin 2018 ugurlu gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…