- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ben çok motive oluyorum izlerken hele 2. 3. Senelerini anlattığı bölümlerdeIzdim canim korkunç
Aaaaa tamam. Plankta bi zor ki . Ortalama kac kere yapmaliyim hic bilgim yok. 100 mu 50 miMekikten ziyade plank yap bisiklet hareketi yap yatarak şınav çek bunlar daha etkili
Plank 30 saniye ile başla her gün 5er saniye arttırAaaaa tamam. Plankta bi zor ki . Ortalama kac kere yapmaliyim hic bilgim yok. 100 mu 50 mi
Ben hic motive olamiyorum. Keyifle izliyrm onlar adina mutlu oluyorum kendimide zayif hissediyrm onlari izlerkenBen çok motive oluyorum izlerken hele 2. 3. Senelerini anlattığı bölümlerde
Tamam deneyim bakalim buraya gunluk yaziyorum yaptiklarimi. Kac saniye yapacam ilk gorecez :) zor çünküPlank 30 saniye ile başla her gün 5er saniye arttır
Takipte olacağım spor ve menüleriniTamam deneyim bakalim buraya gunluk yaziyorum yaptiklarimi. Kac saniye yapacam ilk gorecez :) zor çünkü
Evet leslie yapiyorum
Leslie önerir misin hic hatirlamiyorum onceden izlemistim . Sen spor yapiyor musun nehircim.
Bu yaptigin kas calismalarini kardiyonunGünün özeti
4 bardak su
1 bardak yeşilçay
25 saniye plank
30 mekik
40 yerde bisiklet
20 şer bacak hareketi
Her yeri çalıştırıyormuş o zaman sarkmayıda önler. Keslie 3 yapayım.Evet leslie yapiyorum
Gecen sene leslie ile 2 ayda 8.5 kilo vermistim
Kesinlikle oneririm
Ilk yaptiginda biraz zorlanirsin
Ama yaptikca aciliyosun
Bundan sonra leslie den sonra yaparim. Şimdiden hafif toparlandı bunu gördümBu yaptigin kas calismalarini kardiyonun
uzerine yaparsan daha etkili olur canim
Merhaba hosgeldin havanı yesinlerHerkese merhaba, sbeden ile mesajlaştık ama sizinle de tanışalım :)
ben 81.8 kiloyum (asla 82 değil), hedefim 57 kilo olmak. Bugüne kadar sayısız kere diyete başlayıp bıraktım. Bu kez hedefime ulaşana kadar süreci devam ettirmek istiyorum. Bence yeni kararlar almak için çok güzel bir dönemdeyiz. Bu kilo laneti ile bir daha uğraşmak istemiyorum ve zayıflama maddesini hayatımdan çıkarmak istiyorum artık. Umarım buraya çok güzel şeyler yazmak nasip olur:)
kim gözetliyor yahu ne oluyorMerhaba hosgeldin havanı yesinler
Bende bugun 82.500 yani 82
InşaAllah dedigin gibi olur. Günlük buraya yaz..unutma birileri bizi gözetliyor
Tamam ihmal etmekim gözetliyor yahu ne oluyorteşekkür ederim, hoş buldum. aynen, inşallah akşamları buraya gelip yaptıklarımı yazmayı düşünüyorum ben de
Aa dilerim tabikide
Ohhh şans öpücüğümüde aldımAa dilerim tabikide
Rabbim yardimcin olsun olmasını istediğin ne varsa hayırlısıyla nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?