Canim hicbirsey yememissinGünün özeti
2 bardak su
1 bardak yeşilçay
30 mekik
40 yerde bisiklet
20 şer bacak hareketi
Adımsayar 1435
Durum vahim evet ama başladım ve zamanla rayına oturacak
Aaaaaa süpersin. Lütfen benimle duygularini paylaş neler hissettin neler degisti. Ayrica bedeninde sarkma oldumu spor yapmis miydnŞu an 62lerdeyim canım
Çok coook haklisin canim. Umarim gercekten cok sıkıldim artik. Artık basarisizliklarimdan söz etmemek istiyorum.Alirken kilolarca aliyoruz verirkende gramlarla veriyoruz canim al ver al ver vucudumuzu mahvettik Verdigimuz her gramin kiymetini bilip ona gore beslenmeliyiz yani diyeti biraksak bile yediklerimize dikkat etmek lazim. Bizimkisi acliktan degil de bence beyin acligi duygusal aclik. Ve bunun sonucundada verdigimiz kilolar hemencecik geri geliyor.
Vucudumuza iyi bakmamiz lazim beybican
Umarim istedigin kilolara ularsirsin 2018 ugurlu gelir insallah
Yedim canim ben su icin durum vahim dedim. Yediklerime dikkat ediyorum ama yazmak beni geriyor. Ondan yazmiyorum.Canim hicbirsey yememissin
Yemeden kilo veremessin
Ye yak mantik bu
Metabolizmayi hizlandirmak icin yemen lazim
Az yedigimiz zaman vucut korumaya geciyo malesef.
Bosver bencede unut gecmisi ileriye odaklanalimÇok coook haklisin canim. Umarim gercekten cok sıkıldim artik. Artık basarisizliklarimdan söz etmemek istiyorum.
Simdi kac kilosun nehircim
Sende aynisin en azindan almamissinBosver bencede unut gecmisi ileriye odaklanalim
75 kiloyum canim
Gecen kis 84 u gormustum canimSende aynisin en azindan almamissin
Sende benim gibi inip geri firliyorsun yukari. Daha önce düşündüm ama motive olabileceğimi sanmıyorum. Çünkü kurallara uyamam. Bura iyi şimdilik.Gecen kis 84 u gormustum canim
Diyetle 75 u gordum ama sonra 79 73 arasi gidip geldim.
Baktim tek basina gunlukte beceremiyorum diyet gruplarina girdim 13. Takimdayim simdi daha kontrolluyum takima karsi kendimi sorumlu hissediyorum.
Sanada tavsiye ederim.
Aynen canim benim pes etmiyoruz firlasakta. Ben tum cesaretimi topladim girdim cunku basarmak icin destege ihtiyacim vardi.Sende benim gibi inip geri firliyorsun yukari. Daha önce düşündüm ama motive olabileceğimi sanmıyorum. Çünkü kurallara uyamam. Bura iyi şimdilik.
Pes yokAynen canim benim pes etmiyoruz firlasakta. Ben tum cesaretimi topladim girdim cunku basarmak icin destege ihtiyacim vardi.
Ben çok spor yapıyorum salona da yazıldım her gün mutlaka kardiyo ve fitness yapıyorum sarkma göğüslerimde biraz oldu onun dışında hiç yok ama göğüslerim zaten hep sarkıktı dert etmiyorum. İç Bacaklarım kollarım semsert ama.Aaaaaa süpersin. Lütfen benimle duygularini paylaş neler hissettin neler degisti. Ayrica bedeninde sarkma oldumu spor yapmis miydn
Harikasin gercekten mukemmelBen çok spor yapıyorum salona da yazıldım her gün mutlaka kardiyo ve fitness yapıyorum sarkma göğüslerimde biraz oldu onun dışında hiç yok ama göğüslerim zaten hep sarkıktı dert etmiyorum. İç Bacaklarım kollarım semsert ama.
Hislerimi sorarsan şimdi alışverişten geldim hayatımda hiç 34 beden içine girmedim bugün 34 bedenleri giydim denedim hep ve ne giyersem çok yakıştı dünyanın en mutlu insanıyım kilolu olduğum günler ne kadar mutsuz ve özgüvensizmişim meğer
Harikasin gercekten mukemmel
Spor olmazsa zaten sarkmalar kacinilmaz
Sen bu konuda cok bilinclisin masallah
Umarim bende o ozguven duygusunu yasarim. Kilolu olan herkes yasasin insallah.
Sen varya cok azimliymissin maşaAllah sana..Ben çok spor yapıyorum salona da yazıldım her gün mutlaka kardiyo ve fitness yapıyorum sarkma göğüslerimde biraz oldu onun dışında hiç yok ama göğüslerim zaten hep sarkıktı dert etmiyorum. İç Bacaklarım kollarım semsert ama.
Hislerimi sorarsan şimdi alışverişten geldim hayatımda hiç 34 beden içine girmedim bugün 34 bedenleri giydim denedim hep ve ne giyersem çok yakıştı dünyanın en mutlu insanıyım kilolu olduğum günler ne kadar mutsuz ve özgüvensizmişim meğer
Takip e takip o zaman sbedencim
Amin aminnnn inşaAllah. Spor konusuna cok güzel degindin.. demek sporsuz zayiflarsam sarkma olur ve donusu yok buna agirlik vereyim zamanla mekigi kac kere yapmaliyim acaba. 40 yapiyorum simdilikSpor konusunda gerçekten hassas olmak lazım çünkü sarkmanın dönüşü yok göğüslerimdeki sarkmalar 7 sene önce 20 kg vermiştim o zaman oldu ve bir daha da düzelmedi az da olsa spor yapmalı :)
Allahım herkese bu duyguları nasip etsin inşallahhh
Teşekkür ederim canım ben de bu uola girdiğimde bu kadar yol katedeceğimi bilmezdim ama oluyor başlayınca.. Tlc kanalında ağır yaşamlar var izlemeni tavsiye ederimSen varya cok azimliymissin maşaAllah sana..
34 mü o neydi ki
Ic bacaklarim yumusak bol yaglıkollarim spor yaparsam sarkmaz ic bacagida hallederim. Karnim sarkmazaa cok sevinicem bunuda zaman gosterecek zayifladikca. Gogüsler bendede zayiflayinca sarkiyor. Istedigim kilo insem onlara ameliyat düşünürüm. Tahmin bile edemiyorum mutlulugunu o kadar uzagim ki hersey hayal gibi. Neyse mucadeleye devam burdan motive oluyorum cok şükür
Mekikten ziyade plank yap bisiklet hareketi yap yatarak şınav çek bunlar daha etkiliAmin aminnnn inşaAllah. Spor konusuna cok güzel degindin.. buna agirlik vereyim zamanla mekigi kac kere yapmaliyim acaba. 40 yapiyorum simdilik
Izledim canim korkunçTeşekkür ederim canım ben de bu uola girdiğimde bu kadar yol katedeceğimi bilmezdim ama oluyor başlayınca.. Tlc kanalında ağır yaşamlar var izlemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?