Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma sürecindeyim,boşlukta gibi hissediyorum kendimi fakat buna dur demem lazım, yeniden toparlanmak için güçlü durmak için ve bunu onların görmesi için neleryapabilirim?
Boşanma sürecindeyim,boşlukta gibi hissediyorum kendimi fakat buna dur demem lazım, yeniden toparlanmak için güçlü durmak için ve bunu onların görmesi için neleryapabilirim?
Bende sizinle aynı durumdayım böyle zamanlarda akla kara belli oluyor dikkat edin etrafınızda olan insanlara da... kendi kendinize yetebilmeyi iyi öğrenmelisiniz siz kendinizi anladikca sevdikce yolunuz adım adım açılacaktır ztn içinizi ferah tutun ... bosanmayi bile kendiniz için bi fırsata dönüştürebilirsiniz ... Allah a ve kendine güven ilahi adalet hep yerini bulur endişe etme kendine odaklan.Kendi adına neleri yanlış yapmışsın veya sana yapılmasına neden izin vermissin düşün kendini suclamadan kabul et sınırlarını yeniden çiz .