- Konu Sahibi orta_kahve
-
sırt çantama 2 çorap bi tarak koyup başka bi ülkeye gitmek istiyorum. telefonumu çöpe atmak sokaklarda ipsiz sapsız dolaşmak istiyorum. merak ettiğim merak edenim olmasın hiç saate bakmadan gün batsın güneşin ilk ışıkları gözüme çarpsın istiyorum. bi karnavalın ortasına düşüp dilini bilmediğim insanlarla dans etmek istiyorum. şöyle sıkı bi tatil yapıp yabancı bi memlekette boya kokan yeni evimde yepyeni bi hayata başlamak istiyorum. mutluluktan gazımı alamayıp bağıra bağıra koşarak, aldığım her nefesi dibine kadar hissederek YAŞAMAK istiyorum. çok şey mi istiyorum???((((
yapabilirim aslında imkanım var zaten insan istedikten sonra bi yolunu bulur ama bigün gelir de geride bıraktığımı özlersem ki özlerim ne yaparım o zaman... seviyorum onu bırakamam. tuhaf gelecek ama ondan nefret edebilmeyi isterdim o zaman özlemezdim hiç arkama bakmadan çekip giderdim... o kadar iyi ki o kadar seviliyorum ki bırakamam...
seviyorsun seviliyorsun iyi biride
neden nefret etmek isterdin ki
çok boğuluyorum çünkü olmak istediğim kişi değilim bizim 4 yıllık bi ilişkimiz var yüzüğümüz var bunların yükü bana ağır geliyor. evlenme fikrine çocuk sahibi olma fikrine alışamadım. 4 yıl öncesinde olsaydım hayatıma kimseyi sokmazdım.
evlilik konusunda baskıcı mı davranıyor
öyle değilse aceleniz ne ki
hazır olunca evlenirsiniz.
aslında nişan yüzük çoğu genç kızın hayalidir
siz neden yük olarak görüyorsunuz ki
çok soru sorduysam kusura bakmayın cevap vermek zorunda değilsiniz
belki anlattıkça açılırsınız diye düşündüm.
teşekkür ederim zaten ben de bu konuyu anlatıp rahatlamak için açtım. sevgilim baskıcı değil aslında, ama annem baskı yapıyor bu konuda hep bahaneler buluyorum çünkü annem anlamaz beni 18 yaşında evlenmiş evi ve ailesi onun herşeyi hiç şikayet etmez başka bi hayal kurmaz. ben o sorumluluğa hayatım boyunca hiçbir zaman hazır olamam ben hiçbişeye bağlanmak istemiyorum. sanırım bizi bişeyler ayıracak o aşk acısını çekeceğiz sebebi de ben olurum gibi geliyor..
ama pişman olup geri dönmekte isteyebilirsin
o daha zor gelmesin ?
bn de böyle evlerin olduğu bi yerde oturmk istiyorm......
.........
yeniden dünyaya gelmeye mecalim yok aynı şeyleri tekrar yaşayamam..
benim bi karavanım olsun yeter biraz o sahilde biraz bu ormanda yaşarım oooooooooohhhh Allah ım kabul et dualarımı :))
karavan bizim ailenin en çok istediği şeylerden biri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?