yeniden evlenmek ve baş kakıç meselesi

masaldenizindekucuksal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
295
398
73
iyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz

Son düzenleme:

Merhaba masal denizindeki küçük sal

Neden tekrar evlenmeyesin? Neden arzuladigin aşkı, heyecani yasamayasin? Neden mutlu olamayasin?
Mutluluk tabiki de senin hakkin.
Ve evlenmekte öyle.
Sen bir yandan avantajlisin çünkü ince eleyip sık dokuyacaksin.
Eminim ki seni de el üstünde tutacak ve sana her zaman destek olup cani gonulden sevecek biri cikacak.

Ve bu gece de iyi bir duam ki insallah sen ve @lavantakokulusandik icin dunyanin en iyisi, en sereflisi ve sizi cok cok sevip el üstünde tutacak birisi cikar karsiniza.. Ve ayrica M matmazeldepresif 'in de çıkar inşallah o da en güzel duygularini yaşar.
Hep mutlu olun canlarim, hep mutlu olun...

Boşanmışsınız sonuçta tekrar evlenip o hayal ettiğiniz mutlu yuvaya kavuşmak istemeniz neden yadırgansın ki.

Ama muhakkak busefer daha temkinli olacaksınız istemsiz olarak.

Birinci evlilik nasıl garanti değilse 2 evlilik te garanti olmayacak. Rabbim karşınıza iyileri çıkarsın.

Yani hiç eline erkek eli değmeden evlenen bayanlar ne hakaretlere maruz kalıyor. O...u diyebiliyor eşi. Ama öyle erkek de varki eşini geçmişini silerek hayat boyu mutlu mesut yaşayıp başta cı yapıyor.

evlendiğin adamın içinde pislik varsa ha birinci evliliğin ha 2. Evliliğin o bulur takacak bir şey kendine.

merhaba sevgili Bilgece, cok guzel seyler yazmıssın, amin diyorum taa yurekten, cok iyi ve temiz yurekli bi insansın, sanal sitede bile belli bu duruşundan... Allahım inşaallah duandaki gibi kılsın yasantımızı ve sen de cok cok mutlu ol, hayırlı yavruların olsun...

Yeniden aşık olman evlenmen tabi ki mümkün, hatta bu sefer seçimini daha dikkatli yapacağın için, ilki gibi hayal kırıklığı yaşamazsın.
Yaşayada bilirsin, 3-4 defa evlenip boşananlar var, gayet hayata bıraktıkları yerden devam ediyorlar.
Evleneceğin insan daha önce evlenip boşandığını bilerek seninle evleneceğine göre, başına kakacağı bi durum olmayacaktır, çocuğuna da anlayacağı yaşa geldiğinde açıklarsın, bunları düşünmen için henüz erken. Kendini bu şekilde bunaltma.

öyle guzel özetledin ki, ben de kendimi böyle rahatlatıyorum, eşim ilk sevgilimdi, bana ne hakaretler saymıştı, yani bekar evlendim de ne oldu... dedigin gibi, takacak olan zalim her turlu takar, Allahım uzak etsin...

Estağfurullah. Ben herkesin mutlu olmasini isterim. Rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin.
Bana ettigin dualar icin de cok teşekkür ederim.
Allah insanlari bazen esle bazen evlatla bazen de malla mulkle sinar. Ilk evliligin senin imtihanindi. Bitti gitti.
insallah insallah Rabbim hic kimseyi esi ve evladiyla sinamaz.
Bu dünyanın en aci seyidir.
ve her yatip, kalkip, "Allahim eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydınlığı kıl, bizi cehennem azabindan koru" de.
ve kendin için hayırlı bir eş iste. Dünya ve ahiretin için hayirli olan bir eş iste.
Allah kulunun istemesini cok arzular.
Kul istesin ki Allah da versin.
Cekincen de olmasin.
Sirtini Rabbine daya ve O'ndan gelecek en hayirlisini bekle.
Rabbim dualari geri cevirmez canim.

Rabbim seni hep iyi insanlarla karsilastirsin, niye mutlu olmayasin ki.
Bunlari dusunmen bir kere. Cok sacma sende. Bunun farkidasin yani ..
Ilk bosanan sen degilsinki sonda olamazsin emin ol..
Bu arada seni hatirladim gorumcene kafa atmistin hani
Nerde o cesaretli kiz…
Lutfen sarsil ve kendine gel kurtul su sacma dusuncelerden. .

agzından akal bal mıdır ey Bilgece ne guzel insansın sen, içimi actın, cok yardımcı oldn, Allah senden razıı olsun.. dediiklerini yapacagım insaallah. ve bence herrkes okumalı yorumunu

yakaladın beni

agzından akal bal mıdır ey Bilgece ne guzel insansın sen, içimi actın, cok yardımcı oldn, Allah senden razıı olsun.. dediiklerini yapacagım insaallah. ve bence herrkes okumalı yorumunu

yok canim ya
Allah hepimizden razi olsun.
Insanin içinin sıkıntılı olmasi durumunu cok iyi bilirim.
Guzel bir kac söz duymak, umut verici sözler duymak insanin en cok ihtiyaci olan seyler.
Ama benim gercek hislerim bunlar.
Canı gönülden istiyorum sizlerin mutluluğunu.
Herkes mutlulugu hakeder.
Allah, hayirlarla dolup tasacak yuvalar nasip etsin herkese.
Dünya gelip geçici.
Bu gelip geçici dünyada sevgi, saygı istememiz cok değil.
Ayrica Allah merhametli insanlarla karsilastirsin.
Ne zaman konusmak istersen asla cekinme. Elimden maddi manevi ne gelirse yapmaya hazırım canım.

cok ama cok tesekkur ederim... ne guzel anlamıssın, evet, insan guzel seyler duymak istiyor... bu dunya kavgalar hesaplar için cok kısa!

cok ama cok tesekkur ederim... ne guzel anlamıssın, evet, insan guzel seyler duymak istiyor... bu dunya kavgalar hesaplar için cok kısa!

Evet, gerçekten cok kısa. Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Gönlünü ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…