- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
Sakın korkma bak ben esimin ikinci karısiyim ilk evliligi berbatmis surekli kavga kiyamet ama biz smdi cok mutluyuz sanki ilk evliligi hiiiic olmamis gbi aklima bile gelmiyo..onunda aklina geldigni dusunmuyorum..bizim onlari dusunmekten daha onemli seylerimiz var (bebegimiz)...rabbim insallah ikincisinde yuzunu guldurur ve gecmisin aklina bile gelmeziyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin, iki cihan saadeti versin..Sakın korkma bak ben esimin ikinci karısiyim ilk evliligi berbatmis surekli kavga kiyamet ama biz smdi cok mutluyuz sanki ilk evliligi hiiiic olmamis gbi aklima bile gelmiyo..onunda aklina geldigni dusunmuyorum..bizim onlari dusunmekten daha onemli seylerimiz var (bebegimiz)...rabbim insallah ikincisinde yuzunu guldurur ve gecmisin aklina bile gelmez
Galiba oyle suan hicbir sikayetim yok cok sukur esimide cook seviyorumRabbim mutlulugunuzu daim etsin, iki cihan saadeti versin..
ben de bosandim ama malesef bosanmis erkeklere bakis acim pek iyi degil.. cunku hem yasadiklarim, hem duyduklarimdan oturu, bakiyorum ki, %90 erkek tarafi, erkek annesi, erkegin kiz kardesi, erkegin kendisi yuzunden bitiyor.. ve bi kadin (genel olarak) tak etmeden bosanma karari almiyor..
siz istisnai durumsunuz sanirim..
Konuyla kel alaka olacak ama boşanmış herifler pekala başlarından evlilik geçmemiş gibi bekar kızlara bakabiliyor. Aynı şeyi kadınlar yaparlarsa kıyamet kopuyor. Bu boşanmış herifler dünya nimeti mi ki?
Hep yazıyorum, almayın boşanmış herifleri genç kızlar, almayın. Onlar nasıl boşanmış kadınlara ailem istemez vs vs diyorsa , siz de ben evlenmemiş bir genç kızım, sen dulsun ne münasebet diyin.
Boşanmış kadınlara insanlar nasıl vebalı gibi davranıyorsa biz de boşanmış adamlara öyle davranalım. Kısasa kısas. Gönül isterdi ki, kimse kimseyi damgalamasın ama o da bizim toplumumuzda olmaz. Ahlak, edep, namus artık evlenme kriteri olmaktan çıktı , boşanmış olmak gibi bir kriter türedi .
KOnu sahibesi size gelince, etrafımda o kadar çok genç, boşanmış insan var ki......çoğu insan artık ortada çocuk olmadığı sürece umursamıyor, bazı insanlar sindirebiliyor. Size zaten evlenip ayrılmış olmanızla değil, kendinizle değer biçen biri gelsin ki bu sefer mutlu olun di miGüzel dileklerimi sunarım , her şey gönlnüzce olur umarım.
aynen oyle, bosanmis kadin 'lekeli/vebali', bosanmis erkek 'bulunmaz hint kumasi'.. bu zihniyete gore, bosanmis kadin bi daha hos bi insanlar evlenme hakkina bile sahip degilken, bosanmis erkek en citirini alabilir..,
bunun altına imzamı atarım
ah canim ya, uzulme lutfen, bosanma sonrasi normal travmalar bence bunlar, kafada deli dusunceler/sorular..arkadaslar, yardımcı olmak için yorum yapan herkese cok tesekkur ederim... benim yuregimi agrıtan sıkıntımdan önce KAKINC kelimesine takılıp ukalalık yapanlara da sözüm yok, ne denir ki, cok bilgilisiniz tebrik ederim...
sanırım bi uzmandan yardım almam gerekecek... cunku bi gun cok iyiyim diger gun kötü... bi çok mesguliyetim var ama düzeni oturtamadm bi turlu...
bazen kendimi gelinlik modeli bakarken buluyorum, dusunun içler acısı hali
sonra da ne evliliği be sacmalama diye kendime kızıyorum... tüm haklarımı kaybettim gibi...
biliyorum sebebini, gelinlik dugun balayı cicim ayları hepsi kursagımda kaldıgından, belki diyorum sıfırdan yasanır... sonra diyorum ki, kim bidaha bana bunları yasatmak için ugrasır... off kızlar degişik hem de cok...
hala kafamda kız cocuguma koyacagım ismi silmiş degilim... sonra da yine diyorum ki, bidaha evlensem bile, beni kendinden önce dusunecek, bebegime ismi bana koyduracak, bencil olmayan bi adam var mıdır...
falan filan...
zor kısacası... yine de cok şükür her halimize...
arkadaslar, yardımcı olmak için yorum yapan herkese cok tesekkur ederim... benim yuregimi agrıtan sıkıntımdan önce KAKINC kelimesine takılıp ukalalık yapanlara da sözüm yok, ne denir ki, cok bilgilisiniz tebrik ederim...
sanırım bi uzmandan yardım almam gerekecek... cunku bi gun cok iyiyim diger gun kötü... bi çok mesguliyetim var ama düzeni oturtamadm bi turlu...
bazen kendimi gelinlik modeli bakarken buluyorum, dusunun içler acısı hali
sonra da ne evliliği be sacmalama diye kendime kızıyorum... tüm haklarımı kaybettim gibi...
biliyorum sebebini, gelinlik dugun balayı cicim ayları hepsi kursagımda kaldıgından, belki diyorum sıfırdan yasanır... sonra diyorum ki, kim bidaha bana bunları yasatmak için ugrasır... off kızlar degişik hem de cok...
hala kafamda kız cocuguma koyacagım ismi silmiş degilim... sonra da yine diyorum ki, bidaha evlensem bile, beni kendinden önce dusunecek, bebegime ismi bana koyduracak, bencil olmayan bi adam var mıdır...
falan filan...
zor kısacası... yine de cok şükür her halimize...
ne bileyim, olumsuz olmayı hiç sevmem ama ruh halim bi öyle bi böyle.. gececektir İNŞAALLAH..Neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? millet boşanıp tekrar evleniyor düğünlerinide yapıyor gelinliğinide giyiyor üstelik anne olmamışsın en güzel gelinliği düğününüde yaparsın inşallah ama en önemlisi hayırlı bır eş karsına çıkar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?