- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi masaldenizindekucuksal
-
bu zamanda boşanmış birsürü kadın bekar erkeklerle evleniyor dert etmeyin çevremde 3 örnek var..iyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz
Merhaba masal denizindeki küçük sal
Neden tekrar evlenmeyesin? Neden arzuladigin aşkı, heyecani yasamayasin? Neden mutlu olamayasin?
Mutluluk tabiki de senin hakkin.
Ve evlenmekte öyle.
Sen bir yandan avantajlisin çünkü ince eleyip sık dokuyacaksin.
Eminim ki seni de el üstünde tutacak ve sana her zaman destek olup cani gonulden sevecek biri cikacak.
Ve bu gece de iyi bir duam ki insallah sen veCui Bono icin dunyanin en iyisi, en sereflisi ve sizi cok cok sevip el üstünde tutacak birisi cikar karsiniza.. Ve ayrica @matmazeldepresif 'in de çıkar inşallah o da en güzel duygularini yaşar.
Hep mutlu olun canlarim, hep mutlu olun...
Beni de duana al:) ben de geçmişte çok üzüntülü günler geçirdim ama adım adım kendimi yeniliyorum inşallah. Burada sizleri tanıdığıma da memnunum:) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün katında uygun gördüğü hakkımızda hayırlı olacak gönlümüze kalbimize muhabil eş nasip etsin
Neden hakkını kaybedesin canım? bu ne saçma bir karamsarlık.iyi geceler bayanlar...
uzun suredir aktif degildim... acıkcası moral olarak da pek iyi degilim... cok calkantılı bi ruh halindeyim... evet, boşandım... hic bi pişmanlıgım yok, ama sanırım boanma sonrası travmasını yasıyorum... her gun baska bi dusunce kemiriyo beynimi... aklımda evlilik filan yok, yanlıs anlasılmasın... ama bazen de umi ediyorum, hani o yasayamadıgım heyecanları belki yasayabilirim bi gun diye... sonra da kendim kızıyorum, artk bekar bi genc kız degilsin, ne sıfırdan yasaması diyorum... ve cok uzuluyorum... daha genc kızlıktan evlilige gecişi algılayamadan, bosanmıs bi insan oldum cıktım... ve size sacma gelebilir ama lütfen rencide edici seyler cıkmasın, zaten iyi degilim... diyorum ki içimden, ya evlenirsem de Allah korusun husran olursa? veya evlendigim kişi ilk evliliğimi basıma kakarsa?veya bi evladım olsa ona ne zaman nasıl söylerim önceden evli oldugumu? bu bi ayıp degil eet... ne bileym, cok yıpratıyor beni bunlar... sizlerden, ozellikle yasamıs olanlardan fikir rica ediyorum... ikinci kez evlenenler neler yasadı, bi erkekle BİR olabilmek gercekten mumkun mu? ne bileyim, aynı heyecanlar yasanır mı bi daha, yoksa ben hakkımı kayıp mı ettim? lütfen bir şeyler karalayın... sevgiler
edit: KAKINÇ yerine kakıç yazmışım, afedersiniz
Rabbim size de hayirli iki dünya saadeti yasatacak es nasip etsin ve heo huzurlu saglikli mutlu yasayin insallah
Estağfurullah. Ben herkesin mutlu olmasini isterim. Rabbim herkese huzurlu yuvalar nasip etsin.
Bana ettigin dualar icin de cok teşekkür ederim.
Allah insanlari bazen esle bazen evlatla bazen de malla mulkle sinar. Ilk evliligin senin imtihanindi. Bitti gitti.
insallah insallah Rabbim hic kimseyi esi ve evladiyla sinamaz.
Bu dünyanın en aci seyidir.
ve her yatip, kalkip, "Allahim eslerimizi ve evlatlarimizi bize göz aydınlığı kıl, bizi cehennem azabindan koru" de.
ve kendin için hayırlı bir eş iste. Dünya ve ahiretin için hayirli olan bir eş iste.
Allah kulunun istemesini cok arzular.
Kul istesin ki Allah da versin.
Cekincen de olmasin.
Sirtini Rabbine daya ve O'ndan gelecek en hayirlisini bekle.
Rabbim dualari geri cevirmez canim.
canim arkadasim benim, sen ne guzel yurekli bi insansin, Allah razi olsun, burda bile beni hatirlamissin hemen.. cok duygulandim.. dualarina da, hayirlisi ile amin.. Rabbim seni de sevdiklerinle iki cihanda mutlu kilsin.. seni seviyorumMerhaba masal denizindeki küçük sal
Neden tekrar evlenmeyesin? Neden arzuladigin aşkı, heyecani yasamayasin? Neden mutlu olamayasin?
Mutluluk tabiki de senin hakkin.
Ve evlenmekte öyle.
Sen bir yandan avantajlisin çünkü ince eleyip sık dokuyacaksin.
Eminim ki seni de el üstünde tutacak ve sana her zaman destek olup cani gonulden sevecek biri cikacak.
Ve bu gece de iyi bir duam ki insallah sen veCui Bono icin dunyanin en iyisi, en sereflisi ve sizi cok cok sevip el üstünde tutacak birisi cikar karsiniza.. Ve ayrica @matmazeldepresif 'in de çıkar inşallah o da en güzel duygularini yaşar.
Hep mutlu olun canlarim, hep mutlu olun...
canim arkadasim benim, sen ne guzel yurekli bi insansin, Allah razi olsun, burda bile beni hatirlamissin hemen.. cok duygulandim.. dualarina da, hayirlisi ile amin.. Rabbim seni de sevdiklerinle iki cihanda mutlu kilsin.. seni seviyorum
adenim kafamiz beynimiz ne hale gelmis demekBen normal bir evlilikte ne yasaniyorsa, ikinci evliligimde yasadim.
Yalniz suan yasadigim evlilik anormal geliyor ilk evliligimde yasadiklarimdan dolayi.
Ula bu adam deli mi diyorum. Niye bu kadar hoşgörülü? Niye arabada beklettim diye kizmiyor? Niye böyle niye şöyle vs..
Aslinda olmasi gerektigi gibi adamcagiz.
ve cok guzel seyler yazmissin, ben de uzerime aliniyorum tum yorumlarini..Hatirlarim tabi
ve cok guzel seyler yazmissin, ben de uzerime aliniyorum tum yorumlarini..
buyrun bakin kizlar, dayanamadim artik kusura bakmayinkakıç kakınç demekmiş iyide peki kakınç ne?
dovulmeden aglamak dmi bizimkisi : )Yeniden aşık olman evlenmen tabi ki mümkün, hatta bu sefer seçimini daha dikkatli yapacağın için, ilki gibi hayal kırıklığı yaşamazsın.
Yaşayada bilirsin, 3-4 defa evlenip boşananlar var, gayet hayata bıraktıkları yerden devam ediyorlar.
Evleneceğin insan daha önce evlenip boşandığını bilerek seninle evleneceğine göre, başına kakacağı bi durum olmayacaktır, çocuğuna da anlayacağı yaşa geldiğinde açıklarsın, bunları düşünmen için henüz erken. Kendini bu şekilde bunaltma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?